http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

torstai 9. helmikuuta 2023

Miten Hollantilainen seismologi onnistui ennustamaan 7.5 magnitudin maanjäristyksen Turkkiin - Tapahtui myöhemmin juuri siellä kohdassa Turkkia, jonka ennustuksen Frank Hoogerbeets oli tehnyt 3.2.2023

 

Somessa mm. Twitterissä ihmetellään nyt sitä, että miten ihmeessä eräs Hollantilainen seismologi Frank Hooderbeets kirjoitti Twitter seinälleen 3. helmikuuta 2023 Eli vain 7 vuorokautta sitten näin:

"Ennemmin tai jälkeen siellä tulee olemaan 7.5 M #maanjäristys tällä alueella (Etelä-Keski Turkki, Jordania, Syyria ja Libanon) #deprem

Sitten kului vain 3 päivää, jolloin Turkissa tapahtui juuri tuolla Hooberbeetsin ilmoittamalla alueella juurikin täysin 7.5 M maanjäristys.

Mutta jos tuo maanjäristys aiheutettiin Naton skalaariase HAARP:lla, niin olisikohan silloin tällä Hooberbeetsillä ollut mitään ennakko tietoa siitä ? 

Turkin sisäministeri Suleyman Soylun kuitenkin piti puheen julkisesti heti maanjäristysten jälkeen ja puhui, kuinka USA:n diplomaattien kannattaisi pitää näppinsä irti Turkista ja mies vielä lisäsi, että "Minä tiedän täysin mitä olette nyt tehneet". Ja tällä julkitulolla hän viittasi aivan varmasti näihin maanjäristystuhoihin ja skalaariaseen nimeltä HAARP käyttöön.