http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

maanantai 27. helmikuuta 2023

Miten peitetään Jamie Lee Curtisin somekohu pedofiilitaulusta ? Viedään huomio avonaiseen iltapukuun


Kansankielellä "Iltapaska", eli tarkemmin ILTALEHTI näytti taas mallia siitä, että miten viedään huomio pois somekohusta.

Nyt kun netissä ja sosiaalisessa mediassa kohistaan siitä Jamie Lee Curtisin kotoa löytyvästä taulusta, jossa on valokuvattu alaston tyttö pienessä vesivadissa.

Mutta sitten paska lentää tuulettimeen ja ison rahan valemedian on tehtävä jotain kääntääkseen huomio siitä taulusta pois.

No tehdään harhautuksena uutinen, jonka tarkoituksena on harhauttaa huomio pois siitä pedofiilitaide taulusta.

Eli käännetäänkin huomio näyttelijä Jamie Lee Curtisin avoimeen kaula-aukkoon, kun hän edusti töidensä puolesta sekä lauantaina Producers Guild of America -gaalassa sekä Screen Actors Guild- gaalassa itseään.

Ihan yhtä hyvin ILTALEHTI olisi voinut tehdä jutun, kuinka näyttelijä Jeff Bridgesillä oli siellä Guild Awards gaalassa päällään näyttävä musta rusetti.

Mutta sellaisella uutisella ei olisi enää ollutkaan mitään pedofiilitaulun peittämisagendaa takanaan.

Ihminen joka näkee näiden mädätettyjen medioiden taakse ei ole faktantarkistaja, vaan hän on pikemminkin sen oikean paskan tarkistaja, joka näkee vielä näiden valeuutisten poliittisen agendan motiivit ja tiedättekös... Sellainen ihminen luokitellaan jo pelkästään suojelupoliisi SUPO:lla hyvin valtiolle vaaralliseksi yksilöksi. Koska tällainen ihminen ei usko enää television propagandaan sekä valemedian valeuutisiin.

Sillä nämä ihmiset osaavat jo ajatella tietoisella älyllään, joten sitä varten mediassa heitä kutsutaan mm. salaliittoteoreetikoiksi, joita täytyy mm. YLE:n sekä ILTALEHDEN ja muiden roskalehtien mollata sekä maalittaa muutaman kerran vuodessa. Kun näiden lehtijuttujen taso on aina sitä samaa, että "löytyykö lähipiiristäsi salaliittoihin hurahtanut - Varo heitä... He voivat vetää sinut mukanasi ja silloin sinä joudut salaliittojen maailmaan ja se voi hajoittaa perheesi".

Sen sijaan nämä roskalehdet eivät uskalla pistää otsikoita tyyliin: "Löytyykö lähipiiristäsi ihminen, joka osaa ajatella tietoisesti - Vältä heidän seuraa kuin ruttoa ja opeta heitä katsomaan televisiota ja kehoita heitä syömään lääkkeitä, jotta oikealla lääkityksellä heidän aivonsa saadaan taas tuohon normaali-ihmisen ameebatilaan, jolloin siellä aivoissa ei enää tapahdu mitään tietoista ajattelua."