http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

lauantai 11. helmikuuta 2023

No niin ja taas jälleen oikeassa olin - UFO pelottelu on alkanut - Amerikkalaishävittäjä väittää ampuneensa alas ufon Kanadan yllä



Kun vielä kymmeniä vuosia sitten tähän blogiin kirjoittelin, että kuinka USA:n hallitus ja salainen maailmanhallitus aikoisi jossain vaiheessa toteuttaa lavastetun alien invaasion, niin jutulle yleisesti perusidiootit naureskelivat.

Eilen kun kirjoitin sen jutun, että kohta siellä ilmoitellaan, että on jo ammuttu alas ufoja, niin nyt sen päivä toteutui jo, kun amerikkalaishävittäjän ilmoitettiin ampuneen ufon alas Kanadan yllä. 

Tässä on nyt ihan selvät sävelet sen suhteen, että kuinka Vatikaanista Paavi on antanut jo käskynsä Pentagonin suuntaan, että antakaa mennä vaan nyt sen lavastetun alien invaasion kanssa. 

Eliitin seuraava ase ihmiskuntaa vastaan on pelottelu ufojen hyökkäyksellä, jonka psykologiset opertaatiot (psyop) alkoi jo nyt tällä Kanadan yllä ammutulla ufo tarinalla.

Perusidioottihan melkein paskoo housuunsa, kun se nyt saa kuulla uutisissa, kuinka näitä ufoja ilmestyy nyt milloin minkä maan ilmatilaan.

Mutta pelkonarratiivi on helppo nähdä jo ennalta, kuinka tietenkin USA:n ilmavoimat tässä sitten pullistelee ja mahtailee hävittäjillään ja heidän esitetään sitten turvaavan planeettaamme näiltä ulkoavaruuden tunkeilijoilta.


Kanadan pääministeri Trudeau käski hävittäjiä pudottamaan alas ufon Kanadan yllä

Tässä uutisessa väitetään, että kuinka Kanadan pääministeri Justin Trudeau antoi käskyn Kanadan ilmatilaa loukanneen tuntemattoman lentävän esineen alasampumiseen, jonka ampui alas amerikkalaishävittäjä.

Kyseinen F-22 hävittäjä lähetettiin tunniste lennolle, kun tunnistamaton lentävä kohde ilmestyi Kanadan ilmatilaan, jonka ilmapuolustus Norad havaitsi.


Minkälainen narratiivi alien invaasio false-flag operaatiossa tulee olemaan ? 

Tässä ei jälleen tarvitse olla mikään raketti-insinööri tai ruudinkeksijä, että älyää jo nyt, että minkälainen narratiivi tässä alien invaasio false-flag operaatiossa tulee olemaan.

Eli esitelläänkö ne humanoidit ja ufot ihmiskunnalle ystävällisinä rotuina vai ihmiskuntaa uhkaavina ja pahoina avaruusrotuina.

Tottakai heidät julistetaan maan ulkopuoliseksi uhkaksi, jota sitten USA:n ja milloin Kanadan ilmavoimat ilmoittavat turvaavansa näillä alasampumisilla.

Pelkonarratiivi on melko sama kuin tämä Wuhanista maailmalle muka levinnyt korona.

Eli ihmiset määrätään alien invaasion uhkan aikana samalla tavalla koteihinsa lukittautumaan, eli karanteenit siellä aiotaan ottaa tietenkin käyttöön, koska jo sen feikkipandemia koronarajoitusten aikana koronarajoituksien takana oleva eliitti huomasi jo, että miten tehokas väestön alistuskeino tämä kotikaranteeni määräys oli.

Voisi se varmaan vielä nyt naurattaa, jos Suomen pääministeri pitäisi julkisen tiedotustilaisuuden, kuinka meidän Suomalaisten ei olisi nyt syytä mennä mökille, koska taivaalta voisi tulla tunnistamattomia lentäviä esineitä Suomen ilmatilaan uhkaamaan Suomen valtiollista turvallisuutta, jolloin Suomen viranomaiset määräisivät ulkonaliikkumiskieltoja, jotka Euroopassa ja USA:ssa on ammuttu alas ufoja.


Elämme kuitenkin nyt jo niin historiallisia aikoja, kun USA:n ja Kanadan hallitus ilmoittaa ampuneensa alas ufoja. Eli enää se ei ole mikään säähavaintopallo, jonka ohjeistuksen määräsi CIA.

Tämä kun tulee muuttamaan koko maailman ihmisten asennemaailman ufoihin, joka tulee lähivuosina murtamaan vielä jokaisen maailman uskonnon dogmat.

Eli elämme on senkin perusteella melkoisen mielenkiintoisia aikoja, mutta syytä ei ole pelätä, koska tämä USA:n ufo pelottelu on täysin mediassa lietsottua pelottelukampanjaa, jonka tarkoituksena on vain pelotella uutistenlukijaa. Jotta uutisten seuraaja pelkäisi niin paljon, että heidän maidensa hallitus voisi jatkaa heidän ihmisoikeuksiensa polkemista näillä järjettömillä rajoitustoimilla.

Lähde: ILTALEHTI