http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 20. huhtikuuta 2021

Youtube kanavalla ollut rajua sensuuria viime viikkoina


Youtube on videoiden lataus palveluna merkillinen instanssi silloin jos satut olemaan dissidentti. Sillä heti jos joku lataamasi video saavuttaa reilun 100 000 katsojan lukemat, niin silloin nämä näkymättömät Youtuben sensurointi tiimit hyökkäävät tositoimiin ja saavat sieltä reilut 100 000 videon katsontakertaa alas, joka näkyy tuolta. Näin sitten Youtuben hybridiuhkien kanavat pidetään sen näköisinä, ettei olisi tapahtunut liikaa nousua. 

Tältä Youtube kanavaltani jopa lähti alle pari viikkoa sitten yli 1500 tilaajaa kertaheitolla, kun tilaajamäärä nousi jo 3.5K. 

Mutta tilaajat eivät itse lähteneet, vaan heidät shadowbannattiin pois. Näin Youtubella toimitaan, jos siellä halutaan jarruttaa jonkin kanavan liiallista nostetta/nousua. 

 Tätähän myös nämä suuret levy-yhtiökorporaatiot pääsevät monopoleina tekemään, että hekin voivat estää tiettyjen artistiensa uran vain yksinkertaisesti pitämällä heidät hiljaa. Mutta Youtubessa tämä täytyykin tehdä paljon raaemmilla keinoilla.

   

Toisaalta kyse voi kuitenkin olla täysin ei poliittisista Youtube videoista, kun tuossa viikko sitten tein Youtubeen tästä erään Filippiiniläisen cover rock bändin live esiintymisvideosta sellaisen version, johon oli lisätty omaa soittoani taustalle.


Kun se alkuperäinen video on jo 2014 vuodesta tähän päivään mennessä saavuttanut sellaiset vaivaiset 1,9 miljoonaa katsontakertaa.

Mutta tämän sensuroidun videon katsontakerrat on nyt jäädytetty 265 katselukertaan.

Joten kun sain tuon bändin kuullostamaan tuolla re-make videolla ilmeisesti liian hyvältä, niin tod. tässä vaiheessa kun video saavutti Youtubessa jo ne yli 100 000 katsontakertaa, niin siinä vaiheessa nämä Youtuben ja CIA:n sensuuritiimit hyökkäsivät paikalle ja hävittivät nuo lähes 100 000 katsontakertaa. 

Koska Youtubessa musiikkiin liittyvät lahjakkuudetkin pyritään vaientamaan, jos niiden tuottaja vain sattuu edes vähän olemaan valtion tai systeemin vastainen dissidentti.


Youtubehan on Googlen omistama, jonka toimitusjohtana toimii tällä hetkellä Sundar Pichai (oik. nimeltään Pichai Sundarajan).

Toki viihdeteollisuus jo itsessään toimii tällä tavalla, koska sinne päästetään miltei vain nämä itseään täynnä olevat narsistit, jotka juuri osaavat kitarasta ne pakolliset 3 sointua ja ovat käyneet teettämässä itselleen uudet posliinihampaat tai silikoonit.

Tietenkin tämä Youtubenkin on kuin ravintola, jossa on järjestetty yksityistilaisuus. Eli jos sinne ei löydy nimeä kutsuvieraslistalta, niin silloin joudut etsimään itsellesi jonkun muun paikan, jossa vietät aikaasi.


Itseasiassa tiedänkin tämän homman kuinka nämä suuret levy-yhtiöt eivät pidä Youtubesta sen vuoksi, koska siellä nämä itsenäiset artistit ja bändit pääsevät luomaan itsestään brändin ilman näitä korporaatioparasiitteja. 

Joten sen vuoksi nämä korporaatioparasiittit joutuvat sitten turvautumaan näihin ulkomaalaisiin huijaussivustoihin, joista voivat ostaa artistiensa musiikkivideoilleen ne yli 260 000 katsontakertaa yhdessä yössä, vaikka näitä heidän musiikkivideoitaan oikeasti seurataan vähemmän kuin vaikkapa jonkun LEVEL podcast ohjelman vieraita.

Youtube on tällä hetkellä tämän kulttuurillisen vallankumouksen keskikenttä ja ilmankos freelancermuusikoilla alkaa jo kiristää pinnaa, kun heitä ei ole nyt vuoteen päästetty töihin elävän musiikin pariin keikoille, kun terveysviranomaiset on laitettu vedättämään heitä sekä ravintolayrittäjiä, että aivan kuin elävän musiikin soittaminen voisi olla jotenkin vaarallista.

Mutta annas kun kerron tässä sen salaisuuden mikä tuohon taustalle sisältyy ? 

Mikä siellä ravintolassa, musafestivaaleilla nyt niin vaarallista on, joka uhkaa tätä YK AGENDA 21 suunnitelmaa ? 

No koska siellä festareilla voi miehet ja naiset tavata toisiaan ja voi jopa käydä sellainenkin riski, että he alkavat seurustelemaan ja pariutumaan. Siitä voi levitä sellainen virus kuin lapsi ja syntyä aina variantti nimeltä perhe ja nämä ovat YK Agenda 21 sekä YK AGENDA 2030 vastaisia arvoja, jotka nämä vihernatsit hipitkin nimeävät ilmastonmuutoksen vastaisen taistelun olennaisiksi asioiksi.

Rakkaus, totuus sekä valo on se virus, jota nämä elitistit pelkäävät eniten ja tämänkin voiman energiat saadaan leviämään musiikin kautta mitä enemmän sinne vain saadaan tuota sielukkuuden valoa.

Mutta jos taas joku viskibassoinen äänihuulensa rääkännyt poplaulaja rääkyy studiossa ja musataustat on klikattu hiirellä sekvensserillä, niin siihen ei saada juuri sielua mukaan.