http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 13. huhtikuuta 2021

Valtaeliitillä alkaa olla jo epätoivoiset keinot - Kehittävät Pentagonissa ihon alaista mikrosirua


Tällä maailman salaisella valtaeliitillä alkaa olla jo epätoivoiset keinot käytössä koko ihmiskunnan alistamiseksi, kun nyt DARPA ja Pentagon ilmoittaa kehittävänsä ihon sisäistä mikrosirua.

Propagandaksi he väittävät, että se tunnistaisi koronatartunnan muutamassa minuutissa.

Tällä vedätyksellä nämä elitistit toivoisivat sitten siruttavansa ihmiskunnan ja haluaisivat vielä että mahdollisimman moni menee tähän vedätykseen mukaan.

Jo tämä viimeinen vuosi 2020 on osoittanut sen, että kuinka näiden aikaisemmin julkisesti tavallisten pulliaisten mukaan foliohatuiksi leimatut jutut kuten ihon sisäiset mikrosiruhankkeet alkavat nyt näyttäytyä julkisesti. 

Mutta nämä vasta nyt heräävät ihmiset halutaan maskittaa, kun ei hallitus mitään foliohattu suositusta heille anna.

Itsenäinen aivoilla ajattelu kun on katsos hyvin vaarallista ja sitä se Vatikaani juuri eniten pelkääkin jo niin paljon, että tämä ihmisen tietoisuuteen liittyvä tekijä onkin se Vatikaanin suurin salaisuus, että ihmisen käpylisäke (käpyrauhanen) on se, jonne tämä sielun korkeampi tietoisuus ja oman korkeimman itsen äly ulottuu ja jokainen ihminen, joka tuon onnistuu sisällään herättämään muodostaa tälle satanistiselle valtaeliitille suuren uhkan.

Se muodostaa nyt maailmalla tietoisuuden valon vallankumouksen, joka on jo käynnissä.

Tämä on se syy miksi nämä konnat kehittivät tämän KORONA vedätyksen.

Se on myös indoktronointivaihe, joka on nyt tarkoitus ajaa ennen kolmatta maailmansotaa, jotta maailman väestön traumatisointi saataisiin lähelle PTSD tasoja (Postraumaattinen stressihäiriö).

Suomenkin valtion yhteiskuntarauhalla on jo lähdetty leikkimään viime vuoden 2020 keväästä lähtien, kun mm. uuden maan rajat jo suljettiin kerran armeijan toimesta.

Lähde: IS