http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

perjantai 9. huhtikuuta 2021

8.4.2021 Yazkan vieraana lääkäri Mikael Kivivuori - MKR perustaja

Lääkäri Mikael Kivivuori oli vieraana Yazkan Youtube ohjelmassa ja ilmeisesti tämä ulosanti oli liikaa hänen työnantajalleen TERVEYSTALOLLE, joka irtisanoi nyt hänen työsuhteensa.

Kivivuori on näitä harvoja lääkäreitä, jotka ovat uskaltaneet julkisesti kyseenalaistaa koronan.

Kivivuori kertoi tuossa somessa julkisesti, että kannustaa nyt muitakin alasta riippumatta tulemaan julki tämän asian tiimoilta, sillä rakkaus voittaa aina pelon.

Todellakin nyt meillä on suuri mahdollisuus täällä Suomessa laittaa nämä lääketeollisuutta edustavat roistot aisoihin, jos vain yhdistämme voimamme.

Heillä on vain isot vuoret rahaa, joilla he korruptoivat sekä lahjovat poliitikkoja ja lääkäreitä sekä eri maiden terveysministeriöitä ja hallituksia.

Mutta meillä on tässä maassa maailman älykkäin kansa, jota ei nämä BIG PHARMA:n käärmeet tuhoa näillä rokotteillaan.

Karma kyllä kostaa kaiken näille roistoille, mitä he nyt ovat saaneet näillä rokotteillaan aikaan tämän käymänsä biologisen sodankäynnin johdosta, jota nimittävät tuolla peitenimellä taisteluksi koronavirusta vastaan.

Mutta totuus on, ettei mitään koronavirusta ole olemassa, eikä mitään koronapandemiaa. 

Ainoa vaara on tämä koronarokote, jolla nämä maailman vallan verhon takaiset elitistit toivoisivat nyt vähentävänsä miljoonia ihmisiä pois ja jokainen rokotteilla tehty murha kirjataan kuolintilastoihin merkinnällä "kuoli koronaan".

Nyt on aika lopettaa tämä kansanmurha.