http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 20. huhtikuuta 2021

Ukrainan tilanteen salatut taustat


Tällä hetkellä tilanne Ukrainassa on jännittynyt, koska maassa olevat CIA:n poliittiset desantit ovat levittäneet maassa jo kuukausia "Kohta Venäjä hyökkää" propagandaa, joka on alkanut tehoamaan, kun sitä on tehostettu vielä länsimaissa valemediassa.

Tätä samaa duunia nämä CIA:n poliittiset desantit tekivät myös ennen Jugoslavian sotaa 90-luvulla ja saivat kosovon albaanit ja Serbit sotimaan toisiaan vastaan.


Entinen CIA:n agentti Robert Baer (kuvassa) paljasti kuinka heille ihan maksettiin siitä, että Jugoslavia saatiin hajoamaan.

Nyt tämä samanlainen operaatio on käynnissä Ukrainassa.



IMF Pankkiirien rooli Ukrainan konfliktissa

IMF pankkiirien rooli tässä Ukrainan tuoreimmassa konfliktissa on suuri, koska Ukrainan elää nykyään miltei täysin vain IMF:n kansainvälisen valuuttarahaston avulla.

Mutta aina kun IMF:n kaltaiselta rahoituslaitokselta joku köyhä Ukrainan kaltainen valtio joutuu lainaamaan rahaa, niin siihen kuuluu myös ehtoja ja maan julkisia palveluja joudutaan silloin riisumaan.


Ukrainassahan toimii nyt presidenttinä entinen koomikko Volodymyr Zelenskyi. Nyt hän on määrännyt Ukrainan ja Venäjän rajan lähelle n. 30 000 sotilasta, joille NATO on jo toimittanut aseita hyökkäykseen.

Donetskin armeijassa nyt kaikki 18-24 vuotiaat miehet on kutsuttu asepalvelukseen.


USA:n nykyisen presidentin Joe Bidenin poika Hunter Biden (kuvassa vasemmalla) taas istuu tällä hetkellä ukrainalaisen kaasuyhtiön hallituksessa ja on sitä kautta sekaantunut ukrainan energiapolitiikkaan.


Tässä näkyy tämä IMF pankkiirien toive siitä, että miten hyvin he haluavat näille Ukrainan sodan sijoituksilleen nyt tuottoa.

Eli niitä armeijan aseita toivotaan myös käytettävän, jolloin ammuksia tarvitaan lisää ja nämä rikkaat asekauppiaat vetävät voitot omiin liiveihinsä. Näin sotateollisuus toimii.

USA:n valtiokin joutuu jo maaliskuusta lähtien elämään velkarahalla ja sitä velkarahaa pummppaavat mm. nämä USA:n armeijan päättymättömät sodat.

Ukrainassa taas USA haluaisi nyt sotia tällaisena CIA:lta tuttuna proxy sotana.

Lähteet: Sarajevo Times