http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

torstai 15. huhtikuuta 2021

Tanskan lääkeviraston johtaja Tanja Erichsen kaatui tajuttomana lattialle - Kun Tanskan hallitus tiedotti Astra Zeneca rokotusten lopetuksesta


Tanskassa tapahtui kummia, kun maan lääkeviraston johtaja Tanja Erichsen kaatui tajuttomana lattialle kesken tiedotustilaisuuden, jossa Tanskan hallitus julisti lopettavansa Astra Zeneca lääkeyhtiön koronarokotukset.

Minusta tämä tuo ei enää pyörymiseltä näytä, vaan kyseessä on jo tod. käytetty suuremman luokan droppeja. 

Brittiläinen valemedia BBC vain uutisoi tämän Tanskan terveysministerin kaatumisen lattialle, muttei suostunut näyttämään kyseistä videota nettisivuillaan ja vetosi editointisyihin.

Mutta eiköhän kyse ollut kuitenkin sensuurista, josta BBC:llä on pitkät juuret.

Tämän Astra Zeneca lääkeyhtiön osakkeenomistajien johto koostuu maailmanluokan järjestäytyneestä BIG PHARMA rikollisuudesta.

Siellä tod. nyt Tanskassa on alettu jo uhkailemaan maan ministereitä ja erityisesti tätä Tanskan terveysjohtoa ja tod. tuo Tanskan lääkeviraston johtaja Erichsenin droppaaminen tajuttomaksi oli vasta alkusoittoa sille mitä jatkossa on luvassa.

Oikeasti tämä Astra Zenecan lääkeyhtiö kuten myös Pfizer kuuluisi julistaa biologisten aseiden tehtaiksi ja joukkotuhoaselaboratorioiksi, jolloin nämä kaikki kyseiset koronarokotteitaan valmistavat yhtiöt julistettaisiin terroristijärjestöiksi. Jolloin luonnollisesti niiden osakkeiden omistajat myös kuuluisivat sotarikosoikeuteen ja kiven sisään.

Mutta asiasta tekee hieman hankalan, koska näitä roistoja johtaa tuo Rooman jesuiitta mafia, jonka lonkerot ylettyvät aina CIA:n tiedustelupalveluun, MI5:n, Mossadiin, John Hopkins Yliopistoon, MIT:n, Darpaan, NSA:han ja Rockefeller Instituuttiin.

Näissä myös tätä korona COVID-19 vedätystä kehiteltiin vuosia ennen kuin se tuotiin julkisuuteen. Nythän tuolla JOHN HOPKINS YLIOPISTOSSA suunnitellaan jo 2025-2028 vuosille suunniteltua SPARS pandemiaa ja sille luodaan kolmen vuoden narratiivia, jonka myös IMF Pankki rahoittaisi, kuten IMF vastaa nytkin tämän koronaviruspandemia vedätyksen salaisesta narratiivisuunnitelmasta exitteineen.