http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

perjantai 16. huhtikuuta 2021

Ranskan valtionjohto suunnitteli jo vuonna 1981 väestön depopulaatiota

 

Jacques Attali (kuvassa) oli François Mitterrandin (Ranskan entinen presidentti) neuvonantaja ja kirjoitti tämän vuonna 1981:

"Tulevaisuudessa on löydettävä keino väestön vähentämiseksi. Aloitamme vanhuksista, sillä kun ihminen on yli 60-65-vuotias, hän elää kauemmin kuin tuottaa, ja se tulee yhteiskunnalle kalliiksi.
Sitten heikot ja sitten hyödyttömät, jotka eivät anna mitään yhteiskunnalle, koska heitä tulee olemaan yhä enemmän, ja varsinkin lopuksi tyhmät.
Eutanasia kohdistuu näihin ryhmiin; eutanasian on oltava tulevaisuuden yhteiskuntiemme olennainen väline kaikissa tapauksissa.
Emme tietenkään pysty teloittamaan ihmisiä tai järjestämään leirejä. Pääsemme heistä eroon saamalla heidät uskomaan, että se on heidän omaksi parhaakseen.
Liian suuri ja suurimmaksi osaksi tarpeeton väestö on taloudellisesti liian kallista. Sosiaalisesti on myös paljon parempi, että ihmiskoneisto pysähtyy äkillisesti kuin että se heikkenee vähitellen.
Emme pysty läpäisemään älykkyystestejä miljoonille ja taas miljoonille ihmisille, voitte kuvitella!
Me löydämme jotain tai aiheutamme sen; pandemia, joka kohdistuu tiettyihin ihmisiin, todellinen talouskriisi tai ei, virus, joka vaikuttaa vanhuksiin tai vanhuksiin, sillä ei ole väliä, heikot ja pelokkaat alistuvat.
Tyhmät uskovat sen ja pyytävät hoitoa. Olemme huolehtineet siitä, että olemme suunnitelleet hoidon, hoidon, joka on ratkaisu.
Idioottien valinta tapahtuu siis itsestään: he menevät yksin teurastamoon. "
Tämä katkelma on ote hänen kirjastaan "Tulevaisuuden lyhyt historia", joka julkaistiin Ranskassa vuonna 2006.