http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 26. helmikuuta 2020

THL juonii nyt jo pakkorokotuksia ja valmiuslakia


Teksti: Teemu Vehkala

Terveyden ja hyvinvoinninlaitos (THL) on saanut tiettävästi tällä hetkellä tiskin alta melkein 10 miljoonien eurojen lahjukset tältä eräältä ulkomaalaiselta rokotevalmistajalta, jonka rahat ovat tarkoitettu vain tulevien koronapiikkien mainostukseen. 

Tiedän ja näen tämän asian sen takia, koska olen myös selvännäkijä. Muutamien kuukausien päästä lehdet saavat tämän THL:n saaman lahjuslobbausrahan selville ja uutisoivat siitä vasta myöhemmin.

Mutta tässä mainoskampanjassa edellytetään, että koronahysteriaa on pidettävä yllä ja ihmiset on saatava pelkäämään, joten tämän vuoksi Suomen tiedotusvälineisiin on alettu levittämään nyt uutisia kuinka nyt jopa lähijunat jouduttiin Helsinkiin päin menevässä junassa pesemään, kun yksi matskustaja väitti että hänellä olisi koronatartunta.

THL:n johto toimii nyt täysin rahapäissään ja he tottelevat ylempää tulevia määräyksiä.



Maaseudun Tulevaisuus taas teetti juuri muka kyselyn, että kuinka Presidentti Sauli Niinistö olisi jossain tuoreessa kyselyssä ollut niin suosittu, että ihmiset haluaisivat hänen jatkavan jopa poikkeuslailla. 

Voisi kuvitella, että onko Saulilla iskenyt joku Napoleon kompleksi päälle, mutta jos tuossa jutussa viitataan jopa rivienvälistä valmiuslakiin, joka sorvattiin Suomen perustuslakiin jo Pääministeri Matti Vanhasen hallinnon aikakaudella.

Näillä elitisteillä oli jo 2009-2010 vuosina salainen aikomus saada pakkorokotetetua koko Suomen väestö, mutta homma meni täysin puilleen, kun Matti Vanhanen muutti Suomen tartuntalakia, kun hän tuli takaisin Bilderberg kokouksesta tuolloin ja näin Suomen kansalaiset säästyivät pakkorokotuksilta ja tämä sikalinfluenssarokotukset valmistanut GlaxoSmithKline kärsi Suomen myynnin osalta useiden miljoonien tappiot.

Koronavirus piikki on nyt jenkeissä jo testauksessa

Siellä se tehoton koronaviruspiikki on jo jenkeissä testauksessa, vaikka täällä valemediamme uutisoi pelkoa levittäen, että kuinka tähän ei ole olemassa rokotetta.

Kiinalaisille taas ollaan määrätty sitä vastaan HIV-lääkkeitä.



Mutta annas kun kerron salatun totuuden...

Sitä koronavirusta vastaan on BIG PHARMA:n lääkeyhtiöille keksitty vastalääke ja se on raha.

Eurot ovat koronavirusta vastaan BIG PHARMA:lle paras lääke ja mitä enemmän niin sen parempi... 

BIG PHARMA:n tavoitteena onkin nyt saada peloteltua koko Eurooppa mukaan näihin piikitystalkoisiin, joissa nyt Kiina näyttää muille mallia, että miten tämä koronapiikki tulee markkinoille ja sitä aletaan pelona avulla markkinoimaan ympäri maailman.

Mutta jos ette pelkää, niin silloin nämä miljardien eurojen rahat eivät päädy näille suursijoittajille, jotka näistä tuleviasta koronapiikeistä aikoisi kääriä muhevat osingot.

Jos et ota koronapiikkiä, niin Bill Gates köyhtyy silloin n. satoja euroja. Vaikka kyseessä on miljardööri, niin silti voitte vaikuttaa tähän koko hysteriaan sillä, ettette enää pelkää tätä keinotekoisesti aiheutettua koronahysteriaa, jonka päätarkoituksena on vain pelotella maailman väestöä.

Wuhan on tällä hetkellä kuitenkin koronaviruksen keskipiste ja vain siitä syystä, että tämän koronaviruksen patentoinut valtaeliittiryhmä haluaa nyt kartoittaa, että miten ihmiset käyttäytyvät poikkeusolosuhteissa Wuhanissa, jossa ihmisiä on teljetty ulos kodeistaan poliisivoimin tartuntakeskuksiin.

https://www.marketwatch.com/story/the-5g-rollout-is-already-behind-and-coronavirus-could-slow-it-even-more-2020-02-21

Internetissä on jopa alkanut leviämään jutut, että kuinka 5G verkoilla olisi alettu paistamaan ihmisiä Wuhanissa useiden satojen MHZ:n taajuuksilla ja tuon tasoin säteily on jo suuremmissa määrin tappavaa pitkässä juoksussa. Sitä vartenhan se 5G teknologia on keksitty.