http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

sunnuntai 16. helmikuuta 2020

Kiinassa on alettu jo heräämään



Teksti: Teemu Vehkala

Ilmeisesti tämä koronavirus on saanut Kiinassa ihmisiä heräämään, kun nyt osa kansalaisista siellä ei enää piittaa näistä kovista Kiinan Tasavallan lakijutuista, että jos käytät sananvapauttasi ja kerrot totuuden, niin kinkkipoliisit tulee ja vievät sinut 20 vuoden vankeuteen.

Tämä Youtubeen hätähuutonsa laittanut nainen on kyllä melko rohkea tapaus laatuaan.

Kiinahan todellakin on nyt kohde numero yksi tälle koronavirukselle, jonka seurauksena Kiinassa ja erityisesti Wuhanissa ihmiset on raahattu poliisivoimin kodeistaan pihalle ja viety karkoituskeskuksiin.

Mutta mitähän ne karkoituskeskukset ovat, kun vähän vaikuttaa etteivät ne juuri keskitysleiriolosuhteista eroa.

Sillä juuri tällaiset samanlaiset ihmiskarsinat on varmaan myös tänne Eurooppaan suunnitteilla, kun vielä kovat ajat koittaa.

Salaisesti kokoontuva maailmaneliitti n. 9000 edustajansa voimin ovat suunnitelleet, että maailmassa tulisi olla lopulta enää vain 500 miljoonaa ihmistä ja lopuista tulisi päästä eroon keinolla millä hyvänsä. 

Joudun valitettavasti toteamaan, että nämä viimeaikaiset lehtiostikot viittaisivat siihen, että nyt nämä harvennustalkoot alkavat oikeasti. Mutta aika näyttää sen, että mitä nämä valemedian lööpit seuraavaksi näyttävät. Kun sehän tiedetään, että se sikainfluenssa epidemia oli lähinnä väestön pelottelua ja rokotebisneksellä miljardivoittojen tekemistä.

Ebola oli taas jälleen pelottelua, jolla varmasti haettiin taas sitä mahdollisimman suurta pelkokerrointa maailmalla. 



Mutta tässä sarjassa tämä Bill ja Melinda Gates säätiönkin rahoittama koronavirusepidemian pelkokerroin on ollut jotain aivan omaa luokkaansa tässä sarjassa, että minkälaista pelkoa ja hysteriaa sillä eliitti hakee nyt.




Koronavirus on ihmisen patentoima virus ja biologinen ase

Valemedia ei tätä kerro, että tämä koronavirus on täysin ihmisten patentoima virus ja bioologinen ase, jolle muutama vuosi sitten myönnettiin patenttioikeus.




Koronaviruksen patenttiin liittyvät dokumentit löytyy ihan Googlen julkisesta tietokannasta osoitteesta: https://patents.google.com/patent/US10130701B2/en?oq=10130701

Nyt Bill Gates maalailee uhkakuvia mediassa ja pelottelee ihmisiä sillä, että kuinka tämän viruksen lopullinen vaikutus tulisi olemaan todella dramaattinen.

Näin puhuu mies, joka rahoitti vaimonsa kanssa Bill ja Melinda Gates säätiöllään koronaviruksen valmistusta ja tuotantoa peräti yli 5 miljoonalla dollarilla.




Bill Gatesin lempiaihe on se, että miten päästään harventamaan tätä epämieluisempaa köyhää väestöä mm. Afrikasta sekä Aasiasta.

Sillä mm. Trilateraalisen Komission kabineteissa jo useita kymmeniä vuosia on salaisesti keskusteltu siitä, että millä aikataululla tätä mm. Kiinalaista väestöä aletaan harventamaan jollain viruksella ja kuten näemme, niin nyt saattaa olla jo käynnissä tämä operaatio.



Se että miksi Kiina ja Wuhan on kohde numero yksi... Sitä emme tiedä, mutta Trilateraalisen Komission yksi päätavoite on saada maailmanväestöä harvennettua sen, että lopulta jäljelle jää ne tavoitteelliset 500 miljoonaa, jonka nämä elitistit ovat kaivertaneet viestinä siihen Georgiassa sijaitsevan Guidestonesin kivimonumenttiin.



Mutta tämä eliitti on taas rakentanut itselleen maanalaisia bunkkereita pitkin maailmaa, joista käsittääkseni laajimmat tunneliverkostot ovat Yhdysvalloissa.

Ylhäällä näkyy kuva Iron Mountainin maan alaisesta bunkkerikeskuksesta, joka sijaitsee Massachussettsin osavaltiossa.



Mutta ette usko varmaan tätä seuraavaa tietoa siitä, että arvaattekos kuka myös näitä maanalaisia bunkkereita on rakentanut... No mm. Bill Gates.

Eli eliitti menee sitten jossain vaiheessa näihin bunkkereihin, jos se tappava virus päästetään leviämään eteenpäin ja he piileskelevät siellä siihen asti, kunnes riittävän monta miljoonaa ihmistä ollaan saatu murhattua viruksella. 

Sitten nämä psykopaatit tulevat ulos ja astuvat julkisuuteen ja sanovat, että "NYT MEIDÄN TÄYTYY RAKENTAA YHTEISKUNTA UUDELLEEN".



Ja tuo tulevaisuuden systeemi tosiaan on heidän tavoitteenaan luoda UUSI MAAILMANJÄRJESTYS, josta jo Bush vanhempi puhui julkisesti 90-luvun alussa.

A NEW WORLD ORDER, A NEW IDEA jne. 

Tuo huttu on täysin näiden Illuminaatien sanelemaa, jota USA:n presidentit sitten korvanapeistaan ovat toistaneet.



Tässä Illuminaatien maailmanherruus projektissa on vain muutamia asioita, jotka eivät enää toimi nykyisellä maailmanmenolla ja niistä ensimmäinen on tyrannia, jonka aikakausi varsinkin länsimaassa ovat jo ohitse.

Toinen on taas fasistinen valtiojärjestelmä, joka tuo suuryhtiöt ryöstämään valtioiden omaisuuden, kuten ollaan Suomessakin nähty.

Kolmas on taas sananvapauden jatkuva kaventuminen... Nyt Suomessa seuraavaksi rikoslakiin tuodaan maalittaminen, jota aiotaan käyttää jatkossa suomalaisten toisinajattelijoiden sananvapauden kaventamiseen ja estämiseen rikostuomioilla.

Neljäs on vielä valtiollisen itsemääräämisoikeuden lakkauttaminen, joka on Illuminaateilla myös tavoitteena, koska he eivät salli tuossa haluamassaan totaalitaarisessa maailman liittovaltiossa enää yhtään valtiota, koska ne lakkautetaan kaikki jo EU:n liittovaltiossa. 



Myöskään ihmisten itsemääräämisoikeutta he eivät kunnioita millään mittarilla ja haluavat senkin eliminoida keinolla millä hyvänsä, koska kuten tämä Rockefellerin pankki ja öljymiljardöörisukuun kuulunut John D. Rockefeller totesi, ettei halua keskuuteemme ajattelijoita, vaan hän haluaa vaan joukon työntekijöitä. 

Eli koska nämä maailman rikkaimmat suvut ovat pankkiireja sekä öljykeisareita, niin heidän silmissä jokainen työtä tekevä veronmaksaja on heidän liiketoimiaan hyödyttävä lypsylehmä.

Mutta nykyaikana tämä kehitys palkkaorjuudesta on mennyt myös koko ajan sinne nollakasvun suuntaan, joka on syöstänyt yhä useamman ihmisen työelämästä kortistoon, jolloin näillä ihmisillä varsinkin on jo aikaa ajatella, jotka eivät enää turruta ajankuluaan television kaltaisella turhakkeella.

Ja juurikin tästä ihmisryhmästä nämä Illuminaatit ovat todella huolissaan ja peloissaan, että entäs jos he alkavat heräämään suurella vauhdilla ja joukolla sekä liittoutuvat keskenään. 

Joten sen vuoksi näitä ihmisryhmiä tälläkin hetkellä pidetään ruodussa mm. CIA:n lahjomien ja rahoittavien valeoppositiopuolueiden kautta, jotka lupaavat näille ihmisille muutosta mm. rajojen sulkemisella. Mutta kyseessä on pelkkä populistinen silmänkääntötemppu, joka toteutuu Suomessakin aina ennen vaaleja joka vuosi.

Pelin henki on vain saada tämä tietty puoliksi hereillä oleva ihmisryhmä pysymään tyytyväisenä, kun "mestari" Halla-Aho nyt kertoo että mitä he aikovat tehdä maahanmuutto-ongelmalle. Mutta jokaisten vaalien jälkeen tapahtuu aina sama asia, etteivät Perussuomalaiset ole tehneet yhtään mitään ja veivät vain näiden jopa uhkaksi luokiteltujen kapinakansalaisten äänet.

Tätä tuo poliittisen järjestelmän massojen hallintaefekti todellisuudessa on ja tuokin viime kevään SDP:n vaalivoitto oli CIA:lta junailtu.