http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

lauantai 15. helmikuuta 2020

Entinen Googlen työntekijä paljastaa kaiken



Teksti: Teemu Vehkala

Entinen Googlen työntekijä Zach Vorhies paljasti Googlen toiminnasta hyvin paljon.



Vorhies kertoi, että kuinka Googlessa harjoitetaan jo aika laajaa sensuuria mm. valeuutisia vastaan. Mutta hän tutki näitä monia valeuutisia ja huomasi, ettei ne olleetkaan valeuutisia.

Googlella toimii tälläkin hetkellä salainen sovellus Machine Learning Fairness sekä salainen operaatio PROJECT VERITAS, joka on Googleen ohjelmoitu komponentti, joka tallentaa kaiken google käyttäjän haut jne. Mutta se profiloi käyttäjien hakutuloksia. 


Kiinalainen kidutus - Globalistisen maailmanjärjestyksen tuho

Jarmo Ekman kirjoitti MV-lehteen 01.02.2020 erinomaisen jutun, jossa hän vertasi verkossa käytävää digitaalista informaatiosotaa Kiinalaiseen kidutukseen.

Kiinassa tämä oli kidutusmuoto, jota käytettiin mm. teloitusmuotona "kuolema tuhannella viillolla".

Yksi viilto tekee kipeää, mutta tuhat tappaa.

Joten loppumattomiin digitaalisiin viiltoihin kuolee myös globalistinen maailmanjärjestys, kirjoitti Jarmo Ekman, jonka Facebook tili suljettiin tuon kirjoituksen jälkeen, eikä hän onnistunut enää edes altteria saamaan Facebookkiin, koska Facebook palvelun algoritmit tunnistavat, jos sieltä pysyvästi sensuroitu käyttäjä yrittää tulla sinne uudelleen.



Pakko sanoa, että tunnen yhden henkilön, joka sai pysyvän porttikiellon Facebookkiin jo vuonna 2014, koska hänen jatkuvast päivityksensä kohdistuivat NWO -globalisteihin, joita hänellä oli tapana nimittää kovalla kielellä NWO-runkkareiksi.

Se kävi lopulta joidenkin tunteisiin ja siitä oli hänellä seurauksena pysyvä porttikielto Facebookkiin.  



Voin nyt paljastaa tässä tämän salaisuuden, joka liittyy tähän informaatiosotaan olennaisesti.

Nämä elitistit pelkäävät eniten sitä, että ihmiset heräävät suurella joukolla ja alkavat kapinoimaan, koska eivät enää siinä vaiheessa viihdy palkkaorjina. 

Palkkaorjuus on näiden elitistien suurin ase ihmiskuntaa vastaan ja niin pitkään, kun ihmiset viihtyvät niissä ammateissaan ja raatavat orjina. Mutta katsovat sen ohella televisiota sekä harrastavat muita sirkushuveja sekä pysyvät tässä kilpailuyhteiskunnan valveunessa, niin heräämisprosessia ei juuri synny. 

Sillä tämä asia jota nämä Illuminaatien satanistit pelkäävät on juuri tämän ihmisjoukon massaherääminen, joilla on jo käytössään tietoinen mieli. Mutta nämä ihmiset ovat myös löytäneet totuuden energiasta ja siitä, että miten mm. rakkaus on tuhat kertaa voimakkaampaa energiaa, kuin taas nämä vihtahousun värähtelyt eivät yllä sinne asti millään.

Illuminaatit kun ovat satanisteja ja he palvovat Luciferia jumalanaan. He ovat myös äärimmäisiä materialisteja, joille myös raha edustaa jumaluutta.

He nimenomaan pelkäävät tätä ihmisten joukkoheräämistä, koska se tulee vielä jonain päivänä lakkauttamaan tämän elitistien ajaman uuden maailmanjärjestyksen suunnitelmat. 

Koska heillä on tavoitteena toteuttaa totalitaristinen maailmanjärjestys, jossa kaikki valtiot lakkautetaan ja tuodaan yhteen. 

Tämän lopullisen tavoitteen ympärille he ovat suunnitelleet uuden maailmanuskonnon, joka tulisi heidän suunnitelmien mukaan olemaan satanistinen. Eli Luciferin palvonta tuotaisiin julkisuuteen sen jälkeen.

Keskus jonne he ovat jo suunnitelleet tämän tulevan maailmanjärjestyksen keskuksen on Jerusalemissa.

Mutta jossain vaiheessa tuon Jerusalemin okkultistisen maailmanjärjestyksen tilalle nousisi kuitenkin vielä se Uusi Jerusalem.

Tuohon mennessä heidän tavoitteenaan olisi saada vielä maailmanväestö niin alas, että ihmisiä olisi enää täällä se n. 500 miljoonaa.



Vorhies kertoo tuolla videolla myös siitä, että kuinka hän joutui Googlen toimesta jahdin kohteeksi.

Googlen johto mm. lähetti hänen kotiinsa poliisit, joiden tehtäväksi annettiin toimittaa henkilö jonnekin tod. pakkohoitoon.

Mutta onneksi Vorhies olikin antanut Googlelle väärän osoitteen, joten kidnappaus ei onnistunutkaan.

Hän kertoi myös siitä kuinka yksi päivä huomasi kun hänen talonsa yläpuolella lensi helikopteri, mutta sitten sinne tuli vielä toinenkin helikopteri pörräämään.

Joten kun hän mietti edes sitä mahdollisuutta, että mikähän olisi todennäköisyys juuri sille, että juuri hänen talonsa lähistöllä olisi nyt juuri tehty vaikka joku murha.



Vorhies joutui lopulta antautumaan poliiseille, jotka vaativat häntä tulemaan asunnostaan ulos kädet ylhäällä.

Sitten poliisit alkoivat kysymään häneltä näitä kysymyksiä, että "oletko itsetuhoinen" jne.

Googlen yhtiön johto oli tämän takana, koska Vorhies oli vuotanut Googlen salaisia dokumentteja julkisuuteen.

Tämän episodin jälkeen Vorhies otti suunnaksi San Fransiscon, Washingtonin sekä New Yorkin ja päätti, ettei enää jää piileskelemään, vaan tulee julkisuuteen.