http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

perjantai 28. helmikuuta 2020

Helsingin-Sanomat aloitti koronavirusrokotteiden mainoskampanjan


Teksti: Teemu Vehkala

Koronavirusrokotteiden mainoskampanja aloitettiin Helsingin-Sanomissa.

Kyseinen lehtiartikkeli oli tehty selvästi sillä asenteella, että se levittäisi mahdollisimman paljon pelkoa koronaviruksesta, koska siinä peloteltiin covid-19 tautiepidemian leviävän nopeasti maailmalla.

Nyt Helsingin-Sanomat julistaa jo, että kuinka tämä rokotteen tulisi olla käyttövalmis jo aikaisintaan vuoden kuluttua ja rokotteen pääsevän kliinisiin testeihin jo huhtikuussa.



Koronavirus sisältää HIV-viruksen eri aineosia

Amerikkalainen ZeroHedge sivusto sai jo äskettäin selville, että koronavirus sisältää HIV-viruksen eri aineosia.

Näin ollen jos koronaviruksen sisältö on tuollainen, niin ei ole varsinkaan epäselvää, että mihin tarkoitukseen se oltaisiin sitten suunniteltu.

ZeroHedgen Twitter tili jäädytettiin pian tuon jälkeen, kun he saivat tuon HIV-virus yhteyden selville. 



Koronavirus ei ole itsestään levinnyt minnekään, vaan kyseiselle Koronavirukselle on haettu julkinen patentti muutama vuosi sitten ja kaikki nämä tiedot löytyvät Googlen patenttien julkisesta tietokannasta internetistä.

Koronaviruksen patentin tunnus on US10130701B2 ja se on rekisteröity Yhdysvalloissa.

Bill ja Melinda Gatesin säätiö rahoitti tätä koronavirusta kehitellyttä lääkeyhtiötä jo 5,4 miljoonalla dollarilla.

Bill Gates on nyt toiminut ennustajana ja ennustaa, että tämä koronavirus tulisi tappamaan n. 33 ihmistä seuraavan 6 kuukauden aikana.

Mutta kuitenkin Kiinan väestö on heillä tähtäimessä ensimmäisenä ja siitä nämä elitistit ovat keskustelleet jo viime vuosina salaisten ajatushautomoidensa kuten Trilateraalisen Komission johdon kanssa salaisissa kokouksissaan.



Nämä salaista maailmanhallitusta puuhaavat elitistit ovat kaivertaneet Georgiassa sijaitsevan Guidestonesin kivimonumenttiin tekstin, jossa he vaativat että tämän planeetan väestömäärä ei saisi ylittää 500 miljoonaa.

Tämä on heidän tavoite saada vähennettyä tältä pallolta väestöä lopulta niin paljon, että enää lopulta jäljelle jäisi tuo 500 miljoonaa, koska heidän mukaan meitä on jo aivan liikaa ihmisiä, joita on jo heidän psykopaattien vaikea hallita ja kontrolloida.



Tämä yli 8500 miehen herrakerho koostuu pääosin vapaamuurareista, tuomareista, lakimiehistä, poliitikoista, Euroopan kuninkaallisista, pankkiireista, maailman rikkaimmista pankkisuvuista, monikansallisten yhtiöiden pääjohtajista, lääkäreistä, kenraaleista, huippu-upseereista jne. 

He käyttävät itsestään nimeä Illuminati, jolla tarkoitetaan valaistunutta. Mutta heidän kohdallaan kyse on kuitenkin langenneen henkiolento Luciferin palvomisesta, jolle nämä vapaamuurarit tekevät salaisen valansa 33-asteen jälkeen.



Mutta myös Vatikaani kuuluu näiden samojen Vihtahousun palvojien salaiseen klubiin.



Ymmärtääkseen tämän suuremman kuvan, niin on ymmärrettävä se, että tämä Illuminatin klaani toimii kuin mikä tahansa rikollisjärjestö, jonka sisällä on tarkat hierarkia asteet, että kuka on ketä ylempänä.

Pankkiirit tätä showta pääosin pyörittävät, koska tuo heidän salainen maailman ylivaltansa perustuu taloudellisten huumekartellien, asekartellien, ihmiskaupan, pedofiilirinkien pyörittämiselle.

Italiassa mm. tuon rikollisorganisaation suuri paha nimi on P2-loosi, joka mm. järjesti 70-luvulla Italian pääministeri Aldo Moron kidnappauksen sekä salamurhan.

Moron kohtaloksi koitui se, että hän alkoi suunnittelemaan yhteistyötä Italian silloisen vasemmistolaisten kanssa.



Nämä maailman 13 rikkainta pankkisukua käyvät keskenään sellaista pientä vääntöä, että kuka on tämän Planeetan kuningas ottamaan koko pallon haltuunsa ja heillä on käytössään sitä varten USA:n armeija sotineen.

Sen vuoksi USA:n armeija hyökkää aina sinne maahan, jonka pankkitoiminta ei ole vielä kokenut Illuminatin pankkiuudistusta.

He rahoittivat aikanaan Ranskan vallankumouksen, koska Ranskan kuninkaalliset eivät suostuneet yhteistyöhön näiden pankkiirirosvojen kanssa.

He rahoittivat ja organisoivat myös Venäjän vallankumouksen ja murhasivat Tsaariperheen kostoksi siitä, että Tsaarit olivat jo aiemmin 1800-luvulla kieltäytyneet pankkiyhteistyöstä Rothschildien pankkisuvun kanssa.

Portugalinkin kuningaskunta lakkautettiin, koska he eivät suostuneet yhteistyöhön Illuminaatien pankkiirien kanssa.

CIA:lla on käytössä lause "terroristien kanssa ei neuvotella" ja nähtävästi tämä sama sääntö koskee myös näitä Illuminaatien pankkiireita, jotka todellisuudessa ovat niitä tämän pallon vaarallisimpia terroristeja, koska he eivät kaihda mitään keinoja yrittäessään tunkeutua seuraavaksi Iraniin ja Kuubaan.

Syyrian sisällissotakin on johtunut vain siitä, että koska Syyrian hallinto ei suostunut luovuttamaan keskuspankkiaan Illuminaatien pankkiirien käsiin, niin kostona CIA sai siellä aikaan hyvin verisen ja julman sisällissodan.



Tämä ylempänä oleva kuva on ennen ja jälkeen Syyriasta.

Ennen kuin Rothschildien pankkisuku suuttui ja järjesti CIA:n avulla maahan verisen sisällissodan, niin Syyrian pääkaupunki Damaskos sai lopulta tuon demokraattisen interventiollisen käsittelyn. 

Eli kaupunki sai hieman runtua, kun maan poliittinen johto suututti nämä Illuminaatien pankkiirit.

Faktahan on se, että jos Suomessa olisi yhtä kovapäisiä johtajia kuin Syyriassa, niin helposti voisi Helsinginkin katukuva näyttää vielä jonainpäivänä tältä.

Tai no valitettavasti näiden Illuminaatien tavoitteena on vielä tulevaisuudessa tuhota koko Eurooppa islami ja muslimisaation avulla, joka toteutetaan pitkällä aikavälillä useiden kymmenien vuosien periodeilla. 

Tähän heidän suunnitelmaansa kuuluu olennaisesti myös ISIS terroristien aseistaminen ja terrorismin rahoittaminen, jolla taas saadaan aikaiseksi pelkoa Euroopan EU-maihin.

Näiden elitistien tavoitteena on lopulta saada hajoitettua kaikki Euroopan valtioiden kansallisidentiteetit ja tuoda lopulta sen myöhemmin toteutuvan Euroopan muslimien ja Euroopan väestön sisällissotien avulla tilalle lopulta uusi maailmanjärjestys, jonka keskukseksi he ovat suunnitelleet jo nyt Jerusalemin.

Mutta tämä UUSI JERUSALEM on jo niin pitkällä ajassa, että sen aikoja on hyvin vaikea lähteä nyt ennustamaan.

Monet ovat kuitenkin kertoneet, että kuinka näiden konnien suunnitelmana olisi saada tuo maailman syntyvyys niin alas ja tuo YK AGENDA 21 hanke niin paljon eteenpäin, että lopulta silloin vuonna 2050 maailman väestö olisi huomattavasti pienempi kuin vielä tänään.



Brittiläinen jo kauan aikaa sitten edesmennyt kirjailija George Orwell sanoi kirjoittaneensa 1984 teoksen varoitukseksi, eikä miksikään ohjekirjaksi.



Jos nyt katsotte tätä nykyaikaa, niin eipä se paljon tästä Orwellin 1984 teoksesta eroa.


Koronaviruksella pelottelu on tällä hetkellä valemedian ykköstehtävä, että THL saisi käärittyä miljardivoitot, kun ne piikit saadaan maahan.

Maailman terveysjärjestö WHO on myös mukana juonessa ja aikoo todennäköisesti julistaa pandemian jokaiseen maahan, jotta nuo HIV-virusta sisältävät rokotteet saadaan tökättyä jokaiseen.

Mutta tähän koronahysterisointiin ei ole pakko mennä mukaan ja pelkokin on myös vapaaehtoista.



Sen sijaan nämä kyseistä pelkohysteriaa vallan verhojen takana operoivat Illuminaatit, niin he pelkäävät paljastuvansa ja heillehän kävi silloin 1300-luvun Ranskassa Temppeliritareina melkoisen huonosti, kun silloinen Kuningas Filip IV otti jokaisen jonka sai kiinni ja pisti roviolle palamaan sekä tunnustamaan.

Tuosta sitten seurasi se, että sen Temppeliritarijärjestön rikolliset pakenivat sinne Maltalle, jossa tämä heidän valtioiden ryöstötoiminta sai jatkoa

Tämän vuoksi mm. Vapaamuurareissa on tuollainen aste kuin Maltan ritari.

Sieltä se Maltan ritarikunta tulee.

Joidenkin huhujen mukaan se 2015 vuoden marraskuussa Ranskan pääkaupungissa tapahtunut erittäin 138 ruumista aikaansaanut verinen Pariisin terrori-isku olisi ollut Temppeliritareiden (nyk. Illuminati) kosto Ranskalle näistä 800 vuotta silloin aikaisemmin tapahtuneista roviolla polttamisista. Mutta mene ja tiedä.



Voin tässä kertoa totuuden, että jos yhdistämme voimamme, niin vielä jonainpäivänä tämä näiden Illuminaatien leikki loppuu kokonaan ja he huomaavat hävinneensä koko pelin.

Sillä tuo n. 8500 miehen ja muutaman naisen joukko on vain pieni joukko arkitodellisuudesta vieraantuneita psykopaatteja, joiden vallanhimo on sokaissut heidät.

Sen vuoksi monet tämän kyseisen rikollisjärjestöön kuuluvista miljardööreistä haluaa vielä lähteä USA:n kongresseihin leikkimään poliitikkoa, vaikka se kongressimiehen palkat ovat heidän miljardiomaisuuteen verrattuna vain kuin muutaman dollarin viikkorahaa.



Sanotaan, että valta turmelee, mutta näissä Illuminatin okkultistisissa valtapiireissä se tekee sitä koko ajan ja tuo heidän rakentamansa valtapyramidi on sortunut jo nyt melko pahasti alas.

Tämä heidän salainen maailmanhallitus pahoine aikeineen sortuu kuin heikko korttitalo alas siinä vaiheessa, kun riittävän moni kansalaisten oppositiosta ymmärtää pelin hengen, että me emme ole mitään vaikutusvallattomia piipittäjiä, joiden yli nämä herrakerhoon kuuluvat voivat aina milloin kävellä.

Vaan nyt on aika ottaa vastuu elämistämme, jonka jälkeen ymmärrät että ihmisyksilöllä on suuri vaikutusvalta takanaan.

Voit aivan minä tahansa hetkenä valita, että kuulutko näihin epätoivoisiin nillittäjiin, jotka valittavat etteivät he uskalla lähteä aktivistikti, kun SUPO voi tulla perään.

Se on aivan oma valintasi, että nillitätkö kotonasi, vai verkostoidutko muiden kanssa, koska jos pidämme yhtä, niin se tietää lopulta tämän cabalin tuhoa, koska se on jo luonnon laki, että valo on aina 1000 kertaa voimakkaampaa kuin tämä pimeyden energiat ja koska nämä pimeyden voimien kanssa sopimuksen tehneet Illuminaatit pyrkivät säilyttämään tuon pimeyden tahon agendan, niin vastapuoli taas ajaa valon asiaa. 

Käynnissä on siis väsytystaistelu, jossa lopulta käy niin, että paristo kuluu loppuun ja siinä vaiheessa valo sai vallan.

Kun tämän Illuminaatien kesken käydään aivan samaa kamppailua ja myös näissä suurissa valtapiireissä toimii myös tämä opposition puoli, joiden tavoitteena ei ole luoda näiden satanistien tavoin jotain brutaalia, tyrannista ja feodalistista uutta maailmanjärjestystä. Vaan he haluavat viedä sen maaliin toisella tavalla, ettei siinä enää tarvitse alkaa sortamaan valtioiden itsemääräämisoikeutta sekä ihmisyksilöä.

Sekä pimeyden, että valonvoimilla on samankaltainen tavoite.

Pimeyden voimat pyrkivät hajoittamaan, kun taas valon voimat pyrkivät rakentamaan ja näistä valon puoli on aina yli 1000 kertaa voimakkaampaa. 

Luciferin kirous on kuitenkin tällä planeetalla edelleen vallassaan, koska tämä entinen Planeetta prinsseihin kuulunut henkiolento menetti oikeuden toimia luojan puolella, koska hän oli kateellinen mm. Henkiolento Kristus Mikaelin toimivallalle, jolla taas on jo tämän meidänkin Planeettamme kohtalon avaimet käsissään. 

Mutta sitten kun Luciferilta paloi kortti hyllylle, niin hän julistautui itsevaltiaaksi ja kirosi tämän planeetan sekä muitakin planeettoja siinä mennessään ja lähti luojan puolelta ns. ovet paukkuen sekä valehteli monille enkeliolennoille (serafit), ettei mitään kosmista Isä Jumalaa olisi olemassa jne. 

Myös vapaamuurarithan perustavat toimintansa sille, että siellä valehdellaan uusille jäsenille monista asioista. Joka perustuu siihen, että aste asteelta kun asteet nousevat, niin oppiaineistoa tulee lisää ja alussa he valehtelevat jäsenilleen, että kyse olisi veljellisestä herrakerhosta, jonka arvot olisivat kristilliset. Mutta viimeistään 33-asteen saavuttamisen jälkeen näille jäsenille selviääkin, että koko touhu perustuukin siellä saatananpalvontaan ja heidän jumalansa onkin Lucifer. Joten kenen omatunto sitten enää kestää tuollaista syntisten herrojen salaista kerhotoimintaa.

Valon sekä pimeyden puolella ovat voimassa sopimukset ja valon puolen sopimuksen voi jokainen yksittäinen ihminen tehdä hiljaa mielessään ja se riittää jo siihen, että se on sitova.

Valon puolen joukot antavat näille ihmisille, jotka tuon sopimuksen tekee kaikki turvatakuut, joka tarkoittaa sitä, että jos nämä ihmiset vaikka joutuvat vaaratilanteisiin, niin silloin valon puolen joukot antavat heille tarvittavaa taustatukea.

Illuminaatien satanistit taas tekevät Luciferin kanssa sopimuksen ja he vannovat sen jälkeen tekevänsä työtään vain pimeyden voimien hyväksi.

Jotkut taas myyvät jopa sielunsa sen johdosta, että haluavat joksikin maailman tunnetuimmaksi poppariksi Lady Gagan paikalle jne. Toki viihdeteollisuudessa toimivat nämä samat voimat ja sekin perustuu hyvin pitkälti okkultistisiin juttuihin.

Elämme kuitenkin jo niitä aikoja, että tätä heräämistä on alkanut tapahtua jo niin vauhdittavassa aikataulussa, että tietoisella mielellä operoivien yksilöiden määrä on kasvanut ja tämä on saanut aikaan sellaisen tietoisuuden dominoefektin, että syystäkös näille eliitin kontrollereille on tullut täysi hätä päälle, kun he yrittävät epätoivoisesti keksiä internettiin uusia haittakeinoja ja sensuurikeinoja mm. tuomalla EU:n sisälle uusia sensuuriselaimia käyttöön, joilla saataisiin sitten kitkettyä tämä vaarallinen netissä leviävä vihapuhe.

Mutta mistään vihaisesta puheesta ei ole kysymys, vaan se on vain näiden elitistien piilotermi totuudelle, jota ei heidän mukaansa saisi levitä verkossa.

Sinulla on syystäkin oikeus olla vihainen näille Suomen korruptoituneen hallinnon sisällä toimiville elitisteille, jotka psykopaattivirkamiehinä on koulutettu tekemään sinulle ja meille muille kiusaa sekä ongelmia. 

Sillä mikään laki ei voi estää tuollaista tunnetilaa... Sinulla on oikeus sananvapauteen sekä uskonnonvapauteen. Sinulla on myös oikeus järjestää julkisia kokouksia tai mielenosoituksia. 

Nämä ovat ihan YK:ssa turvattuja ihmisoikeuksia... 

Mutta aivan tämänkin lisäksi sinulla on myös oikeus vaikka perustaa blogi nettiin ja alkaa siellä ilmaisemaan itseäsi. Ei se mitään vihapuhetta vielä ole.

Mutta sitten jos sinä kyseenalaistat näiden lähi-idän sotakarkureiden maahantulon Suomeen, niin tästä taas sinua voidaan jo epäillä kansankiihotuksesta tai vihapuheesta ja näitä lakejahan on vielä tulevaisuudessa tulossa Suomen perustuslakiin lisää, koska tämän maahanmuuton kyseenalaistamisesta yritetään tehdä rikollista toimintaa.

Ai miksi? 

No tietenkin sen takia, ettei täällä suomalaisille saa selvitä se totuus, että humanitaarisen maahanmuuton päätarkoitus ja salattu agenda on tuhota Suomen kulttuuri-identiteetti haittamaahanmuutolla.

Kun taas joku Afrikkaan tai lähi-itään lähetetty kehitysapu on jo tutkitusti 136 kertaa tehokkaampaa, kuin tuoda se väestö tänne. Mutta tällä kehitysavulla taas tuota kulttuuri-identiteettiä ei voida murskata, joten siksi tämä haittamaahanmuutto lisääntyy vuosi vuodelta.