http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

lauantai 29. helmikuuta 2020

Erdogan avaa kohta Turkin ja Kreikan rajat - Eurooppaan vyöryy sotakuntoisia nuoria maahanmuuttajamiehiä


Teksti: Teemu Vehkala

Turkin Presidentti Recep Tayyip Erdogan on avaamassa kohta Turkin ja Kreikan rajat.



Saksalainen tv-kanava RUPTLY lähetti eilen yli viiden tunnin livekuvaa Turkin ja Kreikan rajalta sekä näytti tämän minkälainen trafiikki nuoria ja sotakuntoisia nuoria miehiä tunki Turkin raja-asemalta Kreikkan raja-asemalle. Uusimpien tietojen mukaan siellä on jo yli 30 000 sotakuntoista pakolaismiestä odottamassa pääsyä Eurooppaan.

Suurin osa heistä on aivan varmasti taas lähi-idässä mm. Irakin sekä Syyrian sotaa paenneita sotarikollisia sekä ISIS prikaatien sotilaita, joille tuli käsky lähteä Eurooppaan hakemaan itselleen parempaa elintasoa.

Mutta jälleen ne hätää kärsivät al-Hol leirin äidit ja lapset, heitä ei tuolla näkynyt ollenkaan eikä muutenkaan naisia tai lapsia.

 Asia kun on niin, että naiset ja lapset eivät sovi siihen kategoriaan, että heillä voitaisiin hajoittaa Euroopan maiden kulttuuri-identiteetit. Mutta taas näillä sotapakolaisilla ja ISIS terroristeilla kyllä saadaan pitkällä aikavälillä aina lopulta se globalistien toivoma Euroopan sisällissota käyntiin muslimien ja Eurooppalaisten välillä, joka on sen salatun III maailmansodan salattu doktriini.



Illuminatin suurmestari Giuseppe Mazzini (kuvassa) sai vuonna 1871 kirjeen, jossa kerrottiin III-maailmansodan synty. Sen lähetti hänelle tuolloin tunnettu vapaamuurari Alber Pike, joka oli myös suurmestarin asemassa vapaamuurarina.

Kirjeessä sanottiin, että kuinka kolmas maailmansota tultaisiin taistelemaan islamilaisen lännen ja islamilaisten johtajien välillä.

Illuminaatien tarkoituksena oli jo ensimmäisellä maailmansodalla luoda konflikti brittiläisten ja saksalaisten keisarikuntien välille, jota käytettiin tuon I-maailmansodan sytyttämiseen.

Sitten sodan päätyttyä kommunismi tuodaan osaksi tulevaa yhteiskuntaa, jota taas käytetään hallitusten ja uskontojen tuhoamiseksi.

Toisen maailmansodan taas oli määrä tuoda etusijalle ristiriitoja fasistien ja poliittisten sionistien välillle, joka sitten johti sen jälkeen juutalaisvaltion Israelin perustamiseen.

Kolmannen maailmansodan tavoite on taas saada poliittiset sionistit sekä muslimit taistelemaan keskenään, jolloin poliittinen sionismi tuhoutuu.

"Me vapautamme nihilistit ja ateistit, ja me herätämme valtavan sosiaalisen katastrofin, joka kaikissa sen kauhuissa osoittaa selvästi kansakunnille absoluuttisen ateismin vaikutuksen, pelastuksen alkuperän ja verisimmän myllerryksen syyn.

Silloin kaikkialla kansalaiset ovat velvollisia puolustamaan vallankumouksellisen maailman vähemmistöjä vastaan, jotka ovat tuhonneet sivilisaation. Väkijoukot, jotka ovat pettyneet kristinuskoon, tulevat siitä hetkestä lähtien olemaan ilman kompassia ja suuntaa. He tulevat olemaan huolissaan uskon ihanteista, tietämättä mihin suuntaan kunnianosoituksia tehdä tällä tavalla saa todellinen valontuoja Lucifer puhtaat oppinsa yleismaailmallisesti ilmentymään ja vihdoin julkistettua"

Albert Pike kirjoitti.

Eli tuossa vuonna 1871 päivätyssä kirjeessä, jonka Albert Pike lähetti Giuseppe Mazzinille paljastetaan se, että kuinka Illuminaatien vapaamuurarien tavoitteena on luoda tuo tulevaisuuden uusi maailmanuskonto ateistisena ja saatananpalvontana maailman ihmisille, koska se esittelevät sen jälkeen uuden jumalan Luciferin, jota he ovat itse vapaamuurarilooseissaan salaa näihin päiviin asti palvoneet.



Euroopan tuhoaminen on jo käynnissä

Niille jotka eivät vielä tätä tosiasiaa tiedä, että tämä Euroopan (EU-maat) tuhoaminen humanitaarisella maahanmuutolla on jo käynnissä.



Sillä tätä Euroopan unionia ei missään vaiheessa luotu miksikään Saksan johtamaksi supervaltioksi, joka hyödyttäisi vain taloudellisesti Saksaa, vaikka natsi-saksan johtajat kokoontuivat jo vuonna 1944 salaisesti Strasbourgissa juonittelemaan EU:n syntyä.

Jos ymmärrätte, niin tämä EU on ollut Illuminaatien perustama ja juonittelema. 

He tulevat käyttämään tätä Euroopan unionia sellaisena työkaluna, että sen avulla tultaisiin murskaamaan kaikki Uutta Maailmanjärjestystä uhkaavat tekijät, kuten vahvat kansallisidentiteetit, jotka murskattaisiin humanitaarisella maahanmuutolla pois pelilaudalta.

Joten jos tämä vapaamuurarien suunnitelma tulee menemään maaliin, niin se johtaa valitettavasti lopulta siihen, että kristinusko tuhotaan muslimisaation vanavedessä ja lopulta näille kristinuskoon pettyneille ihmisille tuodaan silmien eteen tuo uusi ateistinen maailmanuskonto, joka tulisi sitten perustumaan Luciferin palvonnalle, eli satanismille.

Tämä on heidän tavoite, kuten se myös tuossa Mazzinin vuonna 1871 saamassa kirjeessä Albert Pike kertoi.


Ja todellakin I-maailmansota, II-maailmansota eivät syttyneet sattumalta, vaan nämä Vapaamuurarien rusettiperkeleet ne juonivat jokainen kerta käyntiin, sillä heillä on niin vaikutusvaltaisia kansainvälisiä yhteyksiä, että he todellakin saivat brittiläisen ja saksalaisen keisarikunnan käymään sotaa keskenään I-maailmansodan aikana.

Yhdysvallat taas saatiin I-maailmansotaan mukaan, kun ensin he upottivat oman sota-aluksensa Lusitanian vuonna 1915, josta sitten syytettiin Saksalaisia.

Aivan kuten silloin vuonna 1964, jolloin USA:n ilmavoimat  päättivät silloisen USA:n Presidentin ja CIA:n käskystä upottaa Tonkininlahdella USA:n laivaston omat hävittäjät USS maddoxin ja USS Turner Joyn.

Ne saatiin uppoamaan ja siitä syytettiin välittömästi pohjois-vietnamilaisia torpedoveneitä.

Tämä sitten johti siihen, että USA:n armeija hyökkäsi joukkoineen Vietnamiin.

Näin näitä sotia käydään ja ollaan käyty, joiden päätehtävänä on kuitenkin tuottaa rahaa näille maailman rikkaimmille pankkisuvuille, jotka omistavat mm. New Yorkin sijoituspankeista suurimman osan.



Kun se salaisuus mikä näihin New Yorkin sijoituspankkeihin tulee, niin sieltä New Yorkissa Wall Streetin sijoituspankeissa se raha alunperin luodaan, josta taas tämä raha sitten lainataan tavallisille pankeille täällä Euroopassa. Joten nyt varmaan ymmärrätte vähän tarkemmin, että mistä tässä FIAT-rahaan liittyvässä ponzi-huijauksessa on oikein kysymys.


Lähteet: YLE

Rehelliset uutiset

Daily Mail