http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 25. helmikuuta 2020

Maassaolo-oikeus ei ole Thaimaalaisia varten - Mutta miksi ?


Teksti: Teemu Vehkala

Poliisi on vienyt passin pois Riihimäkeläiseltä 14 vuotiaalta Kanyarat Tassamaalta, jota uhkaa nyt karkoitus Suomesta, vaikka hän on asunut äitinsä Pawichad Saithongin ja Markku Sorsan kanssa pian jo kolme vuotta.

Nyt tytölle on annettu kolme viikkoa poistua Suomesta vapaaehtoisesti ja hallinto-oikeuden karkoituspäätös on kuulemma lainvoimainen ja poliisi toteuttaisi päätöksen karkoittaa tytön.


MIGRI HARJOITTAA AVOINTA POLIITTISTA RASISMIA THAIMAALAISIA KOHTAAN

Suomen maahanmuuttovirasto MIGRI harjoittaa täysin avointa ja poliittista rasismia Thaimaalaisia kohtaan, koska Thaimaalaiset eivät taas ole kulttuuriltaan näitä, että "kaikki KELA tuet tänne ja KELA goldi vinkumaan".

Sen vuoksi Thaimaalaisia kohtaan MIGRI:n asenne on ollut alusta saakka vahvasti rasistinen. 

Kun taas Somaleiden kohdalla tämä suhtautuminen heihin MIGRI:n taholta on taas aivan erilainen, koska Somalit mm. lisääntyvät todella kovalla vahdilla, joten näin ollen heidän kulttuurinsa tuottaa tätä globalistimafian haluamaa kulttuuri-identiteetin hajoittavaa efektiä, jota ilman ei tämä globalistien ajama uusi maailmanjärjestys etene maaliinsa.

Joten tämän takia Somalit ovat MIGRI:n silmissä näitä ns. kunniakansalaisia, joille aukeaa ovet sekä myös lähi-idän terroristeille myönnetään se turvapaikka, koska näitä ISIS joukkoja voidaan sitten myöhemmin lähteä aseistamaan USA:n suurlähetystön ja CIA:n toimesta, joilla on ollut hurjimpien huhujen mukaan jo aselasteja tuotuna Malmin lentoaseman lähellä sijaitsevaan yksityiseen varastohalliin, jota hallinnoi USA:n suurlähetystö.

Tästä Bagdadin ja USA:n suurlähetystön välisestä hämäräpostista uutisoi jo vuosia sitten HELSINKI TIMES niminen nettijulkaisu.

Tämä on todella vaarallista kehitystä, että minne tämä EU:n liittovaltiokehitys etenee, koska tänne tuodaan lähivuosinakin näitä lähi-idän maiden terroristeja, jotka on sitten jossain vaiheessa määrä aseistaa ja luoda täällä paljon terrorismia ja kaaosta. 

Sillä tämä kaikista brutaalein suunnitelma on se kolmas maailmansota, jonka suunnitelma valitettavasti on ollut jo 1800-luvun lopulla suunniteltu skenaario koko Euroopan tuhoutumisesta islamistista maailmaa vastaan.



Illuminatin suurmestari Giuseppe Mazzini paljasti tämän suunnitelman kirjeessään jo vuonna 1871.

Tuossa kirjeessä selviää täysin tarkkaan se, että miten tämän kolmannen maailmansodan suunnitelmana on tuhota poliittinen sionismi ja luoda lopulta sen tilalle Israeliin keskitetty maailmanhallinto, jonne tulee myös yhteinen maailmanuskonto.

Sen keskuksen he ovat jo suunnitelleet perustettavan Jerusalemiin ja tuohon tulevaisuuden suunnitelmaan todellakin kuuluu myös uuden maailmanuskonnon lisäksi yhteinen maailmanvaluutta, joka tulisi myös olemaan digitaalinen.

Mutta tämän kaiken kulminaation ongelmat tulevat olemaan siellä, että tuolla vallan kulisseissa käydään koko ajan tätä kamppailua siitä, että pääseekö valon verkoston suunnitelma edistämään tuota uutta maailmanjärjestystä, koska jos näin käy, niin silloinhan se saatanaa palvolva eliitti häviää koko sodan ja joutuu luopumaan vallastaan ja sitä he pelkäävät eniten.

Sen vuoksi tämä vihtahousun palvojien sakki aina Pentagonia myöten juonivat vaikka mitä meidän kaikkien päänmenoksi ja koska he tuntevat varsin hyvin vetovoiman lain, niin tämän vuoksi kun vaikka katsotte niitä uutisia, niin edelleen heti ensimmäinen asia joka siellä kymmenen uutisissa täytyy nyt teille sanoa, on että "KORONA VIRUS ON SIELLÄ JA KORONAVIRUS ON VAARALLINEN".



Koko pelin henki on aina pelotella ihmisiä, jotta perusvärähtely saataisiin pysymään maailmassa alhaalla ja pelossa, koska vain pelon sekä vihan energioilla te ruokitte tätä Illuminaatien satanistien eliittiä, joiden pimeyden henkimaailman avustajat Archoneineen voivat myös pelkästään imeä vain meidän negatiivia energioitamme. Joten ilmankos musiikkiteollisuudessa tälläkin hetkellä lähinnä nämä raskaimpia energioita tuottavat bändit ja laulajat myyvät kuin häkä ja tuo heidän angstipäissään tehty musiikkinsa menee edelleenkin kuumille kiville ja läpi kuin väärä raha.

Mutta hommahan on niin, että jokainen ihminen on yksilö ja pystyy yksilöntietoisuudellaan muuttamaan asenteitaan sekä ajatusmallejaan niin, ettei enää palvele tätä negatiivisen eliitin negatiivista polariteettia.

Koska niitä negatiivisia uutisia ja negatiivisia sanomalehtiäkään ei ole pakko lukea, koska ei niitä kukaan teitä pakota lukemaan.

Koko homman tarkoituksena on vain ollut ohjelmoida ihmisiä ajattelemaan negatiivisesti ja tuottamaan suuri joukko negatiivisia ihmisiä, jotka toimivat negatiivisessa työelämässä, tuottaen negatiivista tuloveroa jne. Mutta nämä tuotot menevät aina tuon saman koplan taskuun, jotka sitten vielä uskottelevat meille, että kuinka nämä euron setelit kasvavat jossain puussa, joka tunnetaan työpaikkana.

Mutta salaisuushan on, että jokainen liikkeellä oleva raha on velkaa ja jos koko maailman velka maksettaisiin pois, niin täältä poistuisi kaikki raha kierrosta. Joten tämä jo todistaa sen, että tämä koko FIAT-rahajärjestelmä on ollut alusta lähtien tämän globalistimafian pankkiirien rakentama PONZI-huijaus, jolle jokainen sillä huijattu ihminen on antanut ja manifestoinut sille tuon todellisuuden.



Vahvat kulttuuri-identiteetit ovat uhka NEW WORLD ORDER kehitykselle

Tämä on täysi totta, että kaikki vahvan kulttuuri-identiteetin omaavat maat ovat suuri uhka NEW WORLD ORDER kehitykselle, eli uuden maailmanjärjestyksen toteutumiselle.



Suomi kuuluu tälläkin hetkellä maailman tärkeimpien maiden joukkoon, koska suomalaiset ovat maailman älykkäin kansa ja suomalaisten kulttuuri on täysin alkuperäinen, koska kielemme ei periydy mistään muusta kielestä.

Mutta täältä kautta virtaa ensinnäkin valo koko planeetalle, koska Pohjoisella pallonpuoliskolla sijaitsee myös tämän Tellus planeettamme kruunuchakrat.

Vapaamuurarit mm. tietävät näistä asioista jotain ja he salaavat tietonsa julkisuudesta, koska nämä ovat heidänkin mukaan niin huippusalaisia asioita, joita ei saisi missään kertoa julkisesti.

Mutta minä voin tässä sen tässä paljastaa, että kuinka Israelin energiakeskus sijaitsee myös 33-asteessa, Kreikan ja Suomenkin.

Yllätys yllätys kun tuo vapaamuurarien 33-asteen jälkeen vapaamuurarit vannovat valansa Luciferille. Että minkä vuoksi he alkavat palvomaan Vihtahousua tuon 33-tason jälkeen ? 

Vihtahousu kun lupaa heille mainetta ja mammonaa, kun vapaamuurarit ovat äärimmäisen korruptoitunut herrakerho, jossa toimii niin lukuisia tuomareita, lakimiehiä, poliisiylijohtajia, lääkäreitä, viihdetaiteilijoita, poliitikkoja, ministereitä, yritysjohtajia, kaupunginjohtajia jne. Että he voivat käyttää sitten tuota korruptoitunutta valta-asemaansa sillä tavoin hyväkseen, että he voivat mm. vaikeuttaa vaikka jonkun vastarannankiisken urakehitystä, jos hän edustaa vapaamuurarien vihollista. 



Esimerkiksi tämä virossa syntynyt kirjailija Juri Lina, joka on kirjoissaan paljastanut Illuminaatien salaisuuksia on kertonut, että hän on saanut vapaamuurareilta paljon uhkauksia mm. siitä, kuinka he tulisivat vaikeuttamaan hänen elämäänsä.

Lina joutui pakenemaan jo vuonna 1979 Suomesta, kun KGB alkoi uhkailemaan häntä mielisairaalalla, jolloin hän lopulta poistui Helsingin kautta Tukholmaan.

Tämän varoituksen hänelle kertoi eräs KGB:n silloinen upseeri.



Niille jotka eivät vielä tienneet, että tässä on koko ajan ollut täysi sota käynnissä valon ja pimeyden joukkojen välillä.

Koska tämä maaplaneettamme on kokemassa tälläkin hetkellä tietoisuuden evoluution kasvuprosessia, johon kuuluu valon verkoston lisääntyminen.

Mutta samalla näiden pimeyttä edistävien voimien virtatehot hiipuvat koko ajan ja syystäkin pimeät voimat yrittävät lisätä akkutehojaan, jolloin näemme mm. saamme valitettavasti lukea lehdistä kuinka taas maailmalla rekka-autokuski ajoi pienten lapsien yli viimeksi Saksassa.

Tässä sodassa pimeyden joukkoja vastaan on myös valon puolella äärimmäisen suuret voimat mm. suojelemassa heitä, joiden kosminen tehtävä on niin vaarallinen, etteivät he muuten selviäisi niistä kuvioista. 

Joten jokainen teistä voi valita puolensa, että kuuluuko valon leiriin, vai oletteko tehneet sopimuksen Luciferin joukkojen kanssa.

Pelin henki on kuitenkin sellainen, että tämä negatiivinen liskojen rotu ei enää tulevaisuudessa pääse tänne enää mitään muuta kautta syntymään uudelleen, kuin että jos he lisääntyvät keskenään. Joten tästä syystä tämä negatiivinen liskorotu pyrkii nyt lisääntymään viimeisillä voimillaan. 

Mutta edelleen liskorotua ei saa tuomita pelkästään siitä, että kuinka heistä kaikki olisi negatiivisia. On siellä myös niitäkin, jotka ovat tehneet jo valinnan valon verkoston puolella.

Negatiivisten liskojen rodut mm. dracoja myöten ovat tätä porukkaa, jotka ovat mm. luoneet tämän väkivaltaisen kapitalistisen kilpailuyhteiskunnan.

Heidän silmissään ihminen on pelkkä palkkaorja, joka tekee töitä heille ja maksaa veroja heille. Kun taas nämä liskorotujen edustajat nauttivat mm. pankkimaailmassa elää muiden ihmisten kustannuksella ja kääriä miljardivoitot keskuspankkijärjestelmän kautta heille itselleen.



Tähän orjalliseen talouteen koko FIAT-rahajärjestelmään perustettu PONZI-huijaus on perustunut. Mutta kun systeemissä on jo riittävän monta palkkaorjaa, niin ei tässä vieläkään mitään kapinaa synny, kun viihde ja sirkushuvit tarjoavat sen verran harhautusta, että sen television edessä on katsojan hyvin haastavaa yrittää herättää nukkuvaa mieltään.

Mutta kyllä tämä silti niin on, ettei tämä orjuuteen perustuva työelämä voi ikuisesti toimia, koska eivät ihmiset mitään supertyhmiä ole ja varsinkaan suomalaiset ihmiset.

Joten uskaltaisin melkein ennustaa jo nyt, että tämä palkkaorjuus tulee ensimmäisenä kokemaan sen paremman muutoksen täällä Suomessa, koska täällä ei ole enää niin tyhmiä ihmisiä. Meillä kun on maailman korkein älykkyysosamäärä.

Tuo tulevaisuuden talousjärjestelmä tulee kokemaan sellaisen suuren muutoksen, että se ei enää tule perustumaan riistämiseen, vaan se tulee perustumaan antamiseen.

Kun vielä tässä tuhokapitalistisessa järjestemässä pankit ryöstävät valtioilta jne. Niin tuo tulevaisuuden talousjärjestelmä tulee kokemaan Suomessa sen muutoksen, että täällä lopetetaan ensimmäisenä maailmassa tämä jatkuva duunarien kusettaminen ja palkkaorjuuttaminen.

Sitten toteutuu nämä monet unelmat, että taiteilijoiden ei tarvitse yrittää elättää itseään KELA:n luukulta ja anelemalla apurahoja sieltä sun täältä. Kun tuota touhua kuten taidetta ei enää mitata missään apurahassa jne. 

Pankkiirien täytyy jossain vaiheessa katsoa peiliin ja siinä vaiheessa kun sinne keskuspankkialoille tulee näitä, jotka eivät enää ole näitä tunnekylmiä psykopaatteja, niin siinä vaiheessa Suomi tulee tekemään tuon muutoksen ensimmäisenä maailmassa, että täällä uusiutuu koko talousjärjestelmä pois tuosta palkkaorjuuden kurjuudesta. Joten tässä ei ole meillä silloin mitään hävittävää, vaan voitto tulee olemaan meidän. 

Saatana joutuu siirtymään syrjään muutenkin, koska nämä raskaat kuudennen säteen energiat neutralisoituvat päivä päivältä enemmän ja niiden tilalle tulee paljon henkisemmät valon energiat.

Tämänkin muutoksen voi myös astrologisesti nähdä.

NAMASTE