http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

sunnuntai 18. kesäkuuta 2017

Timo Soini puhui alaisilleen hillotolpasta jo vuonna 2007


Teksti: Teemu Vehkala

Perussuomalaisten entinen puheenjohtaja Timo Soini puhui vuonna 2007 Suomen sisulaisille pyöreiden pöytien ympärillä. 

Soinilla pyöri tuolloinkin mielessä vain poliittisesta urasta seuranneet henkilökohtaiset ja taloudelliset edut.

Vaikka Soini itse kertoi jo vuonna 2015, että tämä hillotolppa vertaus tulee ravirata kulttuurista, niin hän kuitenkin tarkoittaa sillä vain omien henkilökohtaisten rahallisten etujensa ajamista. Koska hillo = raha Stadin slangissa.


Muutamat sisulaiset naureskelivat Soinin puheille, mutta jos katsoo nyt 10 vuotta myöhemmin niin näistä Soinin hännystelijöistä Sampo Terho, Jussi Halla-Aho ovat nousseet näiden Soinin puhumien hillotolppien lähelle. Mutta se mitä Soini tarkoittaa tällä hillotolpalla niin se on CIA:n lahjusrahaa eikä mitään muuta.

Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA:lla on pitkä historia eri maiden päättävissä asemissa olevien poliittikkojen lahjomisesta. Mutta lisäksi nämä puolueiden puheenjohtajat toimivat samalla CIA:lle salaisina tietolähteinä, jollainen myös Soini oli. 

Soini ei ole sen sijaan vieläkään kertonut, että minkä suojatyöpaikan hän oikein sai. Tai sitten asia on niin, että miehen henkilökohtainen terveys on jo niin huono, että mies tyytyy seuraavaksi nostelemaan eduskunnan yli 5000 euron kansaedustajan eläkettä, jollaisen saa jokainen eduskunnassa kansaedustajana 2 kautta ollut edustaja. 

Soinihan totesi muutama vuosi sitten henkilökohtaisesta terveydestään sen, että kuinka hänen sydämensä kävi kuin Notredamen kellonsoittaja.