http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

perjantai 30. kesäkuuta 2017

Poliisihallitus syyllistyi Suomi Ensin leirin purkamisessa vaalirikokseen


Kun Suomen poliisihallitus sai muutamia viikkoja sitten salaisesti Kokoomus puolueelta ukaasin, että Suomi Ensin mielenosoitusleiri täytyy purkaa eräpäivään mennessä. Niin samalla poliisihallitus syyllistyi vaalirikokseen, koska Suomi Ensin mielenilmauksen leiri toimi samalla presidenttiehdokas Ilja Janitskinin ainoana virallisena vaalitelttana.


Mitäs jos poliisi harjoittaisi myös tasapuolisuuden nimissä samaa myös näihin muihinkin presidenttiehdokkaiden vaaliteltoilla ja komentaisi Sauli Niinistön vaaliteltat purettaviksi eräpäivään mennessä. 

Sen päivän kuin näkisi, että Kokoomuksen toritapahtumat tultaisiin purkamaan näiden Suomen gestapoliisien toimesta. Mutta sellaista päivää ei tule, koska tämä maa on vieläkin näiden korruptoituneiden rottien hallussa.


Vaalirikos on yksi Suomen yleisin vaaleihin ja äänestyksiin liittyvistä rikoksista

Vaalirikokset ovat todellakin Suomen yleisimpiä rikoksia, jotka liittyvät vaaleihin ja yleisiin äänestyksiin. 

Kokoomuksen eräs vaalivoitto oli jopa sellainen muutamaa eduskuntavaalikautta aiemmin, kun Amerikan suurlähetystö lupasi heille salaisesti vaalivoiton. Kunhan vain sitä vastaan Kokoomus lupasi viedä Suomen Natoon.


Vakavempien vaalirikosten selvittäminen kuuluu Suomessa SUPO:lle

Suomessa vakavempien vaalirikosten selvittäminen kuuluu SUPO:lle ja jo aiemmin Ilja Janitskinin presidentinvaalikampanja on kokenut lukuisia sabotaaseja. Mutta tämä vaaliteltan mielivaltainen purkaminen oli jo astetta kovempi vaalirikos, johon Kokoomuspuolue syyllistyi.

Tämän vuoksi SUPO:n kuuluisi tutkia se, että kuka oli syyllinen Suomi Ensin leirin sekä Ilja Janitskinin virallisen vaaliteltan purkuun. 

Mutta tämä syyllinen on helppo löytää jo siitä, että Sauli Niinistö edustaa Kokoomusta. Vaikka yrittääkin naamioida tulevissa presidentinvaaleissa tuon ehdokkuutensa vain suoraan valitsijayhdistyksen kautta.

Sillä näistä tämän hetkisistä valtapuolueista lähes vain Kokoomus näkee Ilja Janitskinin presidenttiehdokkuuden heille suurena poliittisena uhkana.


Poliisista tehtiin poliittinen poliisi (POLPO)

Suomen poliisilaitoksesta tehtiin Kokoomuksen johdolla viimeisten vuosien aikana poliittinen poliisi (POLPO). Joka teki suomalaisesta poliisista Suomen gestapon. Eli Suomen kansalaisia poliittisesti vainoavan yksikön.Polpon toiminta ei juuri eroa Stalinin NKVD:stä, koska se keskittyy pääosin juuri poliittisesten toisinajattelijoiden poliittiseen vainoamiseen sekä julkiseen muiluttamiseen. Joista nämä viimeisillä viikoilla Helsingin rautatientorin tapahtumat ovat näyttäneet jo mallia.


Poliisilaitoksien sisällä vaikuttaa voimakas fasistisen oikeiston sekä vastapuolen välinen vastavoima

Vaikka tästä asiasta ei julkisesti juuri puhuta varsinkaan missään fasistien sanomalehdissä (Helsingin Sanomat, Hufvudstatdsbladet jne.) Niin silti Suomen poliisien keskuudessa vaikuttaa voimakas fasistisen oikeiston sekä vastapuolen välinen vastavoima.

Aivan kuten on aina tämä klassinen hyvä poliisi ja paha poliisi, niin tämä kahdenlainen arvomaailma poliisilaitoksien sisällä repii tätä suomalaista kansallishegemoniaa rikki.

Alunperin poliisin tarkoituksena oli turvata kansalaisia, mutta nyt tästä Suomen poliisista on Kokoomuksen johdolla tehty tätä kansallisidentiteettiä murskaava voima. Jolla on myös oikeus jo kävellä myös kokoontumislain sekä sananvapaudenkin yli, jolle jo annettiin tällä viime helmikuussa survotulla HE 93/2016 lakipykälällä siunaus Kokoomuksen aloitteesta. 

Koska Suomen nykyinen hallintomuoto toimii korporaatiofasismin ehdoilla, niin tämän vuoksi myös terveydenhuoltopalvelut tuhotaan tämän seurauksena SOTE-uudistuksella.


Poliisin salainen VARO-rekisteri on laiton henkilörekisteri Suomen toisinajattelijoista

Samalla myös kun SUPO:n kuuluisi tutkia tämä Ilja Janitskinin presidentinvaaliteltan häpäisy, niin tämän lisäksi myös poliisilla jo vuosia käytössään ollut VARO-rekisteri on laiton henkilörekisteri. 

Sinne on kirjattu jo yli 11 000 suomalaisen nimet, joilla on omia henkilökohtaisia poliittisia mielipiteitä. Jotka eroavat muusta massasta ja jotka tulkitaan kansalaisaktivismiksi, jonka Kokoomus sekä muut korruptoituneet puolueet näkevät heille suurena poliittisen uhkana. 

Tämän vuoksi näitä lukuisia suomalaisia toisinajattelijoita vainotaan urakalla ja heitä stalkkaa myös Europol, jolla on myös salainen henkilörekisteri EU-maissa tarkkailluista toisinajattelijoista.

Saksan tiedustelupalvelu BND:llä sijaitsee EU:n Europolin salaisen henkilörekisterin pääkeskus Frankfurtissa.

Saksan jäi jo viime vuonna kiinni siitä, että heidän tiedustelupalvelunsa oli kuunnellut salaa Suomen kautta kulkeneita puhelinlinjoja 2000-luvulla.

Tänä vuonna taas tuli ilmi se, että kuinka CIA:lla toimii Saksassa yli 4000 työntekijää Frankfurtissa sijaitsevassa nettivakoilukeskuksessa.

Lähteet:  https://fi.wikipedia.org/wiki/Vaalirikos

http://www.iltalehti.fi/uutiset/201102120070939_uu.shtml

https://yle.fi/uutiset/3-8588032  

http://mvlehti.net/2017/03/13/frankfurtissa-yli-4000-tyontekijaa-cian-nettivakoilukeskuksessa-enta-cian-lonkerot-kaivopuistossa/

https://yle.fi/uutiset/3-7507759