http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

perjantai 16. kesäkuuta 2017

Presidentti Niinistö oli mukana vallankaappauksessa


Teksti: Teemu Vehkala

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö (kuvassa) oli mukana tuoreessa Suomen vallankaappauksessa, koska viisi ministeriä piti kaapata demokraattisilla vaaleilla valitusta Perussuomalaisista pois epä-demokraattisten tahojen palvelukseen.

Jo maanantaina oli koossa Uva-ryhmä, jonka palaverissa oli mukana presidentti Niinistö.

Nyt Perussuomalaiset on hajoitettu kahtia ja käytännössä hajoitettu vain sen takia, ettei Perussuomalaiset enää voisi toteuttaa mm. Suomen EU eroa koskevia lakimuutoksia.

Sillä nämä 23 loikkaria ovat jo kaikki sitoutuneet noudattamaan EU-globalistista puolueohjelmaa, jossa Suomen EU ero toiveet ovat kiellettyjä puheenaiheita.


Konnatko johtava Suomen politiikkaa eikä demokraattisilla vaaleilla valittu hallitus 

Demokratiassa annettujen äänien kuuluisi ratkaista mm. hallituksen toteutuminen. Mutta huomasimme, että tällainen tapa ei ole ollut Suomessa tavanomaista.

Koska Suomessa on ollut jo pitkään plutokraattinen järjestelmä, joka tarkoittaa vain rikkaan eliitin sekä suurien pankkien poliittista päätösvaltaa.

Maanpetturiministerit kun ovat juuri näiden pankkirikollisten kavereita ja siksi nämä maanpetturipoliitikot tulevat aina lopulta saamaan sijoituspankkiiri hommia palkkiovirkoina. Kun tuo heidän CIA avusteinen poliittinen uransa tulee siihen pisteeseen, että heidän on aika ottaa vastaan saavutetut edut.


Sampo Terho (kuvassa) edustaa entisissä Perussuomalaisissa juuri tällaisen osaston poliitikkoa, koska hänet aiottiin saada Perussuomalaisten seuraavaksi nukkejohtajaksi. Mutta koska puheenjohtajavaalin tulos oli epämieluinen, niin siksi poliittinen mafia päätti mielummin toteuttaa poliittisen vallankaappauksen hajoittamalla Persut.