http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 27. kesäkuuta 2017

Onko Suomen kokoontumislaki lakkautettu ?


Teksti: Teemu Vehkala

Suomi Ensin mielenosoituksen rautatientorilla jo useita kuukausia ollut leiri lakkautettiin eilen poliisivoimin. Samalla Helsingin poliisihallinnosta tuli käsky, ettei enää jatkossa kyseisellä rautatientorin alueella sallita yhtään jatkossa ensimmäistäkään mielenilmausta.

Poliisi vetosi tässä siihen, että koska alueen mielenosoituksissa olleet henkilöt olivat välillä hyökänneet myös ohikulkijoiden kimppuun ja aiheuttaneet näin vaaraa sivullisille.Vaikka Suomi Ensin leirissä vaikuttaneet muutamat väkivaltaa harjoittavat henkilöt ovat myös kuvanneet näitä provokaattoreita, niin he eivät kuitenkaan ole kuvanneet näitä tilanteita, jolloin he ovat turvautuneet väkivaltaa sivullisia kohtaan. Näistä tapauksista siellä valitettavasti vaietaan ja yritetään lakaista maton alle.

Vaikka Marco de Witt on useasti sanonut, ettei hän salli käytettävän väkivaltaa Suomi Ensin liikkeen sisällä, niin silti tätä on siitä huolimatta siellä välillä esiintynyt.

Mutta tämä tilanne on hieman vakavempi sen vuoksi, että tässä on pelissä koko Suomen kokoontumislaki. Eli jos nyt Helsingin rautatientorille kiellettiin myös yhden Oululaisen tunnetun aktivisti Junes Lokan ilmoittama mielenilmaus. Niin tarkoittaako tämä sitten sitä, että jatkossa kantasuomalaisten mielenosoittaminen kielletään poliisin toimesta täysin mielivaltaisesti.

Poliisihallinto vielä tarkoituksellisesti jätti Helsingin rautatientorille tämän paperittomien sekä laittomien maassaolijoiden protestimielenosoituksen leirin, jota ei olla katsottu häiriöksi. Vaikka läheisellä alueella oltiin nähty jopa n. viikko sitten heilumassa ison Machete veitsen kanssa yksi maahanmuuttaja, jonka poliisi joutui niputtamaan rautatientorin lähettyvillä.


Suomen kokoontumislaki on ollut vaarassa jo pitkään 

Olin viime syksynä yhteydessä yhteen tutkivaa journalismia jo pitkään harjoittaneeseen toimittajaan, joka oli jo tuolloin viime syksynä saanut selville sen, että Suomen kokoontumislakia aiottiin muuttaa radikaalisti. Mutta se tultaisiin tekemään vedoten terrorismiin ja näin sitten tehtiin, kun viime helmikuussa lyötiin läpi tämä HE 93 lakimuutos eduskunnassa.


Nähtävästi tämä Kokoomuksen etunenässä painostama kokoontumislain riisuminen on johtanut siihen, että nyt Helsingin rautatientorilla väkivaltaa harjoittavat raakalaispoliisit komennetaan vielä naispuolisen kenttäjohtajan toimesta hyökkäämään Suomalaisten kimppuun. Koska heidät on katsottu kuuluvan Suomi Ensin liikkeeseen. 

Poliisilla kun on myös Suomi Ensin liikkeen sisällä toimivista aktivisteista oma salainen henkilörekisteri, joka on osa tätä poliisin salaista VARO-rekisteriä. Sinne on kirjattu jo yli 13 000 Suomalaisen yksityishenkilön nimet ja mukaan pääsee helposti. Ei tarvitse kuin vain osallistua suurien mielenosoitusten aktivisti piireihin.

Nationalismi on aina ollut globalistien keino hajoittaa valtiollinen vastarinta ja saada porukat tappelemaan keskenään  

Hyvin useasti kun näitä kansallismielisiksi itseään kutsuvia aktivisteja kokoontuu eri puolin Suomea, niin paikalle tulee suuri joukko skinhead asusteisiin sekä uusnatsi pukeutumisen täyttäviä tyyppejä, joiden lempilause on ylistää kansallismielisyyttä.

Mutta tuollainen Adolf Hitler kultista kiteävä kansallismielisyys kun on juuri sitä nationalismia, jolla rahavallan globalistit onnistuvat juuri pilaamaan aidon patriotismin maineen ja saa kaikki kansallismisliset näyttämään tuollaisilta samanlaisilta uusnatsipelleiltä. 

Tämän vuoksi Helsingin Sanomat lanseerattiin myös halveksumaan Suomen leijonakorujen käyttäjät kaikki uusnatseiksi. 

Tämä siis kuuluu täysin organisoidusti Suomen etuja puolustavien aktivistien vastavoiman tuhoamiseen, joka on eliitin motiivi hajoittaa kaikki kansallismielisyys koko Euroopan unionin alueilla.

Sen sijaan aito patriotismi ei enää keskity mitään ulkoista vihollista vastaan, vaan siinä tuo koko toiminta keskittyy vain kyseisen maan ihmisten yksilönvapauden sekä oikeusten puolustamiseen.

Kun taas tässä agressiivisessa anarkiassa, jota nämä Wall Streetin likaiset pankit tukevat tuo energia kanavoituu vain voimakkaan angstin ja itsevihan kautta. Joten tällainen käyttäytyminen missään muodossa ei ole koskaan mikään todellinen vastavoima tälle korruptoituneelle eliitille.


Nyt nämä maanpetturihallinnon vallan vahtikoirat (Suomen poliisihallitus) ilmoittivat jo viime vuonna, että he haluavat jatkossa konekiväärejä. Joten tilanne alkaa näyttää jo aika huolestuttavalta siinä suhteessa, että jos nyt viedään ensimmäisenä mielenilmaisuvapaus (kokoontumislaki). Että mitä jatkossa seuraa, jos vielä internetinkin keskustelupalstat sekä sosiaalisen mediankin kansanääni täytyisi vielä seuraavaksi tukkia.

Tämä kaikki kertoo suoraan sen, että minkälaisia psykopaatteja tuolla on meitä muka määräilemässä ja vielä kaikista vaarallisimmat heistä istuu niissä kabineteissa, joiden kriminaaleja ei yhtäkään ole valittu sinne yksilläkään vaaleilla. Sillä Jyrki Katainenkin kuuluu EU:n komissiossa tähän samaan konnalaumaan.  

Mutta näille psykopaateille on ominaista se, ettei heillä ole lainkaan omatuntoa, koska psykopaatilta puuttuu empatiakyky ja kyseinen aivolohko kokonaan. Joten tämän vuoksi nämä psykopaatit ovat erinomaisia kansankusettajia sekä valehtelijoita, jotka pystyvät vielä esiintymään uskottavasti.

Suomen lakihan sanoo mm. pääministeristä sen, että siihen soveltuu henkilö joka kykenee esiintymään uskottavasti. 

Suomen kokoontumislaki on tällä hetkellä siinä tilanteessa, että näyttäisi jo siltä että jatkossa mielenosoittaminen sallitaan vain näille CIA:n tukemille valeoppositio aktivisteille. Joihin kuuluvat luonnollisesti myös kaikki vihervasemmistolaiset Pride kulkueineen.

Ja kaikki tämä sananvapauden sekä kokoontumisvapauden rajoittaminen tehtiin vetoamalla terrorismiin. Vaikka tämä on ollut vain pelkkä silmänkääntötemppu, johon Kokoomus on näiden läpimädäntyvien valtakulissien takana syyllistynyt.


Sisäministeri Paula Risikko (kuvassa) on vielä toiminut koko virkansa ajan Suomalaisten etuja vastaan, joten tällainen toiminta olisi ainakin Kekkosen aikoihin johtanut välittömään sisäministerin erottamiseen. Mutta tämä maanpetturihallitus on aivan eri maata, koska se toimii vain näiden valtionryöstäjien (Wall Streetin sijoituspankit) pussiin. Lähteet: https://vastavalkea.fi/2016/10/13/perusoikeudet-vaarassa-he932016/

http://mvlehti.net/2017/06/27/kuka-kaskytti-helsingissa-raakalaispoliiseja-selvitimme/ 

http://mvlehti.net/2017/06/22/poliisi-otti-matun-kiinni-helsingin-rautatientorilla-video-machete/ 

http://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005268671.html