http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

perjantai 16. kesäkuuta 2017

Mikä on totuus Perussuomalaisten säätiön taloudesta ?Teksti: Teemu Vehkala

Jos Perussuomalaisten puolue on nyt hajoitettu ja siellä tapellaan jo puolueen taustalle kyhätyn säätiön rahojen kavalluksesta.

Saako siis entinen puheenjohtaja Timo Soini viedä persujen säätiön hillotolpan mukanaan ?  

Perussuomalaisten puolueen säätiö osti muutama vuosi sitten Helsingin yrjönkadulta peräti 1,7 miljoonalla eurolla yli 400 m2 kokoisen kiinteistön, jota varten jouduttiin ottamaan miljoona laina.

Lehtitietojen mukaan puolue olisi maksanut tilasta 10 000 euron suuruista vuokraa kuukausittain.

Perussuomalaisten edeltäjä SMP haettiin konkurssiin 1995, kun tuolloin puolue ajautui taloudellisiin vaikeuksiin. Joten mistä sen tietää vaikka Perussuomalaiset rypeisi todellisuudessa jo nyt taloudellisissa vaikeuksissa ? 

Perussuomalaiset oli tähän asti vain pelkkä edellisen puheenjohtaja Timo Soinin henkilökohtaisten etujen sekä poliittisen vallan kasvatusliike. 

Jos puolueen toiminta keskittyy vain puheenjohtajansa poliittisen vallan kasvattamiseen, niin tuossa vaiheessa olisi syytä puheenjohtajan syytä katsoa peiliin. Mutta jesuiitta sekä vatikaaniinkin käätyä mies ei petä näitä jenkkiläisiä rahoittajiaan ja tässä suhteessa Soini osoitti lopulta lojaalisuutensa CIA:lle ja hajoitti Perussuomalaisten valeopposition.

Joten nyt kun Perussuomalaisista on enää jäljellä pelkkä muutamien kansanedustajien ryhtiliike, niin mikäli he eivät enää tule saamaan jatkossa tuota CIA rahoitusta. Niin heitä ei myöskään tulla oikeistolaisessa mediassa nostamaan jalustalle.

Koska tässä kävi jo näin, että näissä hyvin tuoreissa lehtijutuissa oikeistolaiset Helsingin-Sanomat kirjoittivat täyttä potaskaa siitä, että kuinka enenemmistö Perussuomalaisten jäsenistä hyväksyy tämän loikkareiden tempauksen.

Nämä valemedian kirjoittamat uutiset tähtäävät aina samaan. Lukijoidensa huijaamiseen, koska oikeistolainen mediaeliitti pitää keskivertolukijoitaan niin tyhminä, etteivät he enää muista seuraavalla viikolla mitä he ovat aiemmalla viikolla lehdistä lukeneet.

Mutta juuri tälle samalle narratiiville perustuu tämän korruptoituneen valtamedian mielenhallinta. Joka toimii juuri sillä tavalla, että silloin syötetään valheita lukijoiden kollektiiviseen mieleen. Ja kun keskiverto propaganda median kohderyhmästä ei ole vielä onnistunut herättämään tuota valveunessa nukkuvaa mieltään. Niin sen vuoksi siihen tiedostomattomaan osaan tuota valveunessa olevaa tietoisuutta on eliitin hyvin helppo manipuloida valemedioillaan täysin tietoisesti sekä mielipuolisesti.

Globalisti on aina globalisti, vaikka voissa paistaisi

Tämä pääministeri Juha Sipilän kuin näiden muidenkin BB-kerholaisten aromaailma on globalismia kannattava ja sellainen maailmankuva ei edusta edes mitään peruskepulaisuutta. Koska globalisti kannattaa vain monikansallisten yhtiöiden sekä pankkien ylivaltaa ja on valmiita jopa valtionpäämiehinä tuhoamaan oman maansa, jotta nämä ahneet sekä suuret globalistiyhtiöt sekä pankit voivat rauhassa ja tulla tuhoamaan meidän valtiomme.

Mutta sen sijaan yliopistoissa sekä muissa kulttuurimarksismin pesäkkeissä tämä globalismi ollaankin onnistuttu naamioimaan ja näyttämään siltä, että sen tarkoituksena olisi jotenkin pelastaa maailmasta mm. nälänhätä sekä korjata muita mm. rasismiin liitettyjä ongelmia. 

Tämä kaikki globalisaatiota kannattava satuilu on kuitenkin mm. George Soroksen kaltaisten CIA:n peiteorgaanisaatio säätiöiden rahoittamia harhautushankkeita. Joilla vain hämätään tätä nykyistä nuorta sukupolvea, jotta heistä voitaisiin aivopestä kannattamaan tätä uuden maailmanjärjestyksen globalisaation uutta aaltoa joka nyt käynnissä.

Globalismi on siis humanistiselle maailmankatsomukselle varsin tuhoava poliittinen hanke. Mutta kun näitä asioita tutkii hieman syvemmin niin näkee vielä tuostakin syvemmälle, koska poliittinen globalismi on vielä täysin avoimen Sionistinen valtahanke. Sillä tämän globalisaation tarkoituksena olisi vielä tuolloin kaukana tulevaisuudessa saada maailmaan yhteinen liittovaltio, jota tultaisiin johtamaan Israelista ja tästä ovat peräisin nämä futuristiset uudesta Jerusalemista puhuvat kirjoitukset.

Mutta todellisuudessahan Israelinkin perustivat maailman rikkaimpiin pankkisukuihin kuuluvan Rothschildien pankkisuvun haara.