http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 28. kesäkuuta 2017

Marco de Wittiä kohdellaan kuin Venäjän oppositiojohtajia


Teksti: Teemu Vehkala

Suomi Ensin liikkeen johtohahmo Marco de Wittiä (kuvassa) kohdellaan jo samalla tavalla kuin Venäjän oppositiojohtaja Aleksei Navalnyita.


Navalnyi on pidätetty Venäjällä useita kertoja, jolloin hän on ollut järjestämässä hallinnon vastaisia mielenosoituksia. Mutta nyt tämä sama junttamainen linja on tullut myös Suomeen, jossa ei sallita enää Suomen hallintoa vastustavia mielenosoituksia sekä julkisia kokoontumisia.

Suomi Ensin liike on maalitauluna vain sen takia, koska se on tällä hetkellä ainoa kansanryhmä, joka on onnistunut toimimaan liian itsenäisesti.Rajat Kiinni kansanliikkeen perustajiin kuuluva Susanna Kaukinen väittää, että viimeiset kaksi vuotta Suomessa olisi toiminut salainen yhdistys, johon kuuluu tunnettujakin poliitikkoja. 

Kaukisen mukaan tämä ryhmä on pyrkinyt vaikuttamaan viimeisen kahden vuoden ajan Suomen aktivismi kenttään negatiivisesti. Joka on pääsyyllinen siihen, että miksi viimeisen kahden vuoden aikana ei olla järjestetty juuri yhtään suurempia mielenosoituksia aikaan.

Nämä ovat Kaukisen mukaan kaikki tämän puhdistusliiton seurausta, jotka myös käyttävät välillä eri nimiä.

European Liberty Coalition on yksi tämän puhdistusliiton operaatioista muttei ainoa. 

Tähän hämäräjärjestön toimintaan kuuluu Kaukisen mukaan mm. Perussuomalaisten kunnallisvaltuutettu Juha Mäenpää, Jani Perttilä, Perussuomalaisen Terhi Kiemunki. Salolainen kunnanvaltuutettu Jani Salomaa.


Puhdistusliiton tarkoituksena on pitää kansallismielisten verkostot erotettuna niin, ettei kansallisidentiteetin säilyttämisen puolesta toimivat ihmiset eivät voisi verkostoitua keskenään.

Joten tämän vuoksi Suomen Sisun verkostoja käyttävä junttajärjestö pyrkii samaan tämän aktivismi kentän kokonaan haltuunsa.

Perussuomalaisten sisällä vaikuttaa myös saman järjestön toimijoita, koska he ovat saaneet myös siellä valtaa.

Tämä asia on sikäli mielenkiintoista, koska Perussuomalaisten sisällä on tämän juntan henkilöt ovat pelotelleet näitä muutamia persujen kansanedustajia, jos he kielisivät jotain tästä salaisesta järjestöstä.


Kansallismielistä aktivismiskeneä kontrolloidaan myös CIA:n rahoilla

Kaikista salaisin asia joka tämän koko asian taustalla vaikuttaa on se, että tällaisten salaisten yhdistysten rahoitus tulee aika pitkälti Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA:n taholta. Vaikka ex-Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soinille se edustaa myös hillotolppaa.

Viime vuosina Suomen kansallismielisen aktivismiskenessä vaikuttaneet Nyt Saa Riittää, Rajat Kiinni -liike hajoitettiin näiden samojen tekijöiden kautta.

Mutta tämä toiminta jolla CIA saa järjestettyä riitoja kansallismielisten järjestöjen sisälle on tuttu kaava, josta CIA:lla on pitkä kokemus. Mutta jos nämä myyrät eivät onnistu pääsemään näiden monien kansanliikkeiden johtoon, niin muuten he hajoittavat koko kansanliikkeet.

Kaukisen mielestä tämä 11.3.2017 Helsingin rautatientorilla järjestetyn puhdistus mielenosoituksen tarkoitus olisi ollut yrittää järjestää provokaatio, jolla oltaisiin onnistuttu hajoittamaan Suomi Ensin liikkeen sisäinen verkosto. 

Kaukisen mukaan tämä puhdistus yhdistyksen johto koostuu hyvin vallanhimoisista sekä itsekkäistä henkilöistä, jotka pikkuhitlerimäisellä toiminnallaan sekä ylimielisyydellään ovat onnistuneet myrkyttämään monen kansallismielisten kansanliikkeiden toiminnan.Marco de Witt kuitenkin haistoi tämän viime kertaisen provokaatioyrityksen 11.3.2017 jolloin se kuivui kokoon. Eikä rautatientorille mitään mellakkaa syntynytkään.

Kaukisen mukaan seuraava puhdistus mielenosoitus järjestettäisiin rautatientorilla tulevana lauantaina 1.7.2017


Miksi rautatientorista tehtiin Suomi Ensin aktivisteille no-go alue ?

Se syy miksi rautatientorista tehtiin Suomi Ensin liikkeen aktivisteille sekä tukijoille no-go alue, jossa oleskelu heiltä on kielletty poliisin toimesta.Marco de Witt (kuvassa) on nyt pidätetety kaksi kertaa 3 vuorokauden sisällä ja eilen myös hänen puolisonsa Mari Kosonen (kuvassa) pidätettiin kansallisteatterin vieressä ja vietiin kisahallin putkaan. 

De Witt näyttäisi tällä hetkellä olevan Suomen ainoa todellinen oppositiojohtaja, koska nämä Suomen hallituksen oppositiossa vaikuttavat mm. sosiaalidemokraatit ovat pelkkä valeoppositio. Joka vain uskottelee ajavansa köyhien Suomalaisten etuja, vaikka SDP on kuitenkin saanut CIA:lta rahoitusta aina vuodesta 1949 lähtien.


Suomi Ensin leirin ja kokoontumisen kielto on provokaatio poliisihallituksen taholta


Ei tarvitse olla mikään selvännäkijä, että näkee tämän johtolangan joka johtaa tämän Suomi Ensin aktiivien verkoston hajoittamisen taakse. Sillä tämä kyseinen kansanliike on profiloitu jo ajat sitten myös SUPO:n sekä KRP:n toimesta ja siellä huomattiin, että muutamat aktiivit alkoivat viettää myös liikaa vapaa-aikaa keskenään. Jollainen verkostoituminen nähdään SUPO:lla jo hyvin suureksi valtiollista turvallisuutta vaarantavaksi tekijäksi. 

Joten tämä oli todellisuudessa se pääsyy miksi Suomi Ensin mielenosoitus yritetään nyt fasismin keinoin lakkauttaa äärimmäisen ylimitoitetuin poliisivoimin.

Tämän vuoksi Marco de Wittiä sekä hänen puolisoaan Mari Kososta kohdellaan kuin Suomen pelätyimpinä oppositiojohtajina. Koska he tällä hetkellä ovat ne Suomen ainoimmat ja oikeimmat oppositiojohtajat. 

Sillä ei tässä mitään eduskuntapaikkoja tarvitse, että sinä edustat tämän maan todellista oppositiota. Koska sinä suomalaisena et ole mitään massakarjalaumaa, jolla ei olisi oikeutta edes mielenosoituksien järjestämiseen.

Mutta nyt tällä hetkellä tämä Suomen korruptoitunut hallitus sekä Kokoomuspuolue eristyisesti on raivoissaan siitä, että tämä Suomen kansallisidentiteettiä puolustava kansanosa on verkostoitunut keskenään. Joten tämän vuoksi nyt Helsingin poliisista on tehty poliittinen gestapo, joka vainoaa nyt näitä Suomi Ensin liikkeen aktiiveja yötä päivää. 

Sisäministeri Paula Risikko aiotaan vielä todennäköisesti tällä Sipilän hallintokaudella tehostamaan näitä internet ajatusrikollisten vainontaoperaatioita, joihin kuuluvat nämä kotietsinnät sekä tietokoneiden takavarikoinnit.   

Saksassa liittovaltion poliisi juuri ratasasi 60 internet kirjoittelijan kodit tehostaakseen vihapuheen kitkemistä. Mutta mitäs tämä vihapuhe onkaan internetissä, koska se on pelkkä fasismia harjoittavan eliitin kiertoilmaisu totuudelle.

Totuus kun on myrkkyä näille valtionryöstäjä-pelureille ja se on siksi näiden konnien mukaan pystyttävä kitkemään internetistä hinnalla millä hyvänsä.


Kiinan pääkaupungissa Pekingissä järjestettiin 15. huhtikuuta 1989 opiskelija-aktivistien toimesta Taivaallisen rauhan aukion mielenosoitus, joka päättyi 4. kesäkuuta 1989 suureen verilöylyyn. Kiinan armeija komennettiin tappamaan useita tuhansia mielenosoittajia.

Nyt on hyvin surullista, että Helsingin rautatientori toimii tällä hetkellä koko Suomen kokoontumislain sekä sananvapauden näyttämönä. 

Mutta kun puoli Suomea on sitä mieltä mitä lehdet kirjoittavat asiasta, että vain sivullisten kimppuun hyökänneet uusnatsit saatiin nyt kuriin tällä kokoontumislain rajoittamisella.

Vaikka näitäkin uusnatsitaustaisia henkilöitä vaikuttaa edelleen Suomi Ensin liikkeessä, niin se ei silti muuta tätä asiaa että kuinka rautatientorin no-go zone alue on nyt koko Suomen kokoontumislain hajoittamisen kannalta se virstanpylväs numero yksi.

Koska tällä nyt sisäministeriö myös testaa sen, että miten se onnistuisi jatkossa estämään lukuisia mielenosoituksia ja tekisi tästä maasta lähes Kiinan tai Pohjois-Korean kaltaisen fasisti juntan. 


Suomen todellinen vihollinen tällä hetkellä ei ole Venäjä eikä edes USA. Vaan se on tämä EU:n kommunistinen fasistihallinto, jonka vaikutukselta ei yksikään suomalainen voi paeta. Koska tämä mätääntyvä EU integraatio laitettiin jo rullaamaan vuodesta 1995 tähän päivään asti. Eikä yksikään maanpetturi poliitikko suostu tästä valtionvelka ikiliikkujasta Suomea poistamaan, koska muuten näiden kyseisten kusipäiden palkkiovirat vaarantuisivat.

Mutta sinä voit tehdä tälle asialle jotain, koska sinulla on myös oikeus osoittaa mieltä ja kerran Suomen eduskunta hallituksen sekä oppositionkin puolelta on jo CIA:n kaappaama. Niin tässä ei ole enää mitään muuta vaihtoehtoa kuin tehdä se mihin nämä maanpetturi poliitikot eivät pysty/uskalla. 

Irroittaa Suomi EU:sta.Lähteet: Ilkka

https://pt-media.org/2017/03/01/puhdistus-helsingissa-lauantaina-11-3-2017/ 

Iltalehti 

http://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/1827469-sdp-hakeutui-cian-rahahanalle-jo-1949 

https://takku.net/article.php/20170313103448123 

https://yle.fi/uutiset/3-9024684