http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 27. kesäkuuta 2017

Suomi Ensin liikkeen aktivisteilla porttikielto rautatientorille poliittisista syistä


Teksti: Teemu Vehkala

Suomi Ensin liikkeen aktivisteilla on nyt Helsingin rautatientorille porttikielto poliittisista syistä, eikä heitä päästetä alueelle yli 3 hengen julkisiin kokoontumisiin. Jotka määritellään Suomen lain mukaan julkisiksi kokoontumisiksi.Poliisi myös niputtivat eilen Suomi Ensin liikkeeseen kuuluneita aktivisteja väkivaltaisesti rautatientorilla, joita poliisi syytti nikottelusta. Vaikka aktivistit olivat jo siirtyneet kadun toiselle puolelle rautatientorista.


Suomen poliisista on jo tullut natsi-Saksan kaltainen Gestapo ja tähän tarvittiin vain pieni kokoontumislain muuttaminen, joka tehtiin viime helmikuussa eduskunnassa lakialoitteella HE 93, jonka takana oli Kokoomus.

Gestapo (Geheime Staatspolizei) oli natsi-Saksan pelätty poliittinen turvallisuuspoliisiorganisaatio, joka perustettiin jo vuonna 1933.

Gestapon yleisin työväline oli laittaa saksan kansalaisia lukkojen taakse turvasäilöön ilman oikeudenkäyntejä, joka tarkoitti yleensä kyseisen kiinniotetun ihmisen toimittamista keskitysleirille.

Mutta Gestapon toimintaan kuului myös yleisesti kiinniotettujen häikäilemätön kiduttaminen.

Suomen poliisista tehtiin poliittinen turvallisuuspoliisiorganisaatio EU:n Lissabonin sopimuksen avulla, koska se mahdollisti jo entisen kansalaisia suojelevan liikkuvan poliisin lakkauttamisen.

Tilalle tuotiin nyt tämä Suomen kansalaisia poliittisesti vainoava poliisiorganisaatio, jonka toiminta on hajoittaa kaikki kansallisidentiteettiä vahvistavat kansanryhmät, joihin Suomi Ensin etunenässä kuuluu. 

Suomi Ensin liikkeestä on tehty jo useita SUPO:n sisäisiä turvallisuusselvityksiä ja lähes kaikki aktiiviset jäsenet on listattu poliisin salaiseen henkilörekisteriin. 

Mutta vielä erityisesti näistä korruptoituneista valtapuolueista Kokoomus ajaa vahvimmin kokoontumislain uudistusta, joka jo lakkautti tuon vanhan kokoontumislain tuon HE 93 lakimuutoksen avulla. Tämä muutos tehtiin vain vetoamalla terrorisminvastaiseen sotaan.

Erityisesti Kokoomuksen puoluejohdossa kaikki suomalaisten tulevaisuudesta huolestuneet kansalaiset nähdään heille suurena poliittisena uhkana. Joten tämän vuoksi Kokoomus on käynyt tätä salaista sotaansa näitä kansallisidentiteettiä suojelevien kansanliikkeiden kimppuun poliittiseksi Gestapoksi muutetun Suomen poliisin avulla.  Vuonna 2010 helmikuussa Helsingin eduskuntatalon edessä oli yli 2 viikkoa kestänyt mielenosoitus sekä nälkälakko, joka oli Marko Sihvonen nimisen henkilön pitämä yhden miehen mielenilmaus. 

Kokoomuspuolue oli tuolloinkin se, joilla meni ensimmäisenä löysät housuun. Koska Sihvonen oli omien sanojensa mukaan käynyt juuri ennen tuota nälkälakkoaan Brasilian pääkaupungissa.Siellä hän sattumalta kuuli rannalta Suomen kieltä ja näki kuinka Suomen pankkivaltuuston Ben Zyschovits sekä Erkki Liikasen. seurasi Liikasta hotelliin.


Liikanen (kuvassa) oli sanonut Sihvoselle, että "tästä pidät turvan kiinni, etkä puhu kenellekään tästä".

No sitten kun Sihvonen oli pitämässä tätä mielenosoitusta ja näki Zyschovitsin kävelevän vastaan mannerheimintietä. 


Sihvonen sanoi sitten Zyschovitsille (kuvassa), että no keskustelittekos te Erkin kanssa. Tähän Zyschovits vastasi takaisin, että "Ai niistä pohjavesistä". Tähän loppui keskustelu ja sitten Ben antoi poliisille kiinniottomääräyksen, jolloin poliisi pidätti Markon jo mielenosoituksen ensimmäisinä päivinä ja vaati mielenilmausta lopetettavaksi poliittisista syistä.Mielenosoitus sai silti jatkua, mutta lopulta tuolloin 2010 helmikuun lopussa Helsingin poliisilaitos sai Helsingin kaupunginvaltuustolta sekä Kokoomukselta salaisen kiinniottoukaasin. Eli virka-apu pyynnön, että tämä mielenosoitus oli hajoitettava nyt keinolla millä hyvänsä.

Ja lopulta paikalle tilattiin poliisit sekä hinausautot hinaamaan asuntovaunut pois eduskunnan edestä. 

Tämän jälkeen paikalle laitettiin vielä oikein betoniporsaat, ettei yhtään asuntovaunua voinut tuoda enää tuonne eduskunnan nurmikkoalueelle. 

Mutta tuolloin tämän häädön jälkeen poliisi osoitti mielenilmaukselle uuden paikan, joka määrättiin Töölön kisahallin parkkipaikalle. 

Mutta päivisin saman mielenosoituksen aktivisteja ei kuitenkaan häädetty pitämästä julkista kokoontumista eduskuntatalon edessä tuolla vanhalla paikalla.

Marko Sihvosen mielenosoitus oli rauhanomainen, eikä se aiheuttanut sivullisille vaaratilanteita. Mutta se oli alusta asti hyvin suuri piikki myös Suomen korruptoituneen hallinnon sekä eliitin lihassa. Joten siksi sitä vastaan hyökättiin alusta asti näiden konnien puolelta kaikella voimalla sekä vimmalla.

Olin itse yksi noista tukimielenosoittajista tuolloin ja näin sen kaiken omin silmin miten jokainen sinne osallistunut laittoi kaikkensa peliin. Jossa puntarissa olivat Suomen arvokkaat pohjavedet, joita oltiin jo tuolloin salaisesti myymässä täältä pois.

Mutta Suomi Ensin kansanliikkeen poliittinen agenda on keskittynyt enemmän näiden laittomien maahantulijoiden palauttamiseen sekä Suomen rajojen sulkemiseen. Vaikka silti olemme nähneet sen, että miten voimakkaasti tätä kyseistä Suomi Ensin liikettä myös poliittisesti mustamaalataan erityisesti näiden hyvin fasististen lehtien kuten Helsingin Sanomien toimesta.

Lisäksi näiden fasististen valemedioiden on helppo muodostaa näistä kansanliikkeistä yksi ja sama julkinen negatiivinen mielipide, jossa tutut olkinukke/triggerisanat kuten rasisti tai natsi saavat lukijan poliittisen mielipiteen leimattua negatiivisella leimalla. Jottei vaan nämä kansallisidentiteetin tilasta huolestuneet kansaliikkeet vain saisi yhtään lisää kannattajia.


Suomen läpimätä ja korruptoitunut hallinto on jo lähes täysin näiden Saksan pankkirikollisten armoilla. Koska Deutsche Bank on saanut Suomen valtion velkaantumaan jo yli 110 miljardia euroa eikä loppua näy missään, ellemme lähde pois EU:sta.

Mutta EU ero olisi taas suuri kuolinisku Deutsche Bankin kaltaisille valtionryöstö parasiitteille sekä samalla Suomen EU ero vaarantaisi näiden maanpetturipoliitikoille sekä ministereille luvatut palkkiovirat. 

Koska myös Jyrki "Boy" Kataiseltakin loppuisi hommat EU:n komissiossa, jos Suomi irtoaisi EU:sta. Sillä mitä virkaa tuolla Saksan parasiittipankkien etuja ajavasta komissiosta muutenkaan Suomen valtiolle on ? Ei mitään.

Suomen Pankki on kuulunut koko tämän eurostoliiton jäsenyyden ajan näiden Saksan maan pankkien käsikassaraksi, koska Suomen Pankilta vietiin EMU-sopimuksella oikeus painaa sekä laskea liikkeelle omaa rahaa.

Nyt kun tämä yli 110 miljardia euroa on jouduttu Suomen Pankille lainaamaan mm. yksityisiltä saksalaisilta pankeilta, niin tämä on johtanut Suomen valtion velkakriisiin.

Tämä taas on johtanut siihen, että nämä Suomen valtion ryöstäjät alkoivat vaatimaan lisää lunnaita ja niitä ovat olleet nämä voittoa tuottavat valtionyhtiöt.

Sillä tässä EU:ssa on alusta saakka Suomi ollut pelkkä Saksan suupala ja Saksa haluaa Suomen itselleen.

Saksan pankit haluavat ryöstää tämän maan tyhjäksi asti ja tehdä tästä heidän tulevan liittovaltionsa orjareservin. 

Tämä sama suunnitelma tällä Saksan limaisella eliitillä oli jo I-maailmansodan aikoihin. Mutta tuolloin ei tämä suunnitelma vielä oikein toteutunut, vaikka jo saksalainen kuningas oli miltei valmiina ottamaan täällä vallan.