http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

maanantai 24. huhtikuuta 2017

Sampo Terho: Paluu markkaan jopa todennäköinen


Perussuomalaisten puheenjohtajaksi tähyävä Sampo Terho (kuvassa) totesi, että hänen johdollaan puolueen jäsenet saisivat päättää, tuleeko EU-kansanäänestyksestä puolueelle kynnyskysymys.

Lisäksi hän sanoi ettei toista Timo Soinia ole eikä tule ja edessä on uusi alku.

Timo Soinin Perussuomalaiset saivat aikaan luottamuspulan Perussuomalaisiin

Timo Soinin puheenjohtajuuden kausilla Perussuomalaiset saivat suomalaisissa aikaan luottamuspulan Perussuomalaisiin, koska heidän miltei jokaiset vaalilupaukset petettiin toinen toisensa jälkeen. 

Joten paljonko on enää Sampo Terhon sanoilla painoarvoa, kun onhan kyseessä sentään Perussuomalaiset, jonka rahoituksesta on vastannut myös CIA muiden valtapuolueiden tapaan. Kun onhan myös näiden puolueiden puheenjohtajatkin myös CIA:n salaisia tietolähteinä.


Kokoomuksen kansanedustaja Pertti Salolainen on tyrmistynyt puheista EU:n kansanäänestyksestä.


Salolainen kun elää itse vielä siinä samassa Nato-uskovaisten illuusiossa, että vain silloin Suomen turvallisuus on taattu, kun olemme sotilaallisesti liittoutuneita USA:n sekä Naton kanssa.
Mutta Salolainen ei puhunut lainkaan tästä Suomen talouden romahduttavasta talouspolitiikasta, joka on tämä Suomen kasvava valtionvelka.

Se kun olisi pysäytettävissä vain EU:sta eroamisella ja Suomen markan palauttamisella. Jonka jälkeen Suomen Pankki saisi jälleen oikeuden laskea liikkeelle omaa valuuttaa ja devalvoida sitä.
Näin ei kuitenkaan onnistu nyt, koska euro on yksityisten sijoituspankkien kautta monopolisoitu vain hyödyttämään lainanantajan, eli Euroopan Keskuspankin sekä Wall Streetin Goldman Sachs jne. monopoleja.

Suomen veronmaksajat siis maksavat todellisuudessa veroja näille Wall Streetin sijoituspankeille, jotka lainaavat Suomen Pankille euroja velkaa vastaan. Joten onko tällaisessa valtion velan kasvattamisessa enää järkeä ? 

Kuten tästä valtionkonttorin kuvasta näkyy, niin Suomen valtio alkoi velkaantumaan suunnattomasti vuonna 2008. 
Joka oli tuo vuosi, jolloin Wall Streetin sijoituspankit kokivat tuon talouskriisin. Joka kuitenkin oli Rothschildien ja muiden maailman rikkaimpien pankkisukujen suuri puhallus maailman finanssimarkkinoilla.

On vielä erityistä se, että kuinka välittömästi sen jälkeen kun Kokoomus nousi Suomen suurimmaksi puolueeksi, alkoi valtion kirstusta katoamaan Kataisenkin hallinnon aikana niin paljon pääomaa, että Jyrki Kataisenkin hallinnon aikana Suomi velkaantui peräti yli 40 miljardia euroa lisää.

 
Nyt nämä valtion kallispalkkaiset virkamiehet vaativat, että Suomen byrokratia täytyy purkaa ja siirtyä takaisin 30-luvun orjatyövoimaan. Jotta sillä tämä valtion heikentynyt talous korjaantuisi.

Mutta nämä Risto E.J. Penttilät eivät kykene näkemään sitä miten kestävä talousjärjestelmä toimii. Koska hyvinvointiyhteiskunta perustuu myös hyvälle ostovoimalle ja sitä ei synny ilman, että palkat pidetään sillä tasolla, ettei köyhyyttä synny lisää.
Mutta nämä kapitalistisen markkinatalouden valveunessa elävät markkinamiehet ja muut miljoonapalkkaiset virkamiehet eivät näe tätä, koska he ovat unessa. 

Heille vain tuo tilanne, jossa valtio pääsee säästämään ja ihmiset kärsimään sekä köyhtymään tuottaa näille narsisti-psykopaateille vielä tuota markkinamiesten onnea. Kun se ei ole heidän veroparatiiseista ja yksityisiltä Sveitsin tileiltä pois.

Suomea kun todellisuudessa johtavat lukuisat narsisti-psykopaatit, jotka vielä nauttivat tästä köyhien sortamisesta ja nämä työttömät ihmiset ollaan aina nähty eliitin ajatushautomoissa täysin hyödyttöminä suursyömäreinä, joista tulisi päästä keinolla millä hyvänsä eroon. Joten tämän vuoksi luotiin myös tämä Suomen SOTE-uudistus, joka on vain puhdas köyhien ja sairaiden ihmisten joukkotuhontaohjelma. 

SOTE-uudistuksessa lisäksi tapahtuu tämä yksityisten terveydenhuoltoyhtiöiden kuten Mehiläisen valtion veronmaksajien miljardiluokan tulonsiirto, joka on puhdas ryöstö valtiolta näille rikkaille yksityisten terveydenhuoltoalan yhtiöiden osakkeenomistajille.


Vaikka raha onkin pelkkää paperia, niin paljon olennaisempi on se juttu, että mistä se raha on peräisin.  


Koska rahaa syntyy vain velasta, niin velan antaja on tässä kohdassa Suomen valtion suhteen Euroopan Keskuspankki sekä IMF Pankki, jotka ovat täysin yksityisiä rahanluontipankkeja.


Jos Suomen Pankki palauttaisi markan takaisin, niin se voisi pelkällä EU:sta eroamisella palauttaa takaisin tuon rahanluontioikeuden Suomen valtiolle. Jonka jälkeen Suomi ei enää velkaantuisi, koska sillä olisi jälleen oma raha.


Mutta Suomi velkaantuu edelleen niin kauan, kuin täällä on tämä euroon perustuva ponzi-valuutta.


Suomen nykyisen hallinnon sekä valtioneuvostonkin olisi jo aika tajuta se, että miten vakavasta asiasta tässä on kyse. Koska kyse on Suomen tulevaisuudesta ja taloudellisesta itsemääräämisoikeudesta.


Lähde: http://www.iltalehti.fi/politiikka/201704212200106670_pi.shtml
http://m.iltalehti.fi/politiikka/201704242200108191_pi.shtml  
http://velkakello.fi/