http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

perjantai 21. huhtikuuta 2017

Hollantilainen liikemies kertoi valtaeliitin kulissien takaisista kuvioistaRonald Bernard on Hollantilainen liikemies jolle tarjoutui aikanaan päästä näihin ns. isokenkäisten sarjaan ja hänelle luvattiin tuossa asemassa lähes rajattomasti rahaa sekä valtaa. 

Mutta tuon asteen jälkeen hänet kutsuttiin myös Satanistisen kirkon (Eng. Church of Satan) rituaaleihin ja aika pian Bernard näki sen, että mitä tuolla valtaeliitin salamyhkäisissä rituaaleissa oikein tehdään. Kun hänen olisi pitänyt yhdessä rituaalissa murhata lapsia, mutta Bernard ei pystynyt siihen.


Hän kertoi valtaeliitin palvovan Luciferia heidän jumalanaan sekä puhui myös tästä miten tämä kyseinen valtaeliitti pyrkii tuhoamaan koko maailman. 

Bernard (kuvassa) kertoo että hänen mielestään pimeus ja pahuus on näissä ihmisissä itsessään, jotka ovat näissä valtaeliitin touhuissa mukana. 

Lopulta Bernard ei enää pystynyt tekemään työtään, koska kaikki hänen elämässään muuttui sen jälkeen kun hän lähti näistä eliitin sairaista kuvioista pois, joka teki miehestä lisäksi uhan näille muille okkultisteille.

                       Kuvassa Rothschildien vuonna 1972 kartanossaan järjestämät bileet, joiden                                                 tunnelman voi aistia näistä kuvista, että kaikilla näytti olevan siellä hyvin hauskaa.

 Taidemaalari Salvador Dalinkin ilme näissä Rothschildien happamissa kemuissa oli kuin mies olisi juuri paskonut housuun.

    Ronald Bernard on äärimmäisen rohkea kun hän uskaltaa kieliä näistä salaisen valtaeliitin sairaista kuvioista julkisuuteen.

Mutta mikäli tämä Bernard olisi päättänyt jäädä noihin lapsenmurhaamisrituaaleihin, niin hänelläkin olisi mennyt mieli rikki noissa rituaaleissa. 

Kun sanotaan että jokainen niissä rituaaleissa mukana ollut henkilö, oli sitten poliitikko tai mikä tahansa vaikka USA:n presidentti. Niin siellä menee viimeistään mieli rikki siinä vaiheessa, kun teidän käsketään murhaamaan pieniä ja kidnapattuja lapsia, jotka sitten uhrataan Luciferille näissä eliitin salaisissa rituaaleissa.

CIA on käyttänyt tätä samaa lasten murhaamista ohjelmoidessaan mantsurian kandidaatteja. Whitewolf von Atzingen kertoi kuitenkin kirjassaan "Shadow Scorpion; Memoirs of an Assassin" , ettei hän pystynyt murhaamaan pientä tyttöä. 

Kun hänen olisi kuulunut se tehdä tuolloin vuosina 1988-1990 USA:ssa järjestetyn CIA:n salaisen eliittisotilaiden (mantsurian kandidaatti) S.O.E.S. yksikön erikoiskoulutusjakson aikana. 

Joten sitten tämän tytön murhasi CIA:n kouluttajat Whitewolfin nenän edessä, jolla hänen mieli saatiin rikki. Jolle sitten tuo hänen mantsurian kandidaatille perustuva kaksoispersoona luotiin tuon trauman alle.

Lähteet: http://cooperatiedevrijemedia.nl/real-big-money-revelations-by-an-insider-video/

https://bofjoy.net/  

https://vimeo.com/212237317

https://voat.co/v/pizzagate/1798605 

http://nordic.businessinsider.com/what-happens-at-the-illuminati-ball-2016-7?r=US&IR=T

http://nwohavaintojapromo.blogspot.fi/2016/05/kuvia-rothschildien-salaisista-bileista.html