http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 18. huhtikuuta 2017

Google joutui myöntämään sensuroineensa Infowars sivustoa hakukoneestaanMaailman suosituin hakukonepalvelu Google joutui myöntämään, että se oli sensuroinut Infowars.com sivustoa hakukoneestaan.


Mike Cernovich sai selville, että Google oli palkannut alihankkijan, jonka tarkoituksena oli sensuroida erityisesti Infowars.com sivustoa Googlen hakukoneesta.


Infowars voitti lopulta kiistan ja Google joutui myöntämään tämän laittoman sensuurin.


Amerikan neokonservatiivit johtavat internet sensuuria  

Infowars.com sivuston perustaja Alex Jones on lukuisia kertoja kertonut, että kuinka tämän globalistien vaatiman internet sensuurin takana ovat väistämättä aina Amerikan neokonservatiiviset tahot.

Mutta vielä tämän neokonservatiivien internet sensuuri hankkeiden takana vaikuttaa myös pahamaineinen uuskonservatiivinen Project for the New American Century (PNAC) ajatushautomo, joka perustettiin vuonna 1997.

Sen tehtävänä on ajaa globalistien sotateollisuuden ja USA:n armeijan päättymättömien sotien menoja, jotta USA:n hallinto saisi samalla lisättyä vuosittaisia sotilasbudjettiaan. Milloin tämä tietäisi vain lisää voittoja näiden maailman rikkaimpien pankkisukujen taskuun.


Lähde: https://www.infowars.com/google-admits-cernovich-had-another-scoop-agrees-to-stop-censoring-infowars-cernovich-accepts-apologies/