http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 19. huhtikuuta 2017

Hiljennettiiinkö River Phoenix, koska hän aikoi vuotaa Hollywoodin pedofiili-verkostoa ?

Teksti: Teemu Vehkala

River Phoenix oli 80-luvulla yksiä maailman suosituimpia näyttelijöitä, jonka lahjat metodinäyttelijänä nähtiin jo vuonna 1986 julkaistussa Stand by Me elokuvassa, joka perustui Stephen Kingin novelliin.

Tämän nuoren näyttelijän ura oli aina 90-luvun alkuun asti hyvin nousujohteinen, mutta 31. lokakuuta 1993 maailma pysähtyi kun River Phoenixin ilmoitettiin kuolleen huumeiden yliannostukseen Los Angelesissa.

Mutta kuitenkin tämän kyseisen illan tapahtumista annettiin valemediassa kuitenkin täysin toisenlainen versio siitä mitä oikeasti tapahtui.


Yliannostus tapahtui Halloweenin iltana 31.10.1993 Hollywoodin kävelykadulla sijaitsevassa yökerhossa.

Kuolinsyyraportin mukaan uhrista ei kuitenkaan löytynyt yhtään pistosjälkeä, vaikka uhrin väitettiin kuolleen kokaiinin sekä heroiinin yliannostukseen.

Viisi silminnäkijää näkivät River Phoenixin lähtevän Hollywoodissa sijaitsevalta asunnoltaan 10:40 p.m. 30. lokakuuta 1993 ja suuntasi sieltä Viper Room nimiseen paikalliseen yökerhoon.

Yksi paikallinen paikallisen homo ja seksuaalivähemmistön suosima tabloid julkaisu väitti, että eräs paikallinen huumekauppias olisi antanut Phoenixille tuon väitetyn yliannostuksen sisältäneen huumeannoksen.

River Phoenixilla oli tapana puhua liikaa lehdistön edessä

River Phoenixilla oli maine siitä, että hän puhui hyvin paljon lehdistön edessä ja hän oli aiemmin puhunut medialle hänen perheensä olleen mukana eräässä Children of God nimisessä kultissa.


Vuonna 1991 Detail niminen lehti paljasti tämän kultin River Phoenixin lapsuudessa ja tässä jutussa River väitti olleensa ensimmäistä kertaa sukupuoliyhteydessä jo neljä vuotiaana muiden lasten kanssa.

Tämä kyseinen kultti vaikutti Etelä-Amerikassa ja sillä oli myös Children of God kultin perustaja David Bergin perheen kanssa hyvin vaikutusvaltaisia poliittisia yhteistyökumppaneita.


River Phoenix saattoi tässä jo suoraan rikkoa tuon kyseisen kultin ehtoja, koska hän paljasti tuon kultin sisäistä pedofiliaa. 


Joten vajaa kaksi vuotta myöhemmin tuona Halloweenin iltana River Phoenix saatettiin myrkyttää huumeiden yliannostuksella hiljaiseksi.
Hollywoodin suurin ongelma on ollut tähän päivään asti pedofilia, josta on myös uskaltanut puhua näyttelijä Corey Feldman.

Tunnettu Hollywood näyttelijä Eliah Wood avautui vuosi sitten lehdistölle kuinka Hollywoodissa vaikuttavat elokuvamogulit ovat suurimmaksi osaksi pedofiilejä. Mutta hän ei kuitenkaan koskaan joutunut näiden kynsiin, koska hänen äitinsä osasi olla tarpeeksi varuillaan heidän suhteen.


Corey Haim (keskellä) joutui vuonna 1986 julkaistun Lucas -elokuvan kuvauksissa yhden Hollywoodin pedofiilin uhriksi.

Hänen elämänsä sekoittivat tuosta tulevina 90-luvun vuosina mm. huumeet ja hän lopulta menetti suuremmat roolit.

80-luvun lapsitähti Corey Feldman, joka oli myös Corey Haimin paras ystävä kertoi vuosi sitten medialle kuinka heitä kierrätettiin ihmiseltä toiselle.

Haim löydettiin kuolleena vuonna 2010 kamppailtuaan vuosia päihdeongelmien kanssa. Mutta tästäkään kuolintapauksesta ei voi olla varmoja, koska mikäli Haim oli kertomassa näistä pedofiileista, jotka olivat heitä aikanaan käyttäneet Hollywoodissa hyväkseen.


Tämä on sikäli hyvin mielenkiintoinen juttu, että Corey Feldman näytteli juuri tuossa samassa Stand by Me elokuvassa, joka teki River Phoenixista kuuluisan.


Yksi Hollywood näyttelijä Anton Yelchin (kuvassa) aikoi n. vuosi sitten paljastaa näitä Hollywoodin pedofiili-moguleita, mutta CIA laitettiin hänen peräänsä ja mies löydettiin lopulta kuolleena oman autonsa alta. 

Hänen väitettiin joutuneen onnettomuuteen, jossa hänen oma autonsa ajoi hänen itsensä yli. 

Yhtä makaaberi kuolemantapaus sattui myös Oklahoman virastotalon pommi-iskujen tärkeimmälle silminnäkijälle sekä kahdeksan siviiliuhrin pelastajalle, joka oli Oklahomassa työskennellyt poliisi Terrance Yakey.

CIA:lla on nähtävästi keino lavastaa onnettomuuksia, joissa uhri kuolee oman autonsa alle. 

Olihan myös tämä ent. vapaamuurari Juhani Julin, joka alkoi paljastamaan vapaamuurarien okkultistisia ja satanistisia rituaaleja löytynyt vain pari viikkoa tämän TV7-kanavan esiintymisensä jälkeen kuolleena Posiolta kesäasuntonsa pihalta kaatuneen mönkijän alta menehtyneenä. Vapaamuurarien vihkivalassa kun uhkaillaan epä lojaaleja jäseniä kuolemalla. 


Lähde: http://www.theforbiddenknowledge.com/hardtruth/river_phoenix.htm

http://nwohavaintojapromo.blogspot.fi/2016/06/star-trekista-tuttu-nayttelija-anton.html 

http://www.telegraph.co.uk/news/2016/05/22/hollywood-in-the-grip-of-child-abuse-scandal-similar-to-jimmy-sa/ 

http://www.mtv.fi/viihde/hollywood/artikkeli/ex-lapsitahti-avautuu-seksuaalisesta-hyvaksikaytosta-hollywoodissa-meita-kierratettiin-ihmiselta-toiselle/5915122?mtv_ref=twb_viihde_uusimmat_100 

https://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/entinen-vapaamuurari-vetosi-piispoihin-viimeiseen-saakka/