http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 18. huhtikuuta 2017

Goldman Sachs yritti sytyttää III maailmansodan Syyriassa ja Pohjois-Koreassa


Viime viikkoina Syyriassa ja Pohjois-Koreassa on tapahtunut paljon tällä ns. geopoliittisella rintamalla, kun jenkkien armeija uhoili jo Pohjois-Korealle päin.

Vaikka jo koko konflikti on hyytynyt, niin valemedian uutistoimistoihin kuuluva REUTERS jaksaa edelleen lisätä kierroksia Pohjois-Korean suhteen.  

Tämänkin Pohjois-Korealle pullistelun takana on Rothschildien pankkisuvun aikomus hyökätä USA:n armeijan toimesta Pohjois-Koreaan ja saada sitten sodan keinoin lopulta sinne tuo Rothschildien omistama ja hallinnoima keskuspankki.


Ydinsotaa ei sallita, vaikka ydinsodalla uhitellaan jatkuvasti

Näiden sotahullujen kasaari-pankkiirien puolella yksiä heidän suurimpia itkupotkuraivareitaan on ollut se, ettei ydinsodan aloittaminen ole mahdollista. Koska vielä tähänkään mennessä se ensimmäinenkään ydinohjus, joka on ammuttu johonkin elävään maaliin ei ole sitten Hiroshiman lentänyt maaliinsa ja aiheuttanut tuota ydinpommeille kuuluvaa tuhoa.

USA:n armeijassa sekä Natossa tämän ydinaseiden käyttökiellon tietää vain korkeimmat virkamiehet, joiden turvaluokitukset ylittävät nuo tiedot, että avaruuden ulkopuolinen äly ja tarkemmin Valon galaktinen liitto oli antanut ukaasin USA:n hallinnolle jo 60-luvulla siitä ettei ydinaseiden käyttöä tulla enää sallimaan. Koska muuten täällä koko planeetta tuhoutuisi tuossa ydinsodassa.


Trump tapaa kohta Paavin Italiassa 

Geopolitiikan asiantuntija Ben Fulford kertoo USA:n presidentti Donald Trumpin tapaavan Paavin kohta Italiassa 26-27.5.2017

Tällä Vatikaanin lapsiinsekaantujalla eli Paavilla on edelleen salaisen maailmanhallinnon sisällä paljon valtaa ja Vatikaani on tälläkin hetkellä keskittynyt Euroopan Unionin kansallisidentiteetin tuhoamiseen, jonka he tekevät organisoimalla tätä Afrikasta sekä lähi-idästä toteutettua haittamaahanmuuttoa Eurooppaan.


Jacob de Rothshild (kuvassa) johtaa sukunsa bisneksiä, mutta hänellä on kuitenkin omat edustajansa yrittämässä lahjoa mm. Pohjois-Korean presidenttiä Kim Jong-Unnia.

Rothschildien ja tämän muun maailman rikkaimman pankkidynastian toiminta on ollut jo tuhansia vuosia hyvin samanlainen. Koska heidän tarkoituksenaan on vain kasvattaa valtaa koko planeetalla ja he tekevät sen vain lajonnan, kiristyksen, uhkailun, sotien (valtionryöstö), massamurhien, poliittisten murhien avulla.

Raha ei heitä niinkään kiinnosta, vaan se oikea reaaliomaisuus. Koska jos tutkii edes vähän tätä nykyistä länsimaalaista rahajärjestelmää, niin jossain vaiheessa huomaa sen, että kuinka tämä koko rahajärjestelmä on näiden samojen finanssimaailman rottien (Rothschild) luoma ponzi-huijaus.

Mutta koska he onnistuivat jo useita satoja vuosia sitten luomaan markkinatalouteen perustuvan talousjärjestelmän, jossa hinnanmuodostuksen kuuluisi olla vapaan kysynnän ja tarjonnan säätelemä.

Niin lopulta monikansallisten yhtiöiden tullessa apajille muuttui tämä koko markkinatalous eräänlaiseksi mustaksi aukoksi, joka imi lopulta pienyrittäjiä tuohon verottajien rikkaimuriin.

Mikäli tämän pallon markkinatalous perustuisi tuolle aidolle universaaliselle pyytteettömälle jakamiselle, niin näitä TTIP-kaltaisia monikansallisia suursyömäreitä ei tarvittaisi.

Mutta koska markkinatalous on luotu vain näiden itseään tuhoavien voimien kapitalistiseksi katujyriksi, joilla verottaja saa ajaa vaikka kenen pienyrittäjän yli, jos vain on firma ajautunut lopulta konkurssiin.

Pankeille tämä peli on ollut aina vain yksittäisen lainanottajan laillista ryöstöä, joka nähtiin jo 90-luvulla presidentti Mauno Koiviston laatiman salaisen konklaavi-kassakaappisopimuksessa.

Jos suomalaisetkin veronmaksajat tajuaisivat sen, että he maksavat tässä koko ajan veroja Rothschildeille. Niin he uskaltaisivat lopulta alkaa vaatimaan takaisin Suomen Markkaa.

Suomen Pankki on tällä hetkellä sellaisessa tilanteessa, että sen holvi on symbolisesti ollut auki jo vuodesta 1995 lähtien ja Rothschildit ovat sieltä kautta ryöstäneet Suomea.

Rothschildit haluavat ryöstää koko Syyrian sekä Pohjois-Korean ja ovat Goldman Sachs pankin kanssa myös valmiita sijoittamaan USA:n armeijan invaasioon.

Jos ymmärtäisimme laajemmin sen, että mistä tässä maailmansodan sytyttämisessä oikein on kysymys. Niin silloin nämä muut konfliktin keskelle kerätyt valtiot alkaisivat tulla lopulta järkiinsä ja jättäisivät tämän geopoliittisen kriisin leikin kesken.

Mutta Suomi on jo valitettavasti haettu mukaan näihin tulevien vuosien EU:n Saksan johtaman liittovaltion suunnittelemaan geopoliittiseen kriisiin. Koska Suomi haluttiin saada Saksan johtaman supervaltion armeijan sotilastukikohdiksi, joka sovittiin salaisella Naton isäntämaasopimuksella vuonna 2014.

Saksan EU-armeija kun haluaisi hyökätä tulevaisuudessa Suomen läpi Venäjälle, kuten Natsi-Saksa teki vuonna 1939.

Mutta kaikki tämä sotiminen olisi vältettävissä, jos vain Suomen nykyinen valtionhallinto sekä valtioneuvosto ymmärtäisi, että jos Suomi palauttaisi oman rahan takaisin, niin tämä velkaantuminen voitaisiin lopettaa.

Rothschildit ovat aina pyrkineet pitämään valtiot velassa, jonka he pystyvät tekemään tuolla monopolisoidulla keskuspankkitoiminnallaan.

Pohjois-Korea sekä Syyria eivät vielä ole Rothschildien keskuspankkien armoilla, miksi sinne USA:n armeija sekä Etelä-Korea on nyt pullistelemassa.

CIA on vielä mestari siinä, että se on nytkin lähettänyt agenttejaan Etelä-Koreaan levittämään uhkakuvia Pohjois-Koreasta. Jolla toivotaan Etelä-Korean puolustusministeriön lisäävän sotilaallista pelotetta rajoille.

Tämä sama keino on ollut CIA:lla jo pitkään käytössä mm. Ukrainankin sisällissotaa ennen.


Lähteet: https://geopolitics.co/vital-issues/ben-fulford/khazarian-mafia-attempts-to-start-world-war-3-stopped-in-syria-and-in-north-korea/

http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005174475.html