http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

torstai 20. huhtikuuta 2017

Rotutohtori Bill Gates varoittaa: Bioterrori-isku voi tappaa 30 miljoonaa ihmistä


Rotutohtori ja depopulaation sekä eugeniikan pitkäaikainen ystävä Bill Gates kertoi ajatuksiaan väestönvähennyksestä brittiläiselle Telegraph-lehdelle ennen Royal United Institutessa pitämäänsä puhetta.

Gatesin mukaan tappavan viruksen kuten isorokon levittäminen olisi vaarallisempi juttu kuin ydinaseisku, joka voisi tappaa jopa 30 miljoonaa ihmistä kerralla.

Gatesin mukaan amatööritiedemiehet voisivat päästää ympäristöön vaarallisia geenimuunneltuja organismeja, jotka olisivat väärissä käsissä äärimmäisen vaarallisia.

Bill Gates on itse rotutohtori ja eugeniikan edelläkävijä

Vaikka Bill Gates pitää jatkuvasti yllä itsestään Bill ja Melinda Gatesin hyväntekeväisyyssäätiön julkisivua, joka esittää tämän koko säätiön toimimassa näitä vaarallisia epidemioita vastaan.  
Niin todellisuudessa Bill Gates on koko tämän ajan ollut pelkkä eugeenisen depopulaation ja rokoteohjelman rotutohtori, jonka motivaatio on esimerkiksi Afrikkalaisen väestön rokottamisessa ollut vain vähentää Afrikan kansoitusta, josta hän on jopa itse puhunut julkisesti.


Joten nämä bio-terroristit joista Gates nyt puhuu pelottelevaan sävyyn ovat tuo Bill Gatesin edustama globalistien haaremi, joka kokoontui jo vuonna 1992 YK:n kanssa päättämään tästä maailmanlaajuisesta väestönvähennysohjelmasta, joka nimettiin YK:n agenda 21 nimiseksi kansalliseksi depopulaatio-ohjelmaksi.Trilateraalisen Komission ajatushautomolla on ollut itsellään vastaava Global 2000 niminen väestönvähennys hanke, joka vaikuttaa edelleen ja tämän depopulaatio-ohjelman death-line on lyöty vuoden 2050 korville.

Maailman salaisen hallinnon tavoite on saada vähennettyä maailman väkiluku 500 miljoonaan


Tämän maailman salaisen hallinnon tavoite on saada lopulta vähennettyä koko maailman väkiluku enää 500 miljoonaan. 
Tämän he ovat jopa kaivertaneet tähän yksityisten pankkiirien rahoittamaan Guidestonesin kivimonumenttiin, joka löytyy Georgiasta, Yhdysvalloista.


Tuossa kaiverruksessa lukee "Maintain humanity under 500.000.000 in pertual balance with nature". Joka on suomennettuna "Älkää antako maapallon väkiluvun kasvaa yli 500 miljoonan, ja pitäkää se jatkuvassa tasapainossa luonnon kanssa."


No katsotaas miten se tällä hetkellä pysyy tasapainossa kun Rothschildien omistamat monikansalliset yhtiöt tuhoavat suurkapitalismilla valtioita toisensa jälkeen. Tuhoten yksityisyrittäjien toiminnan sekä ajaen joka päivä satojatuhansia ihmisiä eri puolilla maailmaa itsemurhiin.


Markkinatalous on voimana kuin suuri musta-aukko, joka imee ympäriltään kaiken valon ja tällainen voima tuhoaa ihmisiä. Mutta se myös talousjärjestelmänä tuhoaa itse itsensä, koska markkinatalous perustuu vain elämää tuhoaville mekanismeille.


Salainen maailmanhallitus on kiinnostunut vain itsestään


Tämä salainen maailmanhallitus on kiinnostunut vain itsestään, minkä vuoksi he ovat salanneet aina toimintansa julkisuudesta. 

Tämän vuoksi näihin Bilderberg-ryhmän kokouksiin ei ole edes lehdistöllä mitään asiaa, koska sinne kokoontuu vain näiden salaisen maailmanhallinnon globalistien sinne valitsema kerho.


Suomesta Jorma Ollila on kuulunut Martti Ahtisaaren kanssa jo pitkään tähän Bilderbergin salaiseen ohjauskomiteaan.

Bill Gatesin bioterrorismilla pelottelun motiivi on pelottelu sekä BIG PHARMA:n markkina-aseman vahvistaminen


Bill Gatesin bioterrorismilla pelottelun motiivi brittiläiselle Telegraph-lehdelle oli vahvasti pelottelu, jotta Gatesin omistamat rokoteteollisuuden yhtiöiden markkina-asema säilyisi ja vahvistuisi.


Gates tietää hyvin sen miten suuri vaikutus on tällaisella yli miljardeihin ihmisiin kohdistetulla pelottelulla, kun heidän päivätajuntaansa pelotellaan bioterrorismilla.


Keskivertoihminen kun katsoo päivittäin televisiota, niin tuon aikana televisionkatsojan aivot kytkeytyvät hypnoottiseen transsiin, jonka aikana tv:n katsojien alitajuntaan voidaan syöttää vaikka mitä.


Jopa keskiverto amerikkalainen katsoo televisiota jopa 34 tuntia viikossa.


Vuonna 1969 tutkija Herbert Krugman teki sarjan testejä, joissa selvitettiin television aivopesun tehoa katsojiin. 


Lähteet: http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201704202200106188_ul.shtml


https://mystudies1.wordpress.com/global-2000-depopulation-program/  


http://appliedneurotec.com/neuroscience/effects-of-tv-on-your-brain/ 


https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/113080-kohuttu-bilderberg-kokous-suomalainen-vaikenee?qt-talouselama=0