http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

Ipsos teetti väärennetyn kyselyn Le Penistä


Ranskan presidentinvaalien ensimmäisellä kierroksella 21,7 prosenttia äänistä saanut Marine Le Pen (kuvassa) on saanut CIA:n johdon polvilleen. 


Joten tästä syystä nyt välittömästi ensimmäisen kierroksen jälkeen Le Penistä teetettiin jo valmis väärennetty kysely, jonka mukaan Le Pen tulisi kokemaan selvän tappion toisella kierroksella.


Viimeisin terrori-isku Pariisissa oli NATO:n ja CIA:n terveiset Le Penille


Tämä viimeisin terrori-isku Pariisissa, jossa kuoli yksi poliisi ja haavoittui oli NATON:n ja CIA:n suorat terveiset Ranskan Le Penin johtamalle muutokselle. 


Terrorismilla Ranskan kansalaiset laitetaan taas henkisesti polvilleen ja heidät pyritään näillä psykologisen pelottelun keinoin alistamaan tuo heidän tietoisuus tälle terrorismin tuottaman pelon ja kauhun tasolle. 


Jotta CIA:n ja NATO:n terroristijärjestöt saisivat hallittua Ranskan presidentinvaaleja tuolla ranskalaiseen väestöön kohdistetulla pelolla.


Mikäli Marine Le Pen ei voita näitä presidentinvaaleja, niin silloin mitä todennäköisimmin Ranskan presidentinvaalit kaappasi jälleen kerran CIA. Mutta tämän tempun CIA on Ranskassa tehnyt jo aiemmin, kun Francois Hollandesta leivottiin sinne aiempi nukkejohtaja.


Ranskan keskustalainen Emmanuel Macron (kuvassa) on jo CIA:n suosikki Ranskan tulevaksi presidentiksi, koska Macronilla on jo valmiiksi yhdysvaltain tiedustelupalveluun yhteyksiä.


Onko Ranskan Kansallinen Rintama CIA:n valeoppositio ? 


Ranskan Kansallinen Rintama puolue sai toukokuun 2014 europarlamenttivaaleissa Ranskan suurimmaksi europuolueeksi, ja Le Penistä tuli tuon voiton myötä Euroopan mitalla suuri euroskeptikko.


Mutta paljonkin olennaisempi asia on se, että vaikka puheet ovat suuret niin ne teot ovat kuitenkin ne mitkä puhuvat. 


Suomessakin Perussuomalaisten kohdalla nähtiin jo vuosia sitten, että siinä vaiheessa kääntyi Timo Soinin takki, kun Perussuomalaiset astelivat hallitukseen.

Onko siis tämä elitistien halveksima europopulismi vain pelkkä äänestäjille myyty satu, johon saadaan ensin äänestäjät uskomaan. Mutta sitten kun vaalit ovat ohi, niin takki kääntyy ja nämä vaalilupaukset petetään kaikki.


Vaikka Le Pen suhtautuu kielteisesti Euroopan unioniin ja haluaa Ranskan eroavan siitä. Niin hän on silti sanonut, että hän haluaisi purkaa koko Euroopan unionin ja korvata sen "kansakuntien Euroopalla". Puhuuko Le Pen tässä mahdollisesti Saksan havittelemasta liittovaltiosta ? 


Saksan havittelema EU:n liittovaltio olisi Saksan natsien 40-luvulla suunnitteleman natsien neljännen valtakunnan suuri projekti, johon tultaisiin pakottamaan jokainen EU:n nykyinen 27 jäsenvaltiota ja tätä skenaariota ei vielä edes tiedetä. Että aiotaanko tämä juntta rakentaa sillä samalla väkivallalla, jolla Natsi-Saksa laajensi aiemmin ennen II-maailmansotaa tuota Natsien kolmatta valtakuntaa ? 

Puola ainakin on jälleen niitä maita, että heidän valtiotaan ei tulla kyllä edes vapaaehtoisesti mihinkään Saksan natsien johtamaan neljänteen valtakuntaan. 

Demokratian syöpä on myös Ranskan presidentinvaalien alla jälleen yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA


Ranskan presidentinvaaleja on tarkkailtu hyvin tarkkaan CIA:lta, joka on lähettänyt Pariisiin myös vaalitarkkailijoita.


CIA:n tehtävänä on näissä Ranskan presidentinvaaleissa varmistaa vaalivilpin toteutuminen ja jättää Marine Le Penin äänet huomioimatta.


Suomessa tämä vaalivilppi on onnistunut helposti, koska Tieto Oyj (ent. Tietoenator) on vastannut vaalitulosten laskennasta ja vilppi ollaan toteutettu aina siinä vaiheessa, kun näitä paperilappuihin kirjattuja ääniä on alettu syöttää heidän järjestelmiinsä.On siis uskomatonta miten sinisilmäisiä suomalaisiakin edelleen kustaan linssiin Suomen vaaliuurnilla. Jos kerta suomalaisten luottamus vaalilaskentaan on näin huonolla tasolla. Luottaisitko siihen, että antaisit vaikka sen joka viikko täytetyn lottokuponkisi jonkun ulkoisen yrityksen vahdittavaksi. Sitten jos olisi sattunut käymään niin, että sieltä olisi tullut tämä päävoitto. Niin sen olisikin jättänyt sinulle kertomatta tämä sinun lottokuponkiasi valvova elin. Suomalaiset ovat antaneet näiden virkamiesrikollisten huijata heitä jokaisten vaalien alla.Vaikka enää presidentinvaalejakaan ei järjestetä tuolla vanhalla kaavalla, jossa kansanedustajat suorittivat äänestyksen. Niin Suomessakin myös Sauli Niinistön aiempi vaalivoitto oli mitä todennäköisimmin CIA:n junailema. Koska Kokoomushan kävi jo vuonna 2006 salaista sähköpostien vaihtoa CIA:n kanssa. Jolloin Kokoomukselle luvattiin vaalivoitto etukäteen, mikäli he veisivät Suomen Natoon.Kuinka jollekin suurelle puolueelle voisi luvata vaalivoiton etukäteen ? Sehän olisi kuin jollekin Pertti Perusinsinöörille lupaisi Veikkaus lottovoiton tulevana lauantaina. Onko tällainen käytös demokratiaa ?Perussuomalaisille edustajille on monia kertoja aiemmissa vaaleissa luvattu etukäteen tietyn määrän valtuustopaikkoja, joten nähtävästi tällainen ennustajan lahja on CIA:lla. 


Siitä ei vielä tiedetä, että onko CIA:n palveluksessa ennustajaeukkoja, jotka kristallipalloista näkee myös Suomen tulevienkin presidentinvaalien tulokset sekä Ranskan presidentinvaalien tulevan voittajan. 


Mutta se on päivän selvää, että tämän maailman korruptoiduimman tiedustelupalvelun (CIA) touhu on jo ajat sitten ottanut Suomen sekä Ranskan poliittisesta järjestelmästä jo sen demokratian päälle polkevan niskalenkin tuolla lahjonnallaan sekä kiristyksellään.


Ranskanhan kuuluisi lähteä EU:sta sekä palauttaa frangi. 


Suomen kuuluisi myös lähteä EU:sta sekä palauttaa markka, mutta Suomen Pankin johdossa toimivat virkamiehet ovat vieläkin toista mieltä. Koska heistä enemmistö on vannonut valansa muiden vapaamuurarien suurloosin miesten tavoin tuolle alakerran vihtahousulle. 


Joten silloin he ajavat myös sen vihtahousun mukaista talouspolitiikkaa Suomessa ja tuhoavat Suomen hyvinvointivaltion, joka on myös CIA:n agenda Suomen suhteen.
Sillä tämä Suomen hyvinvointivaltion alasajo ei tapahdu millään tavalla sattumalta, vaan se toteutetaan täysin määrätietoisesti. Koska nämä valtionhallinnon sekä Suomen Pankin virkamiesrikolliset kyllä tietävät, että kun heidät on aikanaan noille apajille valittu täysin epä-demokraattisesti palkkioviroilla. Niin he eivät enää tuon jälkeen aja suomalaisten etua. Vaan heitä kiinnostaa enää vain tuo vapaamuurarien korruptiokerhon sisäinen lojaajiteetti.

Rikas eliitti on todellisuudessa se rottajoukko, joka tuhoaa Suomea ja tämä ryöstäjien kerho pitäisi myös Suomessa laittaa aisoihin.

He ovat valehdelleet tämän kaiken yhteiskunnallisten muutosten alla, että kuinka tähän hyvinvointivaltioon ei olisi enää varaa. Vaikka he ovat itse ryöstäneet Suomen veronmaksajilta jo lähes kaiken mahdollisen ja siinä vaiheessa kun valtion kirstu näyttää tyhjyyttä. Niin tehdään sitten mahdollisesti vielä uusi konklaavin kaltainen sopimus, jolla jälleen ulosmitataan kymmenien tuhansien suomalaisten reaaliomaisuus (omakotitalot) sekä pankit irtisanoo lainat.

Nämä samat finanssipankit ryöstävät myös Ranskaa tyhjäksi ja koko Euroopan union on vain näiden samojen talousrikollisten mafian ryöstöretki joka tunnetaan velkavastuina.

Onko se velkavastuuta, jos 27 EU:n jäsenvaltion veronmaksajien pitää kustantaa näiden Goldman Sachsin pankkien talousrikollisten 27 valtion ryöstö ?

Olisikohan jo syytä herätä ja nousta tekemään se muutos. Eli luomaan oikea pohja sille, että myös Suomi voi irtaantua tästä Eurostoliiton velkahelvetistä.

Lähde: http://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005182508.html

http://yle.fi/uutiset/3-9574448

http://yle.fi/uutiset/3-9578204