http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

maanantai 5. lokakuuta 2015

Venäjän ilmavoimat ovat jo tuhonneet merkittävät ISIS -kohteet Syyriassa


Venäjän ilmavoimat ehtivät jo tuhota merkittävimmät ISIS -kohteet Syyriassa. Iskuja ISIS -leireihin on tehty jo 50 ja ne ovat aiheuttaneet paniikkia ISIS -joukoissa. Samalla myös ISIS -joukkojen ammusvarasto on saatu tuhottua, mikä on aiheuttanut heidän rahoittajilleen suurta päänvaivaa, mikä selittää Valkoisen Talon väen suuttumusta Venäjän toimista.
Valkoinen Talo ja Pentagon kun on alusta asti rahoittanut ja jopa kouluttanut ISIS -joukkoja, joten nyt Valkoisessa Talossa raivotaan, kun ISIS -leirit on tuhottu. 
Venäjän ilmavoimat pystyi tekemään viikon sisällä ISIS-järjestöä vastaan sen verran iskuja, mitä yhdysvallat on saanut aikaan koko ISIS-järjestön olemassaoloaikana. ISIS järjestöhän muistuttaa kuin huumeidenvastaista sotaa, jossa itse ongelmaa ei ole missään vaiheessa tarkoitus saada kitkettyä pois. 


Huumeidenvastainen sota on todellisuudessa CIA:n huumeiden myönteinen sota, jossa lukuisilla peiteoperaatioilla pyritään turvaamaan rikollisten pankkien (mm. Goldman Sachs) ooppiumiviljelmät sekä kokaainin ja heroiinin massatuotanto.


Terrorisminvastainen sota on taas pankkiiri-eliitin sotaa valtioiden sisällä esiintyviä massaheräämistä vastaan, jota CIA:n sekä muiden vieraan vallan tiedustelupalveluiden voimin edistetään psykologisella valtionterrorismilla (psyop). 


On silti ihme, että miksei Illuminatin pankkiirit ole vielä kehittäneet aseteollisuuden vastaista sotaa, jonka kulissi olisi hankkiutua eroon kaikista asetehtaista ?  


Kun yhdysvalloissahan ollaan jo koko ajan käyty tällaista USA:n hallinnon käymää USA:n kansalaisten aseidenvastaista sotaa. 


USA:n ISIS terroristien rahoitus ja tukeminen on tullut ilmi jo USA:n armeijan kenraalin suusta.

Lisäksi sen on maininnut myös yhdysvaltalainen senaattori Rand Paul.


Alex Jones on siitä puhunut jo vuosia. 


Nyt kun vielä äskettäin Venäjän presidentti Vladimir Putin kertoi julkisesti, että kuka rahoittaa ISIS:stä, niin syystäkös nämä ISIS -järjestön todelliset rahoittajat aina Saudeja myöten ovat jo paniikissa.

Tästä sitten USA:n sotilastiedustelu pitää salaisia hätäpalavereita, joissa suunnitellaan miten Venäjää vastaan isketään Syyriassa. Kolmannen maailmansodan alkutahdit ollaan näillä näkymin laittamassa alulle Syyriassa. 

Kaikki ne ISIS -koulutusleirien tuhotut ammusvarastot on hankittu pääosin USA:n veronmaksajien rahoilla ja nyt ISIS aselastien resurssit kokivat suuren tappion.

Syyrian hallinto pyysi Venäjältä ISIS järjestöä vastaan ns. virka-apua ja sitä annettiin heille, koska Venäjällä ja Syyrialla on keskenään turvatakuut. 

Tämä yhdysvaltain keskustiedustelupalvelu CIA:n perustama ISIS järjestö ei ole ollut mitään muuta kuin susi lampaan vaatteissa.  


Lähteet: http://www.patriootti.com/venajan-ilmavoimat-aiheuttaneet-merkittavia-tappioita-isis-joukoille/