http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

maanantai 12. lokakuuta 2015

Jo kahdestoista vaihtoehtohoitolääkäri tapettu tänä vuonna USA:ssaVaihtoehtolääkäreiden henkirikosaalto sai jälleen jatkoa, kun tällä kertaa jo kahdestoista vaihtoehtohoitoja antanut lääkäri löydettiin kuolleena USA:ssa. 

 

Kiropraktikkona toiminut dr. Marie Paas, jolla oli kinesilogian erikoiskoulutus ja vaihtoehtoisen vieroitushoidon asiantuntemus, löydettiin kuolleena. Viranomaisten mukaan kuolema oli itsemurha.

Paasin nettisivut  http://www.drmariepaas.com/ ovat tällä hetkellä alhalla.Viime kuussa vaihtoehtohoidoistaan ja kirjoistaan tunnettu vaihtoehtolääkäri Mitchell Gaynor löydettiin menehtyneenä asuinpaikkansa läheltä metsästä ja ruumiissa oli merkkejä autokolarin aiheuttamista ruumiillisista vahingoista. Mitchell oli jo tänä vuonna yhdestoista vaihtoehtohoitolääkäri, joka murhattiin BIG PHARMA:n toimeksiannosta.

Paikallinen sheriffi vielä väitti, että tämä pitkän uran holistisen hoidon parissa tehnyt lääkäri Mitchell Gaynor olisi tehnyt autolla itsemurhan. Mikä saa juuri vaihtoehtohoitoja antavat lääkärit itsetuhoisiksi ? 


Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA on jo toimintansa alusta sakkaa organisoinut kansainvälistä huumekauppaa, mutta se on myös keskittynyt turvaamaan lääketeollisuuden mafian (BIG PHARMA) etuja. 

Se siis riittää, että jokin yksittäinen vaihtoehtohoitoja antava lääkäri onnistuu astumaan lääketeollisuuden mafian varpaille. Niin jo on pian CIA laitettu näiden holististen lääkärien perään tappoaikeissa, koska vaihtoehtolääkärien toiminnan katsotaan olevan vaaraksi USA:n kansalliselle turvallisuudelle. Lääketeollisuuden mafia (BIG PHARMA) kun pelkää menettävänsä voittojaan, jos vaihtoehtohoitojaan antavat lääkärit astuvat heidän varpailleen. 
Tämän monikansallisen lääketeollisuuden suuren mafian lääketehtaat (BIG PHARMA) pyörittämä ja ylläpitämä lääketeollisuus pyörittää yli satojen miljardien monopolia jokavuosi. Joten sen vuoksi USA:ssa murhataan tällä hetkellä sarjamurha-aallossa näitä vaihtoehtohoitoja antavia lääkäreitä. Seuraavaan uhriin siirrytään aina, kun pöly edellisestä tapauksesta laskeutuu, koska näiden henkirikosten organisoija eivät halua herättää liian paljon huomiota.


Lähteet: http://www.healthnutnews.com/12th-holistic-doctor-found-dead-alleged-suicide/

http://www.healthnutnews.com/famous-nyc-holistic-doctor-mitchell-gaynor-md-found-dead/  

http://www.healthnutnews.com/breaking-ny-times-announces-11th-holistic-doctors-death-as-suicide-but-wait-theres-more/