http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

lauantai 31. lokakuuta 2015

Valtioneuvosto perusti työryhmän siivotakseen internetin toisinajattelijat

Suomen valtioneuvosto on perustanut uuden työryhmän, jonka tarkoituksena on siivota nyt internetistä kaikki toisinajattelijat pois. Erityisesti Naton vastustajat ovat listalla.

Taustalla vaikuttaisi olevan voimakas painostus CIA:n suunnalta, johon Suomen valtioneuvosto on joutunut taipumaan. Koska Yhdysvaltain tiedustelupalvelu vakoilee myös jatkuvasti Suomalaisia poliittisia toisinajattelijoita yötä päivää. Osa näistä kaksoisagenteista työskentelee USA:n suurlähetystössä.


Kohudosentti Johan Bäckman kirjoittaa blogissaan, että onko tämä Ilkka Remeksen kirjasta vaiko todellisuudesta ? No itsekin sen allekirjoittaneen puolelta voin todeta, että Suomi on jo muutettu DDR/STASI valtioksi.


Mikä sai tilanteen menemään tähän pisteeseen ?


Poliittista eliittiä on alusta alkaen huolestuttanut se, että kuinka kansalaiset voivat viestiä keskenään internetissä ja sosiaalinen media on heidän ykköshuolenaihe.

Lännen propaganda ei taas enää uppoa valtaväestöön, kun yhä enemmän ihmisiä siirtyy sosiaaliseen mediaan ja tämä pelottaa hyvin paljon eliittiä, koska he pelkäävät mediapropagandansa tehon laskevan. Näin ollen olemme tulleet tilanteeseen jossa kansalaisten keskuudessa ilmenevä internet vaikuttaminen haluttaisiin kieltää nyt keinolla millä hyvänsä ja sen vuoksi eliitti on lähtenyt tähän ns. hybridisotaan mukaan.

Se on nyt paniikissa perustanut lukuisia valtiollisia yksiköitä, joissa on palkattu jopa satoja virkamiehiä yrittämään teljetä internetin sananvapaus.

Tässä on nyt ymmärrettävä, että eliitille totuus on myrkkyä ja on aina ollutkin. He taas käyttävät väärennettyä tietoa aseenaan muokata valtavirtauutistenlukijoiden tajuntaa jota he nimittävät itse informaatiosodankäynniksi.

Sitten he itse nimittävät kaikkia totuuden puolesta toimivia yksittäisiä kansalaisia ja kansalaisjärjestöjä propagandan ja valheiden levittämisestä. Tähän ei kuitenkaan keneltäkään edes sotatohtori Saara Jantuselta tullut minkäänlaisia perusteita, koska nämä NATO:n asialla olevat valtion leivissä toimivat hyödylliset idiootit elävät itse laajassa läntisessä joukkopsykoosissa.


On vielä hyvin vaarallista alkaa täysin valtionomisteisen televisiokanavan (YLE) puolelta vainoamaan poliittisesti tätä tiettyä ihmisryhmää Suomessa. Tällainen poliittinen vaino ja ajojahti on aiemmin kuulunut tiedustelupalveluiden erikoisosa-alueisiin. Niin on suorastaan sairasta, että nyt siihen ryhtyvät vielä valtio-omisteiset tv-kanavat ja muut korruptoituneet CIA:n lahjomat mediat.

Vastapuoli ei nyt tajua, että tässä ei ole mikään David ja Goljat vastakkain. Vaan nyt puhutaan koko Suomen kansalaisten uhatusta oikeusturvasta, jonka päälle nämä niljakkeet ovat astumassa. Mutta se tekee tästä asiasta vaarallisen, että sen tiedostaa täällä Suomessa vain hyvin pieni marginaali meistä Suomen kansalaisista. 

Jokaisen poliittisesti vainotun Suomalaisen olisi syytä tietää sellainen asia, että kaikki tämä valtiovallan DDR/STASI pelleily osuu niiden omaan nilkkaan. Sillä mikään tällainen toiminta ei kestä päivän valoa ja jokainen tapaus olisi syytä tuoda julki. 

Meidän Suomalaisten poliittisten toisinajattelijoiden keskuudessa vaikuttaa suuri verkosto ja se pelottaa vastapuolia. Jos sinä tunnet puolensataa yhteiskunta-aktivistia, niin tässä on jo sellainen sosiaalinen verkosto jota CIA pitää jo valtiollisen turvallisuuden vaarantavina ajatusterroristeina.Kybersodankäynti on vain eliitin ja valtaväestön keskinen sota, jossa vanginvartijatietoisuuden ylittänyt yksittäinen kansalainen on voittaja, sillä eliitin propaganda tehoaa vain unessa oleviin kansalaisiin.Koko läntisen koululaitoksen jo aikoja sitten kaapannut eliitti (mm. Rothschild etunenässä) on saanut aikaan sen, että koulutus ei takaa enää tietoa. Vaan se takaa sen, että suurin osa oppilaista tulee autoriteettiuskoon keskittyvän suggestion kautta aivopestyjä kuuliaisia kansalaisia.
 

Tällainen uni on sitten erittäin vaarallinen uni, kuten Yrjö Kallinen aikanaan totesi. 

Mutta mikäli kenen tahansa yksilön kapitalistisen arvomaailma alkaa murenemaan ns. poliittisen henkisen heräämisen johdosta, niin se tulee pikku hiljaa avaamaan ovet laajempaan tietoisuuteen ja tätä kollektiivista tietoisuuden tason muutosta valtion sisällä eliitti pelkää eniten. 

Sen vuoksi se on nyt julistanut sodan Suomalaista internet vaikuttamista vastaan ja yrittää epätoivoisesti turvautua vielä STASI/DDR keinoihin, jotta täällä Suomessa vaikuttavat internet-aktiivit saataisiin syrjäytettyä.


 
Myös tämä kasaarijuutalaisten hallitsema maailman salainen eliitti elää tällä hetkellä jo niin suurissa vainoharhoissaan, että se on rakentanut itselleen jumalattoman suuria bunkkereita, jonne he kuvittelevat vielä pakenevan, kun heiltä lähtee valta.

Internet on kuitenkin saanut jo nämä pankkiirit polvilleen ja tämä kaiken tuhokapitalismin takana oleva kasaarijuutalainen eliitti ei tunne enää oloaan turvatuksi.

He kuvittelivat vielä 60-luvulla ylimielisesti kuinka he voisivat tulevaisuudessa hävittää kaikki kirjastot ja poistaa kaikki haluamansa kirjat ihmisten ulottuvilta. Mutta kuinkas kävikään kun tämä sotilastietokantana aloittanut Internet vapautettiin vapaille markkinoille. Tietoisuuden evoluutio koki silloin todella suuren askeleen eteenpäin.

Tässä käynnissä olevassa korruptoituneen eliitin itse aloittamassa informaatiosodassa ei ole mitään pelättävää kenelläkään.

Yhä mureneva ja korruptoitunut valtiovalta toimii myös pelolla, koska sitä johdetaan pelolla. CIA määrää valtioneuvostoa että se tekisi nyt jotain näille internetissä vaikuttaville nettikirjoittelijoille, joiden kirjoittelun katsotaan vaarantavan valtiollisen turvallisuuden, koska korruptoitunut eliitti ei koe olevansa turvassa. Maanpetturit nyt muutenkin nukkuvat aina huonosti.

Jokaisen olisi jo vihdoin nyt aika ymmärtää, että kaikki tämä sosiaalisenkin median sekä näiden blogien kautta tapahtuvalla tiedonvälityksellä on verkostomainen joukkovaikutus. Se toimii internetin tavoin, vaikka tässä nyt puhutaankin kollektiivisesta tietoisuusverkosta.

Kun jokainen yksittäinen ajatuskin on energiaa, niin ajatelkaa mikä vaikutus on esimerkiksi tuhansilla ajatuksilla ?

Mitä enemmän ajatuksia, sitä enemmän ajatusenergiaa ja tämä kaikki toimii kuten internet. Tätä ei vaan ole monikaan tiedemies vielä ymmärtänyt. Tai on muttei siihen olla myönnetty tarpeeksi tutkimusrahaa, koska korruptoitunut eliittihän kauhistuisi jos tällaisia asioita alettaisiin julistamaan läntisessä mediassa faktoina.

Jos sinä koet tarpeelliseksi ja kutsumukseksi alkaa kirjoittamaan esim. blogia näistä samoista asioista, niin tee se nyt ja ryhdy toimeen. Sillä mitä enemmän meitä on, niin sitä nopeammin tämä koko läntisen eliitin käymä informaatiosota loppuu. Koska lopulta sitä ei enää tarvita siinä vaiheessa kunnes tietoisuusaste on jo tarpeeksi kypsä. Siihen tarvitaan vain tietty kriittinen massa tiettyjä ihmisiä, joiden tietoisuustaso ylittää kokonaisuudessaan tämän kriittisen massan ja se riittää lopulta viemään tältä kasaarienkin eliitiltä kaiken vallan pois.

Tuossa tulevaisuudessa vielä tapahtuvassa kaiken vapauttavassa yhteiskunnassa ei enää yksikään salaseura kykene hallitsemaan ketään, koska kaikki rahat ja valuutat poistetaan. Ahneutta ei enää tunneta tuossa systeemissä. Tuota tulevaa aikaa voitaisiin kutsua myös uudeksi kultaiseksi aikakaudeksi.