http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

maanantai 26. lokakuuta 2015

Suomen kenraalit haluavat itselleen aseelliset henkivartijat


Suomen puolustusvoimien kenraalit sekä virkamiehet vaativat nyt itselleen aseistettuja henkivartijoita. Nykyisin puolustusvoimat saavat hoitaa turvaamistehtäviä vain oman alueensa sisällä.

Puolustusministeriön työryhmä perustelee ehdotustaan niukasti.

Puolustushallinnon mukaan monet sotilaalliseet arvovieraat ovat tottuneet tiettyyn turvatasoon, jollaista Suomi ei välttämättä pysty heille takaamaan.

Sisäministeriö: Eriarvoista


Poliisista vastaava sisäministeriö on asiasta hieman toista mieltä, eikä sulata täysin ehdotusta. 

Sisäministeriön lainsäädäntöneuvos Timo Kerttula arvosteli puolustusministeriön ehdotusta siinä kohtaa, että puolustusministeriön virkamiehille sallittaisiin omat henkivartijat. Sisäministeriö sallisi kuitenkin omat henkivartijat kenraaleille.Mikä kalvaa maanpettureiden omatuntoaOlemme nähneet näiden viimeisen 10 vuoden sisällä sotilasjohtoisen vallankaappauksen toteutumisen Suomessa, jota johdetaan pääosin USA:sta.

Suomen kenraalit ovat maanpettureina alistuneet tälle USA:n hallinnon sekä CIA:n painostamalle länsi vs. itä vastakkainasettelulle. USA:n armeija valmistelee jo täysimittaista sotaa Venäjää vastaan ja Suomea tultaisiin myös käyttämään keskellä tätä suursotakonfliktia.


 Samalla myös näitä Pohjois-Suomen kaupunkien vastaanottokeskuksiin saapuneita lähi-idän prikaatikenraaleja. Voi vaan kysyä, että onko NATO kotiuttaneet heidät tänne suomeen turvapaikanhakijoiksi varta vasen ?

Suomen turvallisuuspolitiikka on syösty täyteen kaaokseen ja nykyinen valtionjohto maanpettureineen tuntee nyt olonsa niin tukalaksi, että vaatii itselleen aseellisia henkivartijoita.

Samalla Suomeen tungetaan nyt pakolaisia enemmän kuin koskaan ja Timo Soinin Perussuomalaishuijarit pettivät jo vaalilupauksensa tehdä tälle hillitsemättömälle maahanmuutolle jotain.

Juuri nyt maahanmuuttoon saatiin sovittua 94 miljoonan euron lisäbudjetti. Soini hoitaa nyt Perussuomalaisten maahanmuuttopolitiikkaa yksin siellä Audin takapenkillä. Mutta ne Perussuomalaiset, jotka uskaltavat kyseenalaistaa tämän valeoppositiopuolueen läpimädännäisen tilan, savustetaan pihalle.