http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

sunnuntai 25. lokakuuta 2015

EU suunnittelee kieltävänsä kaikki itselataavat ampuma-aseetEliitti paljasti nyt lopulliset korttinsa, kun EU suunnittelee nyt kieltävänsä kaikki itselataavat ampuma-aseet ja kaikki tehdään Ranskassa elokuussa tapahtuneen junaan tehdyn ampumavälikohtauksen verukkeella.

EU:n komissio haluaisi avata Euroopan Unionin sisäisen tuliasedirektiivin, jolla mahdollistettaisiin kaikkien itselataavien aseiden saatavuus mahdottomaksi lähes kaikille. Mutta varsinkin metsästäjille tämä tuottaisi suuria vaikeuksia.

Komission esitys saatetaan tuoda käsittelyyn jo marraskuun alussa.

Direktiivi muuttaisi myös kaikki rynnäkkökivääreitä ja konepistooleja muistuttavat konetuliaseet laittomiksi yksityishenkilöiden käyttöön, mikä veisi ne ns. tuliasedirektiivien A-luokkaan.


EU perustelee tätä fasistista aselain muutosta Ranskassa tapahtuneesta junassa toteutetusta ampumavälikohtauksesta, jossa kuulemma käytettiin laitonta maahan tuotua rynnäkkökivääriä. Tämä sionistimedian lähde ei kuitenkaan pidä paikkaansa, sillä tuossa junavälikohtauksessa tämä Egyptiläismies ei ehtinyt käyttää rynnäkkökivääriään. Eli näin ollen emme edes tiedä oliko se edes aito, vai aitoa rynnäkkökivääriä muistuttava replika?  Eliitti ei pyri aseiden totaalikiellolla maailmanrauhaan

Nyt kun saamme kuulla erityisesti Yhdysvalloissa jatkuvasti näistä lukuisista ampumavälikohtauksista ja myös Euroopassa näitä järjestetään myös tasaisin väliajoin, niin näille kaikille psyop -operaatioille löytyy poliittinen motiivi.Eliitin tarkoituksena ei ole päästä luomaan maailmanraha kieltämällä tuliaseet yksityishenkilöiden ulottuvilta. Vaan tämä kaikki tehdään vain siksi, että tämän jälkeen niissä maissa missä valtioiden ihmisillä on tarvittaessa mahdollista puolustaa perheitään, jos valtiot hyökkäävät heidän koteihinsa ja aloittavat ns. fasistiset leikit, kuten Ukrainassa nyt jo nähtiin.Nämä sielunsa myyneet rikolliset pankkiirit ovat pyrkineet ylläpitämään valtiollisen fasismin irti isänmaallisten kansakuntien oikeudesta puolustaa maataan. Esim. USA:n armeijan aseilla ei olla miltei missään vaiheessa puolustettu USA:n etuja, vaan niillä on harjoitettu kapitalistista sortovaltafasismia, joiden takana hengittää ja pyörii jatkuvasti näiden samojen monikansallisten yhtiöiden verenimiöiden motiivit ja intressit. Heille vain sota on rauhaa ja tämän he haluavat tehdä selväksi myös EU:n valtioiden kansalaisille. Euroopan Unionista ollaan nyt tekemässä näiden verenimijöiden leikkikenttä, koska EU-maiden kansalliset identiteetit ollaan nähty vaaraksi pankkiirien ajamalle uudelle maailmanjärjestykselle, joten ne täytyy nyt tuhota tällä hallitsemattomalla maahanmuutolla. Suomen rajat ovat edelleen auki ja tänne voi Torniosta tulla vaikka kuka tahansa HIV:ta ja muita sukupuolitauteja kantavia pakolaisia. Näiden turvapaikan onkijien kotiuttaminen maksaa jo yli miljoona euroa päivässä, joten summa on jo kohta enemmän mitä Suomen valtio tekee lisää velkaa per päivä. Pääministeri Juha Sipilän mukaan tämän takia Suomen kannattaakin velkaantua. Voidaan vielä miettiä sitä, että kuinka paljon IMF:ssä lahjotaan pankkivirkailijoita, jotta myöntävät edelleen tänne konkurssikypsään valtioon lisää velkarahaa ? 
EU:n multikulttuurillisuushelvetti on suunniteltu jo satoja vuosia sitten ja väite, että se olisi rikkautta on täysin puhdas hyödyllisille idiooteille lanseerattu kognitiivinen suggestio.


Sionistijuutalaiset erityisesti vaativat, että koko Euroopan maiden itsenäisyys ja kulttuuri-identiteetti tulee tuhota kokonaan tällä heidän sionististen tahojen edesajamalla monikulttuurisuudella.


Ei tämä multikulttuurisuutta ajava eliitti ole missään vaiheessa halunnut rakentaa kestävään kehitykseen perustuvaa multikulttuurista valtiota, vaan se on alusta saakka saanut tuhottua islamisaation voimin lukuisten maiden kulttuuri-identiteettiä. Näissä maissa sitten vielä monet kulttuurimarxistien mädättämät kulttuurihenkilöt uskaltavat julkisesti pilkata oman maansa kulttuuri-identiteettiä toteamalla, ettei sellaista juuri ole. 
 
Afrikan ja Lähi-Idän pakolaiskriisiin löytyy syy ja se on eräiden vaikutusvaltaisten sionistista geopolitiikkaa ajavien tahojen noissa maissa harjoittama korporaatiokolonialismi.

Sitäkään ei tietenkään voida poissulkea, että sitten kun Islam on ujutettu näihin Euroopan Unionin jäsenmaihin valtauskonnoksi, niin sen avulla eliitti toivoisi väestön pysyvän paremmin kurissa. Koska Islam perustuu valtaosin perus uskonnonkaltaiselle vahvaan suggestioon perustuvalle aivopesulle. Se on vielä monta astetta syvemmällä jos sitä verrataan tähän kristinuskon aiheuttamaan läntiseen aivopesuun.
Mutta myös järjestelmällinen muukalaisvihamielisyyden levittäminen kuuluu vahvana osana YK:n Agenda 21 suunnitelmista ja tätä edesauttaa laittomasti maahantunkeutuvien muukalaisten tekemät lukuisat rikokset. Nyt vielä uusimpana keinona valtamedia pakottaa poliisin olemaan kertomatta rikoksentekijöiden kansallisuutta, koska rasismi.

Kun juuri Suomeen laittomien salakuljettajien avulla saapunut Afrikan ja Lähi-Idän 30-50 vuotias nuorimies ei ymmärrä, ettei näissä Euroopan sivistysmaissa voi sikailla kuten siellä kotimaassa raiskaten kadulla vapaasti kulkevia naisia. Täällä kun myös naisillakin on ihmisoikeudet, mutta noissa maissa naiset eivät saa liikkua julkisilla paikoilla yksin ja varsinkaan hämärällä.
Kulttuurimarxismin mädättämä EU joutaisi menemään ja jokainen maa joka tästä monikulttuurisuuden helvetistä vielä haluaa irti, voi sen tehdä vielä eroamalla Euroopan Unionista. 


Kreikka ei uskaltanut sitä tehdä, koska siellä on valtion pylly auki vielä seuraaville sukupolville asti ja silti edelleen IMF:ssä lahjotaan, että sinne saadaan vieläkin työnnettyä lisää lainaa.


Mutta nämä Suomen n. 100 mijardin euron lainat olisi vielä hoidettavissa, jos saataisiin ensin oma valuutta takaisin, jota voisi devalvoida. 


Nämä Sipilän hallituksen velkatalkoot eivät elvytä Suomen taloutta yhtään, vaan ne siirtävät vain suuria lukuisien miljardien tulonsiirtoja köyhiltä rikkaiden taskuun. Samalla Suomen pankki on jo ostanut Suomen valtion velkaa, jotta IMF voisi työntää tänne jälleen lisää velkaa. 

Siinä ohessa sitten monikansalliset verenimijäyhtiöt Nestléä myöten haluaa jo kaapata Suomen pohjavesialueet itselleen ja rikolliset pankit siellä etunenässä tätä juonittelee. Metsähallinto on laitettu jo asialle tekemään tämä muutos ja yllättäen näistä ensimmäisistä tiedotustilaisuuksista on evätty pääsy tietyiltä tutkivilta journalisteilta. 


Lähde: http://mvlehti.net/2015/10/25/eu-kieltaa-kaikki-itselataavat-aseet/