http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 27. lokakuuta 2015

Tuhoisaa megatsunamia povataan jälleen marraskuulle


  
 

Iranilainen tiedemies Dr. Keshe varoittaa ihmisiä Marraskuussa tapahtuvasta megatsunamista. Hänen mukaansa tämän ympäristökatastrofin päivämäärä osuu n. 17. marraskuuta 2015 jälkeen.
Tämä on sinällään hyvin mielenkiintoista kun juuri nyt 13.11.2015 Sri Lankan eteläpuolelle iskeytyy mereen avaruudesta ns. mysteeri esine. Jos tämä vielä on joku asteroidi, niin kyllä siinä riittää jo sellaiset vesimassat saada liikkeelle, että tuollainen monien tiedemisten povaama luonnontuho voisi tapahtua.
Pitkään Japanissa vaikuttanut Ben Fulford väittää, että 11. Maaliskuuta vuonna 2011 Japanissa tapahtunut Fukushiman ydinonnettomuus ja tsunami oli aiheutettu merenalaisella ydinlatauksella.

Hänen mukaansa sen takana olivat eräät hyvin vaikutusvaltaiset rikolliset pankkisuvut, jotka kiristivät Japanin hallinnolta rahaa. Mutta sitten kun näitä lukuisten miljardien jenien siirtoja ei Japani toimittanut heille, niin pamautettiin ydinlataus meren alla ja saatiin aikaan Fukushiman onnettomuus.Jo vuonna 2005 Iltalehdessä kerrottiin, että on mahdollista syntyä megatsunami Kanariansaarilta. Siellä kun on merenalainen tulivuori.

Helsingin sanomat kertoi aiheesta jo vuonna 2001, jolloin mainittiin Lontoossa tehty tutkimus, jossa kerrottiin mahdollisesta Kanarian saarilla syntyvästä tsunamista.Pitkään Japanissa vaikuttanut Ben Fulford väittää, että 11. Maaliskuuta vuonna 2011 Japanissa tapahtunut Fukushiman ydinonnettomuus ja tsunami oli aiheutettu merenalaisella ydinlatauksella.

Hänen mukaansa sen takana olivat eräät hyvin vaikutusvaltaiset rikolliset pankkisuvut, jotka kiristivät Japanin hallinnolta rahaa. Mutta sitten kun näitä lukuisten miljardien jenien siirtoja ei Japani toimittanut heille, niin pamautettiin ydinlataus meren alla ja saatiin aikaan Fukushiman onnettomuus.

Jo vuonna 2005 Iltalehdessä kerrottiin, että on mahdollista syntyä megatsunami Kanariansaarilta. Siellä kun on merenalainen tulivuori.

Helsingin sanomat kertoi aiheesta jo vuonna 2001, jolloin mainittiin Lontoossa tehty tutkimus, jossa kerrottiin mahdollisesta Kanarian saarilla syntyvästä tsunamista.Tuolloin kyseisen tutkimuksen kilpaileva kolleega dr. Douglas G. Masson piti sitä kuitenkin liian sensaationhakuisena. 
 Monet aiemmat megatsunamiennustukset ovat menneet hakoteilleEräs Brasilialainen professori Jucelino Nobrega da Luz ennusti tällaista Kanariansaarten megatsunamia jo 2013 vuoden marraskuulle.
Vuonna 2010 eräässä Yhdysvaltalaisessa radio-ohjelmassa varoitettiin kahdesta hyvin voimakkaasta maanjäristyksestä, josta seuraisi tsunami. 


Tuhoisampi tsunami josta mainittiin olisi sellainen, josta tulisi olemaan hyvin paljon vahinkoa Euroopan rannikkoalueiden lisäksi myös Yhdysvaltojen rannikoille. 

Sen arvioidaan saavan aikaan niin pahaa jälkeä, että kuolonuhrien määrä on yli 20 miljoonaa siviiliä. Tämä tulisi käytännössä toteutuessaan olemaan nykyisen maailmanhistorian tuhoisin luonnonkatastrofi.