http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

torstai 20. elokuuta 2015

Suomeen virtaa nyt pakolaisia enemmän kuin koskaan


Suomeen virtaa tänä vuonna jopa 15 000 pakolaista, joista suurin osa on lähtenee liikkeelle afrikasta. Asista kertoi sisäministeri Petteri Orpo eilen julkisessa tiedotustilaisuudessa.

Silti edelleen tämän "humanitaarisen maahanmuuton" poliittista agendaa ei kerrota meille. Ei kerrota, koska siinä on jotain, mistä eliitti ei halua meille kertoa totuutta ? Afrikkalaisilla maahanmuuttajilla kun tuhotaan Euroopan EU-maiden kansallisidentiteetit. Siksi vielä suurin osa näistä afrikasta tulleista maahanmuuttajista ovat miehiä, koska he pystyvät lisääntymään nopeammin. Lisäksi hyvin moni heistä edustaa tulevia EU-maiden raiskaustilastoja.

Suomessa on tällä hetkellä käynnissä massiivinen afrikkalaisten maahanmuuttajien majoitusoperaatio, johon on nyt otettu mukaan mm. Rantasipi hotelliketju. 

Välimerellä pyörii nyt mafian organisoima turvapaikkaturismi matkatoimisto. Turvapaikan saa sieltä jokainen afrikkalainen halutessaan 15 000 eurolla. Suomessakin tämän Kirkkonummelle vasta-avatun vastaanottokeskuksen omistaa eräs aiemmin pikavippi toiminnalla rikastunut miljonääri. Maahanmuuttobisnes tuo suomen uusi nokia. 

Poliittinen kommentaattori David Noakes kertoi RT -kanavalle, kuinka EU on tämän maahanmuuttoliikkeen organisoinnin takana ja on nyt tekemässä kaikkensa, jotta EU -maiden alkuperäisväestö saataisiin hävitettyä maahanmuutolla. 

Belgiassa on jo puhjennut maahanmuuttoon liittyvä skansaali. Koska siellä eräs ministeri on joutunut julkisen paineen alle, kommentoituaan maahanmuuttajien hotellimajoituksista. Hän totesi, että ei yhteiskunnalla ole varaa maksaa näiden laittomien maahantulijoiden hotellimajoituksia. Joka sai sitten lukuisat kukkahattujärjestöt mukaanlukien ihmisoikeusjärjestöt tämän ministerin kimppuun ja ministerin kommentit tuomittiin kansainvälisesti aina sosiaalisessa mediassa myöten.

Maahanmuuton ongelmista saamme lukea ja kuulla joka viikko. Mutta on myös olemassa rasismi nimisella triggerointisanalla aivopesty lauma, joka ei kestä kuulla eikä nähdä maahanmuuton ongelmia. Tämä sakki on erityisesti pesiytynyt vasemmistolaisiin ja vihreisiin piireihin. Tämän kaiken monikulttuurisuuden ongelmien kieltäminen on siis kansallinen suuri kognitiivinen dissonanssi, jonka kuvasi filosofi ja psykiatri Frantz Fanon aikanaan hyvin.

"Joskus ihmiset pitävät uskomuksistaan niin voimakkaasti kiinni, että vaikka heille kertoisi mitä tahansa todisteita, heidän silmiensä edessä. Niin heidän uskomuksensa eivät siltikään muuttuisi, koska se uhkaisi heidän vanhoja uskomuksiaan. Minkä takia he pitävät niistä kynsin hampaiin kiinni". 

Maahanmuuttokriittisyys on tämän päivän Suomen kognitiivinen dissonanssi numero yksi. Koska tällä rasismi nimisellä triggerointisanalla median kautta aivopestyt eivät suostu muuttamaan asennettaan. Vaan edelleen hyökkäävät kaikkien maahanmuutosta kriittiseen sävyyn puhuvien päälle. Mutta niin myös tekee tämä korruptoitunut valtamedia, koska se on ns. kupletin juoni. Sillä eihän eliitti ala mediassa kritisoimaan maastamuuttoa. Sen tekee korkeintaan vain yksi Jussi Halla-Aho. Jolle mediassa annetaan yhä vähemmän aikaa esiintyä ja puhua. Mutta kukkahattu järjestöille ja vasemmistolaisille maahanmuuton ihannoijille annetaan yhä enemmän puheaikaa tv:ssä sekä radiossa.

Kuva: Laura Huhtasaari (Ps.)


Tänä vuonna Olli Immosen lisäksi poliittisen ajojahdin kohteeksi on joutunut myös Perussuomalaisten tuore kansanedustaja Laura Huhtasaari. Helsingin-Sanomien toimittajat sitten työskentelevät tuolla lasitalossa kellon ympäri, että voisivat tahrata näiden tuoreimpienkin kansanedustajien poliittisen maineen. Koska näillä edustajilla sattuu myös olemaan rohkeutta puhua maanhamuutosta kriittiseen sävyyn. 

Maahanmuuttokriittisyys tulee erottaa rasismista

Nyt kun mennään sitten siihen olennaisimpaan asiaan, eli maahanmuuttokriittisyyden ja rasismin väliseen erotteluun. Julkisessa keskustelussa ei juuri puhuta, että mikä erottaa rasismin maahanmuuttokriittisyydestä. Tai mitä eroa näillä kahdella oikein on ?

Rasismilla tarkoitetaan kirjakielessä jonkin etniseen ryhmään tai väestöön kohdistettua syrjintää. Jos nyt suoraan mennään itse asiaan, niin tämän poliittisesti täysin sionististen valtatahojen kautta organisoidun humanitaarisen maahanmuuton salainen tarkoitus, on hävittää muiden maiden kansallisidentiteetit. Koska nämä katsotaan suureksi uhaksi sionistisen eliitin haluamalle ja kaavailemalle uudelle maailmanjärjestykselle. Joten kansallisidentiteetit hävitetään tämän takia afrikasta tuodulla maahanmuutolla. Kyseessä on siis näin ollen valkoinen kansanmurha (The White Genocide).

Afrikasta Eurooppaan päin tuotu humanitaarinen maahanmuutto turvapaikkashoppailijoineen, kun kuuluu YK:n Agenda 21 suunnitelmiin. Siinä vaiheessa kun afrikan maahanmuuttajilla alkaa olla enemmistö asema Eurooppalaisissa maissa, niin tulee käytäntöön ns. musta ylivalta ja totaalitaarinen islamisaatio.

Maahanmuuttokriittisyys ei näin ollen ole rasismia. Koska siinä älyllisesti asiaan perehtyminen osoittaa sen, että asialla on täysin sionistinen agenda. Joten näiden etnisten maahanmuuttajien ryhmien demonisointi on tässä suhteessa aivan turhaa.       
       
       
       Tässä eräs ruotsissa asuva sionisti kertoo maahanmuuton poliittisen agendan suoraan. Kertoo vielä täysin avoimesti, kuinka heillä "sionisteilla" on tässä kaikessa johtava rooli. Ainostaan vain Israelin portit pysyvät kiinni näiltä sionistien organisoimilta afrikkalaisilta maahanmuuttajilta.

 http://www.redicecreations.com/article.php?id=34075

http://mvlehti.net/2015/08/19/tajukangas-kuvia-tulijoista-miehia-miehia-ja-lisaa-miehia/

http://mvlehti.net/2015/08/20/suomen-mamuvaltaus-etenee-raivoisaa-vauhtia-forssaankin-satoja-turviksia/ 

http://mvlehti.net/2015/08/20/ei-ihme-etta-valimerella-kay-kuhina-laitonta-maahanmuuttoa-pyorittaa-ammattimainen-markkinointikoneisto/ 

http://www.hs.fi/politiikka/a1435805005367