http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 18. elokuuta 2015

Monsanton liikevaihto tippui 34 % viime vuodesta


Maatalous ja kemikaalijätti Monsanton liikevaihto tippui viime vuodesta peräti 34 %. Joka johtui pääosin siitä, että yhtiön geneettisesti manipuloituja tuotteita on boikotoitu pitkin maailmaa. Onhan kyseessä edelleen yksi maailman pahamaineisimmista monikansallisista yhtiöistä. 

Siltikin edelleen vaikka monet ihmiset jo tietävät, kuinka geneettisesti manipuloidut sekä Monsanton aineilla myrkytetyt elintarvikkeet sairastuttavat meitä. Niin suuri joukko ateistisia tiedeuskovaisia leimaa nämä vieläkin huuhaaksi ja hölynpölyksi. Tiedeuskovaiset kun eivät ymmärrä, että kuinka Monsanto yhtymä toimii täysin YK:n Agenda 21 mukaan. Eli harjoittaa koko planeetan väestöön kohdistettua depopulaatio-ohjelmaa saastuttamalla elintarvikejakelun. Mutta samalla jonkun korruptoituneen tiederunkkarin mukaan tämä kaikki geneettinen manipulointi on meille kaikille hyvästä ja pelastaa nälänhädän. 

YK Agenda 21 on vuonna 1992 solmittu kestävän kehityksen toimintaohjelma. Ohjelmassa kansalaisyhteiskunnan rooli on merkittävä. YK ei kuitenkaan julkisissa dokumenteissaan puhunut näistä suunnitelmista, kuten esim. perheiden kieltäminen ja ihmisen lisääntymisen kieltäminen. Suomalainen bloggari Riikka Söyring mainitsi asiasta jo useita vuosia sitten. 

Tässä YK:n ajamassa agenda 21 maailmanväestön eliminointiohjelmassa on monta porrasta ja vaihetta. Se jaottuu n. 2050 vuoteen, johon mennessä eliitti uskoo päässeensä tavoitteeseen. Jolloin täällä toivottaisiin enää olevan jäljellä 500 miljoonaa ihmistä koko pallolla. Loput oltaisiin jo saatu hävitettyä keinolla millä hyvänsä. Tämä 500 000 000 ihmisen määrä on jopa kirjoitettu vuonna 1980 perustettuun Georgia Guidestonen graniittiveistokseen, joka sijaitsee Georgian osavaltiossa, Yhdysvalloissa. Sen rahoittajat ovat halunneet syystä pysyä poissa julkisuudesta, koska rahoittajat ovat osa tätä samaa maailman salaista valtaeliittiä, jotka tätä depopulaatiohanketta rahoittavat ja organisoivat.