http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

maanantai 10. elokuuta 2015

SPR perustaa Harjavallassa vastaanottokeskuksen vanhaan sairaalaan


Punainen Risti perustaa 260 hengn vastaanottokeskuksen Satalinnan sairaalaan. Syynä on suomen lisääntynyt maahanmuuttotulva. Koska tällä hetkellä lähes kaikki majoituspaikat ovat täynnä.

Punaisen Ristin ylläpitämiä pakolaisten vastaanottokeskuksia on tällä hetkellä mm. Rovaniemellä, Kemissä, Mänttä-Vilppulassa, Kristiinankaupungissa ja Turussa.Suomalaisille sosiaaliturvan ja KELA:n asiakkaille asumiskustannuksissa kohtuuvuokra on esim. Helsingissä n. 700 €/kk. Mutta maahanmuuttajien kohtuuvuokra nousee jo 1345 euro kk. Sen todistaa jo tämä netissä näytillä ollut erään maahanmuuttajan sossupaperi. 

Mikä oikeuttaa maahanmuuttajien saamaan yli 60 % suuremmat sosiaaliavustukset suomessa ? 

Kulttuurimarxisteja ei ole koskaan kiinnostanut suomalaisten etu, vaan he keskittävät muiden viher-vassari suvakkien puolesta kaiken huomionsa maahanmuuttajaväestöön kohdistettuun rasisminvastaisuuteen ja lisäksi hyökkäävät näiden rohkeiden suomalaisten kimppuun, jotka uskaltavat ottaa kriittiseen keskusteluun maahanmuuton poliittisen agendan. Suvakki ei käsitä, että maahanmuutolla eliitti tuhoaa kansallisvaltiot. He sulkevat silmänsä täysin todellisuudelta eivätkä näe miten esim. Ruotsissa kulttuurin rikastuminen on hajoittanut jo Malmössa systeemin lähes kokonaan.

Samaan aikaan kun maahanmuuttoliike käy kuumana, niin lukuisat sijoittajiensa ahneudestaan tunnetut asuntoyhtiöt kuten SATO korottavat vuokriaan sikamaisesti. Juuri tämä edellämainittu SATO nosti mm. muutama vuosi sitten yksiöidensä vuokraa 75 prosentilla.  Jos tämä SATO:n ja muutamien muiden ahneiden asuntoyhtiöiden vuokrankorotusleikki saa vielä jatkua, niin jossain vaiheessa meillä on täällä suomessa useita satojatuhansia suomalaisia vailla vakituista asuntoa. Mutta maahanmuuttajatko sitten näihin sikakalliisiin lukaaleihin asutetaan. Kun heille kerta sosiaaliavustuksista myönnetään yli puoltasuuremmat asumiskulut ? 

Suomen sosiaaliturvajärjestelmä on kautta aikojen tämän maahanmuuton aikakaudella harjoittanut jatkuvasti syrjintää suomalaista väestöä kohtaan. Eli se on tässä suhteessa suomalaiin pienituloisiin kohdistettua rasismia. Mutta tästä kaikesta saamme kiittää kulttuurimarxistista eliittiä, jonka tarkoitus on maahanmuutolla tuhota suomen kansallisidentiteetti. 

Samalla myös saadaan erinäisten ääriliikkeiden kautta myös äärivasemmisto hyökkäämään näiden isänmaallisten ääriliikkeiden kimppuun. Millä tavalla äärivasemmistolainen väkivalta olisi sen sallitumpaa, kuin äärioikeistollinen ? Mutta jos luemme näitä mamu-suvakkien lehtiä (HS, IL, IS jne.), niin siellä ei paljon suomalaista kansallismielisyyttä kumarrella. Vaan sen päälle syljetään estottomasti ja halveksutaan mm. kaikkia itsenäisiä ajattelijoita.Äskettäinhän eräs israelilainen miljonääri ehdotti, että kuinka suomesta voisi tulla oma valtio maailman pakolaisille. Täällä kuulemma riittää heille paljon tilaa.

Se on kumma sitten, että kuinka Israel ei ota vastaan lainkaan afrikasta pakolaisia. Vaan pitää rajansa tiukasti kiinni ja on eristänyt palestiinan tuplakokoisella muurilla mitä Berliinin muuri oli. Mitä tämä on jos ei mitä radikaaleinta Apartheid -hallintoa.Afrikka on maailman toiseksi suurin maanosa (pinta-alaltaan 30 065 000 km²). Se on luonnonvaroiltaan vauras, mutta taloudeltaan köyhä maanosa. Koska sieltä ovat länsimaalaiset kautta aikojen käyneet ryöstämässä valtiot tyhjiksi. Afrikan köyhyys ei ole siis syntynyt ilman syitä ja seurauksia.

Lukuisat humanitaarisen avun järjestöt tai tämä riistäjä eliitti ei ole koskaan tehnyt mitään kongreettista, jolla se olisi voinut parantaa oikeasti Afrikan maiden taloudellisia oloja. Vaan valtio toisensa jälkeen siellä on ryöstetty viimeistäkin pisaraa myöten ja viety viimeisetkin tuhkat pesästä. Somaliastakin kuulemma löytyi öljyä 90-luvun alussa ja eipä mennyt montaa kuukautta, kunnes USA:n armeija teki iskun Mogadishuun. Britit myös hamuavat Somalian öljyapajille.   

Mutta ajatellaan nyt yksinkertaisesti, että entä jos Somalia olisikin taloudellisesti vauras valtio, jonka öljyvarat olisivat sidottu valtioon: 

- Olisiko siellä silloin sisällissotia
- Ryöstettäisiinkö sieltä löytynyt öljy monikansallisille yhtiöille
- Kotiutettaisiinko Somaleita Eurooppaan pakolaisina

Mitään näistä ongelmista ei koskisi Somaliaa, jos kyseinen valtio pystyisi palauttamaan valtiollisen itsemääräämisoikeutensa ja sitomaan luonnonvaransa valtionsa talouden ylläpitämiseen. Mutta niin kauan kuin monikansalliset yhtiöt ryöstävät näitä Afrikan maita ja käyttävät niiden maiden kansalaisia Eurooppalaisten maiden kansallisidentiteetin murskaamiseen. Niin Afrikka ei tule niin kauan seisomaan omilla jaloillaan. Sillä tämä ongelma tulee jatkumaan niin kauan, kuin nämä ahneet ja monikansalliset yhtiöt sekä rikolliset yksityiset pankit saavat harjoittaa tätä köyhien valtioiden riistämistä kenenkään siihen puuttumatta. 


Kuvassa Ben Fulford.

Valtionryöstäjien varat olisi jäädytettävä ja toiminta kiellettävä. Mutta Goldman Sachsin kaltaiset huumerahanpesupankit ovat aina olleet lain yläpuolella. Siellä pankkiirit painaa pitkää päivää kokaiinipäissään, että jaksetaan ryöstää valtioilta pois kaikki mahdollinen.

Entinen Forbes -lehden toimittaja Ben Fulford on useasti kertonut, kuinka erityisesti Aasiassa toimisi ns. salainen ja taloudellisesti hyvin vauras eliitti, joka käyttää englantilaista nimeä The White Dragon Society. Tämä kyseinen valtaeliitin ryhmittymä haluaa Fulfordin mukaan irtisanoutua kaikista ns. satanistisen eliitin valtapoliittisesta agendasta. Kiinankin hallinto on kuulemma miltei samalla puolella ja jos ottaa jo huomioon Kiinan pelkät kultavarannot. Niin sillä taloudellisella vaikutusvallalla pelkkä USA:n n. 19 000 000 000 000 dollarin velat alkaa olla jo aika tukalassa asemassa.Fulfordin mukaan kummakin sekä White Dragon Societyn, että satanisen Illuminatin päätavoite on uusi maailmanjärjestys. Mutta satanistinen Illuminati tähtää siihen mm. okkultismin keinoin yrittämällä tukahduttaa kaiken valon. White Dragon Society taas pyrkii siihen ilman satanismia ja fasismia.

Teknokraattisessa kehityksessä tämä tarkoittaa juuri tätä valvontakamera-yhteiskuntaa, jossa kaikki yksilönvapaus tehdään mahdottomaksi. Satanistisen valtaeliitin suunnitelma on myös yrittää tukahduttaa kaikki internetin sananvapaus pois, joka on täysin mahdoton tehtävä. Sillä ei yksinkertaisesti vankiloissa ole tilaa, jos kohta aletaan vangitsemaan ihmisiä heidän nettikirjoittelunsa perustein.

USA:n hallinnon sotaisa ulkopolitiikka on kuin suoraan Rooman valtakunnan ajoilta peräisin ja mitäpä muuta tuollaiset pikkusielut tekisivätkään, kuin hyökkäisivät aina jokaiseen maahan, mistä löytyy luonnonvaroja ryöstettäviksi. 

Maailma on siis koko ajan näiden kahden valon ja pimeyden henkivaltojen välisen konfliktin alla. Joista kyllä pimeyden voimat joutuvat lopulta perääntymään, koska valo on aina yli 1000 kertaa voimakkaampaa. Se kuitenkin kulminoituu lukuisten valtioiden ja kulttuurien sisällä monien eri ongelmien kautta, kuten esim. tämän kultuuriomarxistien siunaaman maahanmuuton voimin.