http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

sunnuntai 16. elokuuta 2015

Ammattisotilas: Venäjä on se taho joka hyökkää suomeen


Eräs suomalainen varusmies oli ehtinyt olla palveluksessa jo n. 70 vuorokautta, kunnes hänen varusmiesosastonsa päätyi erään korkea-arvoisen ammattisotilaan pitämälle luennolle.  

Varusmies kuvasi koko luentoa varsinaiseksi aivopesuhetkeksi, jossa unohdettiin täysin moraali ja oikeus. Siellä tämä korkea-arvoinen ammattisotilas sanoi suoraan, että "Venäjä on se taho joka hyökkää suomeen ja näin siihen varaudutaan".

Tämän luennon jälkeen varusmies Taimo Halme armeijan sosiaalikuraattorin luokse ja pyysi siirtoa siviilipalvelukseen.
Jos kerta vielä suomen armeijan korkea-arvoiset edustajat postailevat ryssäviha päissään entistäkin röyhkeimpiä Facebook-päivityksiä. Niin näemme tästä, että minkälaisia sekopäitä meillä on sotilasjohdossa tässä maassa. 


Suomen valtaväestö ei ymmärrä sitä myöskään, että kuinka vapaamuurarien salaseuroissa jo suunnitellaan tätä "kolmatta maailmansotaa". Suomi on siinä näiden pankkiiri ja finanssieliitin sylikoira, kuten USA:n ja Suomen välinen tilanne on jo useita vuosia ollut. Todellisuudessa ei tänne mikään Venäjä hyökkää, mutta hyökkäys tultaisiin lavastamaan, kuten Mainilan laukauksetkin.

Soros ja muut rosvot pelaavat nyt kuin venäläistä rulettia miljardeillaan, jossa jokainen varakas sekä luonnonvaroiltaan rikas valtio on heidän ryöstelynsä kohde. Mutta jos ei luonnonvaroja pystytä muuten ryöstämään, niin tarvittaessa Soroksen kerho järjestää sinne maihin vaikeuksia. Sitten saadaan vielä lopulta näyttämään näiden maiden valtionjohtajat "julmilta diktaattoreilta", jotka joutuvat lopulta CIA:n ja Naton tappolistoille. 


Nämä lukuisat vapaamuurarijärjestöt, joiden kautta tätä geopoliittista teatteria johdetaan ovat kaikki täynnä saatananpalvojia. Lucifer kultti ei ns. pääideologialtaan eroa juuri mistään muustakaan esim. kristillisestä Jeesus -kultista. Mutta lukuisat vapaamuurareiksi liittyvät eivät tätä vielä tajua, ennen kuin lopulta saavuttavat loosien sisällä 33-asteen.Vapaamuurarijärjestöjen sisäinen korruptio ja salailu perustuu siihen, että alempi porras ei tiedä mitä ylempi porras tekee. Eli vähän kuin vasen käsi ei tiedä mitä oikea tekee jne. 

Tämä vapaamuurarijärjestöjen kautta toimiva ylimielinen eliitti on kautta aikojen korruptoinut itsensä tällä systeemillä. Sen esihistoria ulottuu aina muinaisten temppeliritareiden aikaan. Temppeliritarit olivat keskiajalla n. 1119 vuonna ristiretkien aikaan perustettu salaseura. Se vaikutti tuolloin laajasti mm. Euroopassa sekä lähi-idässä.   

Temppeliherrat harjoittivat tuolloin hyvin paljon ns. velanperimistoimintaa ja saivat mm. useita Euroopan kuninkaita velkaantumaan heille. Mutta 1300-luvun alussa temppeliritareille jo pahasti velkaantunut ranskan silloinen kuningas Filip IV päätti tehdä heidän juonitteluistaan lopun.  Lopulta myös Paavi taipui Filip IV:n päätökseen vangita kaikki temppeliherrojen jäsenet. 

Tämän jälkeen sitten temppeliherrojen olemassaolo kiistettiin. Vaikka todellisuudessa heidän toimintansa alkoi jälleen kukoistaa 1700-luvulla Saksan Bayerissa vuonna 1776 -perustetun Illuminati salaseuran kautta. Mutta vaikka Bauerin vaaliruhtinas Karl Theodorin hallitus kielsi vuonna 1784 kaikki salaseurat Illuminati mukaanlukien. Niin eivät nämä salaseurat minnekään kadonneet kuin maan alle korkeintaan. 

Nyt kuitenkin tänne nykyajalle tultuna näiden salaseurojen valta-asema on jatkuvasti kasvanut. Se on saanut eliitin perustamaan lukuisia salaisia ajatushautomoita. Mutta myös luonut suuren määrän salaisesti kokoontuvia poliittisen valtaeliitin jokavuotisia kokoontumisia kuten Bilderberg-ryhmä yhtenä esimerkkinä. 

CFR (Council of Foreign Relations)
300 Miehen Komitea (Committee of 300)
Bilderberg-ryhmä
Rooman Klubi
Pyöreä Pöytä (The Round Table)
Trilateraalinen Komissio (Trilateral Comission)
YK

Ovat kaikki tämän saman korruptoituneen maailman salaisen valtaeliitin luomia salajärjestöjä, joiden säännöllisissä salaisissa kokoontumisissa päätetään sitten tämän maailman kohtalosta. Maailman jonka nämä niljakkeet kuvittelevat omistavansa, kuin jonkun koiran ja me ihmiset olemme heille kuin koppakuoriaisia, joista pitää päästä eroon keinolla millä hyvänsä. Tästä syystä eliitillä on edelleen kova ja ylimielinen suunnitelma n. 90 % maailman väestön eliminoinnista vuoteen 2050 mennessä. Mutta vielä joitain kymmeniä vuosia sitten trilateraalisella komissiolla tämä death-line oli pistetty oikein 2025 vuoteen.Eliitti on sitten myös rakentanut itselleen lukuisia maanalaisia bunkkereita, jonne he sitten tarpeen tullen pakenevat suojaan. Edesmenneen Rauni-Leena Luukanen-Kilden mukaan näihin bunkkereihin ei ole asiaa kuin vain harvoille ja valituille. Mutta esim. muutamat USA:n armeijalle ja hallinnolle työskentelevät huipputiedemiehet pääsevät noihin valittujen listoihin, jotka ovat oikeutettuja pääsemään tarpeen tullen näihin eliitin salaisiin bunkkereihin.Monet näistä eliitin rakentamista bunkkereista on tehty juuri ydinsotia varten, jonne eliitti pakenisi itse rahoittamaansa ja organisoimaansa ydinholokaustia. Yksi näistä sijaitsee Mount Weatherissa, Virginiassa. Toinen Cheyennen vuoristossa, Coloradossa.Kolmas Raven Rockin vuorilla, Pennsylvania-Marylandissa.

 

Neljäs  Iron Mountain (Massachusetts)The Greenbrierin bunkkeri Virginiassa.Burlingtonin bunkkeri Englannissa. Denverin kansainvälisen lentoaseman maanalainen bunkkeri/tukikohta.Svalbard bunkkeri Norjan vuoristossa. Tässä kun nyt sitten vielä suomen korruptoitunut russofobia media HS-IL-IS-YLE jauhaa tätä CIA:n kautta organisoitua venäjävastaista propagandaa eetteriin. Niin mitä tästä kaikesta voimme päätellä, että kuka tässä oikein sotaan on varautumassa ? 

Helsingin-Sanomilla oli jo 40-luvun lopulla vain yksi tavoite (sota) Erkon painostuksesta. Se saatiin silloin aikaan ankaralla venäjävastaisella propagandalla. Mutta tuohon aikaan meillä ei ollut internettiä eikä sosiaalisen median oppositiota. Kansan todellinen ääni oli siis vaijennettu tehokkaasti eliitin kautta lahjotun ja korruptoituneen median kautta. 

Russofobialla, eli venäjä-vihalla on suomessa jo pitkät perinteet. Mutta se mistä se aikanaan alkoi oli Ruotsin vallan aikoihin. Silloin kun se hävisi sodan Venäjälle ja tästä ollaan Ruotsissa edelleen niin katkeria, että kadetit repivät yhden napin pois hihastaan, kun salaisesti kokoontuvat vuosittain. Josta tämä napin pois ottaminen on merkki suomen menetyksestä. Mutta se mitä tämä suomenruotsalainen eliitti sai täällä aikaan oli valtavaa kansallista sortoa. Heistä monet suvut rikastuivat mm. kirkon avulla ja nykyään heillä on aivan liikaa rahaa ja valtaa. Tästä syystä sitten esim. pelkästään pääkaupungin seudun kiinteistöistä huhujen mukaan yli 70 % on näiden samojen suomen rikkaimpiin kuuluvien suomenruotsalaisten omistuksessa. 

Pakkoruotsittaminen siis johtuu siitä, että kuinka näillä suomen sorron aikoina riistämällä ja ryöstämällä rikastunut suomenruotsalainen eliitti pitää edelleen suomessa ns. salaista valtaa. Heidän ryssävihansa on kulkeutunut tuleville sukupolville aina äidinmaidosta ja kas kummaa suomen kansa saatiin myös vihaamaan venäläisiä, kun tämä sorrettu kansa saatiin saatettua sotaan venäjän kanssa. 

Suomen sisällissotakin oli pitkälti tämän saman salaisesti valtaa pitävän varakkaan suomenruotsalaisen eliitin aikaansaannos. Mutta tästä ei siksi historiankirjoissa puhuta. Vaan sieltä on kaikki nämä asiat pyyhitty pois. Samoin kuin koko kulttuuritutkimus ja suomen geeniperimä, joka on miesten osalta Y-DNA pohjalta yli 68 % täysin alkuperäisgeeneistä lähtöisin. Mutta suomen museovirasto on suomenruotsalaisten säätiöiden omistuksessa, jotka väheksyvät suomalaisten geneettistä alkuperää. 

Eliitti on aina käyttänyt väestönhallintaan mm. tiettyyn väestöön kohdistettua vihaa ja koska suomella on jo ns. traumahistoria pohjalla mm. Talvisodan ajoilta. Niin nyt tätä samaa kollektiivitraumaa ollaan synnyttämässä uudelleen. Sillä eihän eliitti voi näyttää suomen kansalle, että he ovat se todellinen suomen kansan sortaja ja alistaja. Vaan he yrittävät nyt mediassa jatkuvasti demonisoida, että tämän mm. taloudellisen ahdingon syypää olisi Venäjä taloudellisilla pakotteillaan.

Euro on ollut syntymästään lähtien täysin läpimätä valuutta, jota yhdelläkään EU:n jäsenvaltiolla ei ole oikeutta devalvoida. Sitä ei yhdenkään maan keskuspankki voi ominpäin alkaa painamaan, kuten vielä vanhoissa valuutoissa tämä oli mahdollista. 

Nyt kun on koittanut ajat jossa USA:n valtion velka on jo niin suuri, että Washington DC:ssä aletaan käynnistelemään kolmatta maailmansotaa. Mutta kuten olemme huomanneet, niin EU-maat ollaan myös ajamassa tähän sotilaalliseen konfliktiin mukaan. Sillä koko Euroopan Union on näiden samojen globalistinatsien alullepanema väärennös/troijan hevonen. He uskottelivat meille vielä alussa, että tämä johtaisi parempaan tulevaisuuteen. Mutta mitä pidemmälle on vuodet edenneet, niin sitä mustavalkoisemmaksi alkaa ajat menemään.


Yksinkertaisesti kiteytettynä Euroopan Keskuspankki (EKP) on luonut euroja tyhjästä ilmasta ja lainannut niitä valtioille korkoja vastaan. 

Jos tätä samaa huijaritoimintaa harjoittivat muinaiset temppeliritarit 1100-luvulla. Niin nyt sitä harjoittaa rikolliset pankit kuten EKP. Joten tästä huomaamme sen, että ei näiden muinaisten Temppeliherrojen niljakkeet ja heidän jälkipolvet ole minnekään luovuttaneet tätä salattua maailmanvaltaansa. 

He tiesivät jo alusta saakka sen, että heidän salattu valtansa tulisi onnistumaan, jos he saisivat mm. kuninkaallisetkin velkaantumaan. Lopulta sitten valtiotkin velkaantuivat heille ja nämä psykopaatit loivat itselleen oikeuden luoda näitä paperilappusia tyhjästä ja uskotella meille, että niillä olisi jotain arvoa. Raha on siis ollut koko näiden aikakausien maailman salaisen eliitin vallan väline numero yksi. Joten näin ollen tehokkain vastakeino tätä vastaan olisi valtioiden luoda oma valuutta, jota he pystyisivät itse säätelemään ilman rikollisten pankkien väliintuloja.