http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 4. elokuuta 2015

Murhauttaako lääketeollisuus vaihtoehtoisia lääkäreitä ?


Yhdysvalloissa on viimeisten kuukausien aikana murhattu ja kadonnut epäillyttävissä merkeissä lukuisia vaihtoehtoisia hoitomenetelmiä käyttäviä lääkäreitä. Yksi heistä oli jo täälläkin aiemmin raportoitu James Jeffrey Bradstreetin tapaus, jossa hänen ruumiinsa löydettiin kellumasta Pohjois-Carolinasta joesta ja ruumiissa oli merkkejä ampumahaavasta. 

Bradstreet tunnettiin julkisuudessa hänen skeptisestä suhtautumisestaan MPR-rokotteisiin. Yhdysvaltain FDA:n viranomaiset vieläpä ratsasivat hänen yksityisen klinikkansa vain kaksi viikkoa ennen hänen murhaa. Hänellä on henkilökohtainen syy tutkia autismia, sillä sekä hänen pojallaan että poikapuolella on diagnosoitu kyseinen oireyhtymä, minkä vuoksi suurin osa Bradstreetin työstä liittyy tähän aihepiiriin. 

Eräs kansainvälisestikin tunnettu terveysalan asiantuntija epäilee, että Bradstreetin murhan motiivit liittyivät vahvasti GcMAF -proteiinin käytöstä, ja FDA ilmeisesti ratsasi useita heidän tiloistaan, useita viikkoja ennen kuin he katosivat ja löytyivät kuolleena tai joutuivat henkirikoksen kohteiksi.

Ylipäänsä kaikki lääketeollisuuden (BIG PHARMA) kautta markkinoidut syöpälääkkeet tekivät viime vuonna ennätystuloksen myynneissä. Siinä yllettiin nyt jo yli 100 miljardin dollarin tulokseen. Syöpälääkkeiden kulutus on kasvanut vuosittain 6,5 %, viimeisen viiden vuoden ajan ja kasvun oletetaan jatkuvan 8 % vuosivauhdilla vuoteen 2018 saakka, IMS Institute for Healthcare Informatics -järjestön raportin mukaan.

Kuten Mike Adams hiljattain raportoi: "Universaali parannuskeino tuhoaisi äärimmäisen tuottoisan syöpäteollisuuden sekä romahduttaisi Amerikan syöpäyhdistyksen, sairaalabisneksen, syöpätauteihin erikoistuneet klinikat ja lääkealan yritykset, joiden kannattavuus riippuu kemoterapialääkkeiden menekistä.”

Lisäksi joukko vaihtoehtoisia lääkäreitä, jotka ovat liittyneet Bradstreetin tapaukseen ovat myös kadonneet ja kuolleet epäillyttävissä merkeissä. Yksi heistä oli Tri Gonzalez, joka oli tunnettu holistisen syöpähoidon pioneerina. Hän oli auttanut tuhansia vaihtoehtoisen lääketieteen avulla. Hän kuoli väitetysti sydänkohtaukseen vain kuukautta ennen kuin tri Bradstreetin ruumis löydettiin kellumasta joesta.  

Heti päivä Bradstreetin murhasta Floridassa tapettiin toinenkin vaihtoehtoisia hoitoja antanut lääkäri Dr. Bruce Hedendal, (DC Ph.D.). Hänet löydettiin kuolleena auton alta 21. kesäkuuta.

Sitten vielä 1. heinäkuuta vaihtoehtoista lääketiedettä harjoittanut Lisa Riley (34) murhattiin kotiinsa Lee Countryssa, Georgiassa. Hänen miehensä oli aluksi epäiltynä murhasta, mutta myöhemmin syytteet raukesivat.

Voi siis vaan hetken kuvitella, että jos nämä kaikki murhat liittyvät jollain tavalla toisiinsa ja niillä on tekemistä Bradstreetin vaijentamisella. Niin kuka antoi murhien toimeksiannon ? Lääketeollisuuden mafia (BIG PHARMA) oli varmasti yli satoja syitä tilata näiden vaihtoehtohoitoja antavien lääkärien murhat. Heillä kun luonnollisesti rahaa on kuin Roope Ankalla ja satoja miljardeja vuodessa takova syöpälääke bisnes on turvattava keinolla millä hyvänsä.Tämä kuvassa näkyvä ruokasooda purkki maksaa Ruohonjuuri nimisessä kaupassa 2,80 € (21,54 € / kg).

Sitä kun laitat veden sekaan teelusikallisen kerralla ja sekoitat vielä sitruunaa, niin saat 10 000 kertaa voimakkaamman syöpälääkkeen, kuin yksikään kemoterapia.

Mutta lääketeollisuus ei halua, että yksikään teistä tietää kuinka helposti esim. syöpä on parannettavissa vain elintarvikekauppojen hyllyltä löytyvillä aineilla. Sen sijaan syöpälääketeollisuus pyrkii tappamaan potilaat hitaasti ja varmasti. Koska se kuuluu osaksi maailmanlaajuista ihmisten depopulaatiohanketta. Mutta jos yksikään vaihtoehtohoitojan antanut lääkäri alkaa näitä puhumaan julkisesti, niin BIG PHARMA lähettää hitmanit perään.Langattomien verkkojen säteily on jo maailman terveysjärjestö WHO:n toimesta määritelty karsinogeeniseksi, eli syöpää aiheuttavaksi. Joten näin ollen 3G, 4G ja tulevien 5G -verkkojen salainen poliittinen agenda on sairastuttaa miljardit ihmiset lukuisin säteilysairauksin. Ilmankos tämän erään Belgialaisen teleyhtiön pääjohtaja ei salli edes Wifi -laitteiden pääteasemia omassa toimistossaan, koska tietää niiden haitallisuuden. 


Lähteet: http://magneettimedia.com/omituisia-kuolemantapauksia-murhauttaako-laaketeollisuus-toisinajattelijoita/

http://thefreethoughtproject.com/5-holistic-heath-doctors-dead-5-missing-month-run-ins-feds/