http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 19. kesäkuuta 2024

Amerikassa alkaa ihmiset olemaan jo aika kypsia valtion holhoukseen

 

Teksasin osavaltiossa maaseudulla asuva mies postasi juuri äskettäin Tik Tokkiin tällaisen videon, jolla hän kertoo kuinka sinut on saatu valtion täydelliseksi orjaksi ja sinulle sanellaan lähes kaikki mitä saat tai mitä et saa tehdä.

Nyt tämä kyseinen mies sitten sanoi ostavansa lisää maata ja kutsuvansa ketä tahansa ihmisiä muuttamaan sinne, ja hänellä on omavarainen systeemi kanoja jne. 

Tämä on nyt selvästi se siirtymävaihe, jossa tulevaisuudessa yhä enempi määrin ihmisiä muuttaa maaseudulle, kun taas näistä kaupungeista Vihreät poliitikot haluavat tehdä niitä ns. 15 min. kaupunkeja, joissa on betoniviidakoissa kaikki palvelut 15 minuutin päässä.

Näiden 15 min. älykaupunkienhan tarkoitus olisi juuri eristää ihmiset lopulta sinne koteihinsa ILMASTO LOCKDOWNEILLA, ja koronarajoitusten aikana koronalockdownit olivat jo eräänlainen pilotti ja testivaihe siitä, että kuinka moni ihminen oli valmis jäämään kotiinsa hallituksen holhotessa.

Mutta selvää on, että mitä enemmän valtio alkaa alistamaan ja holhoamaan kansalaisiaan ja varsinkin tätä työssä käyvää kansanosaa, niin jo näissä koronarajoituksissa nähtiin, että he tuijottivat vain omaa napaansa ja kävivät myrkkypiikeillä tuhoamassa immuniteettinsa, vain jotta halusivat säilyttää työpaikkansa.


Työväestöhän on ohjelmoitu siihen oravanpyörään juoksemaan ja pankkilainojen lyhennykset on se, jolla heidät sitoutetaan siihen systeemiin. Mutta nyt ihan lähivuosina tämä länsimaalainen pankkijärjestelmä tulee kokemaan sen lopullisen tuhonsa ja siinä maailmassa vallitsevat tahot ovat viimeiseen asti valmiita printtaamaan vain lisää rahaa kiertoon sekä järjestämään vaikka minkälaisia sotia, jottei USA menisi mm. konkurssiin.

Tällainen talousromahdushan seurasi jo I-maailmansodan ja II-maailmansodan tapahtumia ennen ja ne maailmansodat olivat vain pankkiirien hätäratkaisu, jolla he sitten korjasivat konkurssinsa rahoituksen, ja laittoivat lopulta sotilaat maksamaan ne näissä suursodissa omalla hengellään.


Suomen valtiohan on jo vuoden 2022 jälkeen tukenut Ukrainan sotaa jo 2,9 miljradilla eurolla, että miltäs tuntuu käydä töissä, jos tiedät että tuet sillä jonkun Ukrainankin armeijan sotilaan tykinruoaksi joutumisen ja maksat myös Venäjänkin armeijan ammukset, kun ne Suomen valtion palkkaorjien rahat tulevat aina sieltä Euroopan Keskuspankilta (EKP), joka taas omistavat nämä samat maailman rikkaimmat pankkisuvut, jotka taas lainaavat rahan sijoituspankeista Euroopan Keskusankille, joka taas lainaa ne Suomessa toimiville pankeille, jota kautta tämä raha taas lainoina luodaan kiertoon mm. valtion ja yksityislainoina.


Mutta jos katsotaan tätäkin koko länsimaista talousjärjestelmää, niin ne jotka vähänkään ovat huomanneet sen, että kannattaako rehellinen työnteko vai ei, kun huumeparonien olohuone näyttää aina lähes tältä ? 

Ja miksi valtioiden johdossa toimivat rikolliset mafiat roistoineen ? 

No koska valtio on fasistinen valtiojärjestelmä, jossa maailman suurimmat monikansalliset suuryhtiöt ottavat vallan ja korruptoivat poliitikot, eli päättäjät.

The Financial Timesin kommentaattorina toiminut Gideon Rachman mainitsi että valtio itsessään on mafiaorganisaatio, koska valtiossa valtioelimet ja valtionjohto ovat kirjaimellisesti kaapanneet valtion ja siitä on muodostunut se mafia ja tyypillisiä mafiaorganisaation kunniapiirteitä on se ns. kunniakoodi, jonka mukaan näille mafian rosvopäälliköille on oltavat aina lojaali, tai muuten siitä seuraa tämä mafiamaailmassa tunnettu kuolemansynti.



Mutta jos tätä maailmanlaajuista konnakerhoa lähtee jäljittämään, niin sen jäljet johtavat aina lopulta ihan Babyloniaan asti ja Muinaiseen Roomaan.

Se on aina pitänyt salaisesti maailmanlaajuisesti yhtä, koska siinä vaiheessa kun nämä roistot saavuttavat sen ns. miljardöörien kerhon, niin sen jälkeen tämä rahan tavoittelu ei ole enää heillä varsinaisesti mielessä, vaan sen jälkeen nämä roistot keskittyvät ihan tuhoamaan velalla kokonaisia muita valtioita ja juuri tässä on hyvä nyt muistaa, että kun todellakin näiden ihan myös Suomen maammekin valtionjohdon takana on ihan oikea rikollinen mafia sukuineen, niin miten edelleen luulette, että Suomi olisi joku itsenäinen maa, jos sitä hallitsee tällaiset huumarikollissuvut ja asekauppasuvut, jotka vielä käärivät miljaradeja mm. ihmiskaupalla ? 


Ja onko se sitten enää moraalista, jos Suomen kaltaisen valtion rahoista tulee kansainvälisellä verisellä asekaupalla, ihmiskaupalla ja huumekaupalla ? Mutta se on ihan peruskauraa, että huumerahoilla nämä pilvenpiirtäjät aina nousevat, oli sitten kyseessä vaikka ne Kalasatamankin korkeat asuintalot, niin huumerahalla ne sinne aina jokapaikkaan nousevat, koska missään muussa teollisuuden haarassa ei ole sellaitsa verovapaata kenttää kuin huimausaine bisneksessä, jossa ne huumerahat pestään pois rakennusbisneksessä.

Kyllähän ne pilvenpiirtäjät toki siellä New Yorkin Manhanttanilla näyttävät coolilta, mutta ne ovat eräänlainen symbolinen huumerahamaailman mahdin merkki siitä, että mitkä organisaatiot tässä maailmassa pitävät edelleen valtaansa. Mutta olette varmaan huomanneet, ettei varsinkaan niitä köyhiä ja kodittomia ihmisiä pääsetä noihin korkeisiin tornitaloihin asumaan, kun heidän paikka Amerikassakin on siellä pelastusarmeijan yömajoissa. 


Ja tämä rahan perässä juoksulle perustettu maailma toimii myös erilaisten aine ja päihderiippuvuuksien avulla, joista taas tämä valtaeliitti suosii edelleen kokaiinia, johon heistä monet ovat koukussa, koska se vie heiltä pois mm. nälän tunteen ja antaa heille hetkellisesti tuollaisen valheellisen ego buustin, jolla heidän huono itsetuntonsa saa hetkellisesti tuon tunteen heidän ylivoimaisesta paremmuudestaan.

Mutta kokaiiniriippuvuuden ääripäät taas ovat laskusuunnassa mm. tunne lisääntymisestä stressaantumisesta, muutokset nukkumis- ja ruokailutottumuksissa, ahdistuneisuus ja vainoharhaisuuden ja masennuksen oireet.

Tällaiset jo edellämainitut käyttäytymismallit voivat olla jopa tunnettujen ex ministerien käytöksistä tuttuja, mutta siitä taas ei nämä edes Seiska-lehdenkään tomittajat enää välttämättä halua kirjoitella, kun jopa noiden juorulehtien toimittajien aamu saattaa alkaa sillä kokaiiniviivalla siellä jossain Ullanlinnassa.

Eli siitä näette miten tämä valtio on aika kierto, että täällä on jaoteltu ihmiset juuri tuon Illuminatin yhteiskuntakiipeilyn mukaiseen arvojärjesteykseen. On tämä nykyisen talonpoikien, eli KELA-tukien orjaväestö, työssäkäyvät peruskoulun käyneet orjat, mediaanipalkkaa nostavat orjat, ylemmän keskiluokan orjat, papisto, lääkärikunta jne. 


Mutta edelleen Illuminaati pyrki luomaan täydellisen orjan, vaikka kuuluisi siihen ylempään keskiluokkaan, koska heille on aina tärkeintä ollut se, että tämä ihminen ei opi ajattelemaan itsenäisesti, koska sen jälkeen kun senkin jonkun työssäkäyvän ihmisen älykkyysosamäärä pompsahtaa jo sen yli 83, niin sen jälkeen peli on menetetty näiden valtion kontrollereiden osalta ja se on vielä suurempi uhka, jos tällainen ihminen on jo saavuttanut vaikka taloudellisen omavaraisuuden ja pankitkaan eivät voi tällaista ihmistä enää kontrolloida.

Tämä koko rahajärjestelmä, työyhteiskunta työurineen ja koulutuksineen on perustettu tuolle Illuminaatien luomalle satanismille, jossa työn orjasta imetään kaikki mehut pois täydellisesti ja mitä herkempi ihminen sellaiseen maailmaan lähtee, niin sitä loppuun palamisen riski kasvaa.


Mutta sitten on tämä Illuminatin kontrolloima viihdeteollisuus, joiden maailman tunnetuimmat pop-laulajat ja rock-laulajat hoilaavat näitä 



Siinä on nyt esimerkkinä vaikka Beyoncen kappale "DRUNK IN LOVE", joka on pikaisesti Suomennettuna rakastuneena kännissä.

Sitten jos luette noita sanoja tuossa biisissä, niin mitäs tällaisellakin lauseella halutaan joihin nuoriin tyttöihin ohjelmoida, jos siellä sanotaan tuo "Isä haluan sinua, na-na, rakastuneena kännissä, haluan sinua (Ah)" ?  

Kun nämä laulut eivät ole setämiehille tehty, vaan tämäkin Beyoncen nykyinen Columbia levy-yhtiö omistajineen on puhtaita mafioosoja. Tämän vuoksi jopa tämäkin Beyoncen levy-yhtiön roistot ottavat ensin oman n. 90 % osuuden ja sitten ne loput jämämiljoonat jätetään tälle laulajalle, mutta levy-yhtiö omistaa artistiensa kaikki oikeudet ja tämä on se, jolloin se laulaja joutuu aina myymään sielunsa sille itse Saatanalle.


Että tämän jälkeen alatte ehkä ymmärtämään, että tuollainen maailmantähteily ei ole ehkä aina ihan sitä miltä se näyttää, vaan sen staran naamalla on tuo maski, joka putoaa viimeistään sieltä lavalta poistumisen jälkeen ja pirulle annettu pikkusormi sekä sielunmyynti sopimus on aika rankka keikka, jos sinne sitten BURN OUTIN kokeva artisti työnnetään esiintymään vaikka adrenaliini tai kortisolipiikin voimalla.

Kun näille Columbia recordsin kaltaisille mafia levy-yhtiöille nämäkin maailman tunnetuimmat pop- ja rock-artistit ovat pelkkiä suurilla lavoilla heiluvia orjia, joiden tehtävänä on tuottaa näille roistoille paljon rahaa, joten ei se enää siinä vaiheessa ole taidetta enää päivääkään, kun mafiooso sedät toimivat siellä levytuottajina.

Mutta toki kuten tästäkin kartasta näkyy, niin Italiassa mafialla on enää valta-asema näissä punertavissa maanosissa.


Silti tämän maailmanlaajuisesti toimivan Illuminaatien salainen valtakeskittymä johtaa edelleen lopulta Roomaan ja Vatikaaniin, josta sitä johdetaan edelleen salaisesti.
Rooman klubikin toimi aiemmin Saksan Hampurissa ja nykyisin se toimii Sveitsin WinterthurissaZürichin kantonissa.

No mikäs sen salaseuran on aina Sveitsiin asti vienyt, no kun näiden Illuminaatien rosvopäälliköiden rahat on mm. piilotettu sinne Sveitsin pankkeihin.


Rooman klubin perustivat vuonna 1968 Aurello Peccei ja Alexander King.


Aurello Peccei oli Italialainen teollisuusmies ja "hyväntekijä", josta tämä jälkimmäinen on se tuttu Illuminaatin nokkamiesten käyttämä termi siitä, jolla heidän pahantekemishommat pyritään ostamaan pois sillä filantrooppisella toiminnalla ns. karman pois ostamisella. Mutta siinäkin aina pyörii se rikollinen raha takana.

Mutta tämä Peccei tosiaan perusti silloin vuonna 1968 Rooman klubin, josta tuli jo samantien kansainvälinen salaseura, koska sen kokoukset olivat aina salaisia, kuten Bilderberg-klubin kokoukset ovat olleet salaisia sen perustamisvuodesta 1954 lähtien.

Peccei valittiin Rooman klubin perustajaksi, koska hän oli jo noihin aikoihin vuonna 1968 Italiassa toimivan vapaamuurarijärjestö P2-jäsen.

Peccei muutti vuonna 1949 Latinalaiseen-Amerikkaan, jossa hän käynnisti italialaisen autovalmistaja Fiatin bisnekset. Mutta nämä bisnekset ulottuivat myös italialaisiin muihinkin yhtiöihin kuten Innocentiin ja Montecatiniin.

Näistä tämä jälkimmäinen Montecatini yhtiö on italialainen kemianteollisuuden yhtiö, jolla oli liiketoimintaa jo I-maailmansodan aikana.

Innocenti taas oli vuonna 1933 perustettu skoottereita myyvä firma, joka toimi aina vuoteen 1997 asti Milanossa, Italiassa.

Mutta nämä Peccein touhut Latinalaisessa-Amerikassa liittyivät ilman muuta eräisiin huimausaine bisneksiin, joita Italiassa toimivat mafiasuvut tarvitsivat yhteyshenkilön sinne, jonka jälkeen alkoi ns. kauppa käymään.



Siellähän myös tapahtui Argentiinassa 1972 vuonna kaikkea hämärää, kun kuvassa näkyvä silloinen FIAT-yhtiön Argentiinasa toiminut johtaja Oberdán Sallustro (1915-1972) löydettiin murhattuna Villa Lugano nimiseltä huvilalta. Häntä oli ammuttu kolme kertaa, ja tuon tekotavan kyllä tuntevat kaikki, jotka tietävät vähänkään Italian mafiasta jotain.

Sallustro oli syntynyt italaialaisille vanhemmille Paraguayssa ja hän kuului jo lapsena Italialaisen fasistijohtaja Bennito Mussolinin opetuslapsiin, jonka jälkeen hänet nostettiin nuorena jo FIAT autoyhtiuön johtoon 60-luvulla.

Kun sitten 60-luvulla Argentiinassa työväen piirissä alkoi esiintyä levottomuuksia, ja siellä kyti jo kansanihmisten keskuudessa tällainen työväestön vallankumousliike, joka oli jo laajenemassa kansanarmeijaksi asti.


Argentiinan pääkaupungissa Buenos Airesissa tätä Argentiinan työväen militaristista ERP:n vapautusarmeijaa johti tuolloin 1971 muuan Osvaldo Sigfrido De Benedetti "El Tordo" (kuvassa).


Hän mm. organisoi yhden 10 miljoonan dollarin pankkiryöstön Buenos Airesissa, jossa ryöstettiin paikallinen Casa Rosadassa sijainnut pankki vuonna 1972 maaliskuussa, jonka yhteydessä he kidnappasivat tämän Sallustron ja pitivät häntä sen jälkeen hetken vankina.

Kuulemma joka aamu noihin aikoihin hänen henkivartijansa José Fuentes ajoi hänet työpaikalleen portenoon.

Lopulta he tekivät Sallustron kidnappaussuunnitelman, joka toteutettiin 21. maaliskuuta 1972 kuuden miehen ja yhden naisen kommando joukoilla, jolloin he lukitsivat Sallustron ensin 1500 mallin Fiat henkilöautoon, jossa hänet hakattiin ensin muutaman miehen toimesta. 

ERP kidnappasi myös 1973 bensateollisuusyhtiö Esson yhden pampun Victor Samuelsonin . Samuelsonia pidettiin vankina tasan 144 päivää. Lopulta hänestä saatiin 14.2 miljoonan dollarin lunnaat, jotka maksoi Exxon korporaatio ja lopulta Esson pääjohtaja Samuelson lennätettiin aina Miamiin asti, jossa hänet lopulta vapautettiin.

Esso pääjohtajan toinen sieppaaja Merio selvisi kuitenkin hengissä vankeudesta, mutta tälle Urteganille kävi taas vähän huonommin, kun hänet tapettiin 1976 vuonna Argentiinan armeijan sotilaiden toimesta.

Mutta vielä palataksemme tähän FIAT-johtaja Sallustron sieppaukseen.


Tämä sitten johti myöhemmin siihen, että Peccei alkoi käymään Sallustron sieppaajien kanssa neuvotteluja hänen vapauttamisekseen ja oli lopulta valmis antamaan FIAT-yhtiön puolesta kaikkensa Sallustron vapauttamiseksi, mutta lopulta edes paikallisen Argentiinan armeijan kenraali Alejandro Agustín Lanusse (kuvassa) järjesti joukon pidätyksiä, joissa pidätettiin joukko FIAT-autotehtaan työntekijöitä, jotka olivat osallistuneet levottomuuksiin, joissa vaadittiin vapauttamaan viisi Argentiinan työväen taisteluliike PRT-ERP:n poliittista vankia.  

Lopulta kuitenkin näille Sallustron kidnappaajille koitti ankara loppu, kun Argentiinan poliisijoukot tekivät rynnäkön tuohon taloon, 9. huhtikuuta 1972 jossa Sallustroa oltiin pidetty ja murhattu.  Yksi sieppaajista Guiomar Schmidt oli yksin olohuoneessa ja ei tehnyt poliisille vastarintaa. Schmidt ja muut 6 sieppaajaa (joista 1 nainen) otettiin kiinni.

Tiedähän sitten mikähän CIA:n palkkasotilas hänkin oli, joka hoiti tuon likaisen tehtävän, jonka jälkeen Sallustro ei ollut enää ongelma Argentiinan sotilasdiktatuurivallalle.

Sallustro oli vielä lähettänyt lopulta kirjeen Pecceille, jossa hän kertoi lopulta tienneeen totuuden Giorgiosta, joka oli Sallustron poika, joka kuoli traagisesti, joka ilmeisesti mafiatyyliin hoidettiin päiviltä. 


Kyseinen Buenos Airesissa edelleen samassa osoitteessa Martiniano Leguizamón 4441 sijaitseva tönö (talo) näyttää tänään tältä, eli selvästi sitä on hieman remontoitu.

Kaikissa rakennuksissahan on vielä sekin, että myös nekin ovat energiaa ja jos vaikka tuollaisessa talossa on joskus edes vaikka satojakin vuosia sitten tapahtunut murha, niin ne energiat jäävät sen jälkeen siihen paikkaan kytemään. Että voisi kuvitella, ettei tuossa talossa ole tänäänkään mitkään hirveän valoisat energiat noille sen nykyisillä asukkailla ? 


Mutta sitten kun mennään taas tähän Peccein kolleegaan Alexander Haagiin, jonka kanssa hän sen Rooman Klubin perusti vuonna 1968, Haag oli taustaltaanYhdysvaltain entinen ulkoministeri jo tuolloin sekä hän nousi vuonna 1974 naton komentajaksi, jossa tehtävissä hän toimi aina vuoteen 1979 asti. Mutta nousi tämän jälkeen vielä aseteollisuuden palvelukseen, josta näemme tämän miten tämä kansainvälinen aseteollisuus (Military Industrial Complex) on hyvin tiiviisti voitelemassa näitä salaseurojenkin johtajia aseteollisuuden leipiin, joista tulee sitten näille salaseuran johtajillekin ne rahakkaammat palkkiovirat.


Niin tämä salaseuroissa tapahtuva poliittinen vehkeilu on pähkinänkuoressa vain sitä, että nämä monikansallisten yhtiöiden sinne lähetetyt edustajat varmistavat aina sen, että huumekauppa käy milloin missäkin maassa, kun taas nämä monikansalliset yhtiöt aina BlackRock sijoitusyhtiötä myöten pesee sen sitten pois mm. kiinteistönvälitysbisneksessä.


USA:n huumeiden vastainen sota

Lehdissä kun kuulee usein puhuttavan tästä USA:n käymästä maailmanlaajuisesta huumeidenvastaisesta sodasta.

Mutta nämä monikansalliset suuret lääkeyhtiöt ja heidän osakkeenomistajat pyörittävät sitä kansainvälistä huumekauppaa aina kokaiinia myöten, joten onkohan USA:n huumeviranomainen enää tuhoamassa näiden lääketeollisuuskartellien huumepeltoja esim. Kolumbiassa tai siellä Nicaraguassa ?

No ei tietenkään.

Mutta jos vaikka sielläkin USA:ssa tai Nicaraguassa sekä Kolumbiassakin joku toinen kilpaileva huumejengi päättää alkaa kilpailemaan kokaiininviljelyssä, niin se lääketeollisuuden huumejengi on taas sen verran kovaa sarjaa, että siinä maailmassa toimii aina USA:n armeija, tiedustelupalvelu CIA, Israelin tiedustelupalvelu MOSSAD jne. 

On yksityisiä palkkasotilasarmeijoita, Mantsurian kandidaatteja, jotka voidaan vaikka omanlaisina John Ramboina pudottaa sinne Kolumbiankin viidakkoon ja antaa muutama viikko aikaa, niin kyllä joku Amerikkalaisen huumeparonin kanssa kilpaileva huumejengin huumeparonikin saadaan pois päiviltä, vaikka häntä ympäröisi ne kymmenet miehet AK-47 rynnäkkökiväärien kanssa.

Tämä on sitä USA:n hallinnon käymää huumesotaa, mutta ei se sota käydä mitään huumeita vastaan, vaan se sota käydään näitä maailman suurimpien huumemafioiden kilpailjoita vastaan.

USA:n setä samuli ei pidä kilpailijoista, kun jo Italiankin mafian oppisäännöillä heidät täytyy kaikki tuhota.



Tiesitkö, että poliitikot on ostettu huumerahalla


Tätäkään ei mediat uskalla kertoa, että nämä poliitikotkin on ostettu tuolla samalla huumerahalla. 

Sen takia heille luvataan se rahakkaampi palkkiovirka poliittisen uran jälkeen, jos vain hoitavat heille määrätyt hommat ja saavat valtion riittävästi velkaantumaan, eli pitävät silloin nämä pankkiiri-huumekauppiaat tyytyväisinä.


Huumeraha pyörii ja hyvinvointivaltio heikentyy, mutta pilvenpiirtäjiä on aina tällä rosvojoukolla varaa rakentaa aina enemmän ja juurikin nämä pilvenpiirtäjät kertovat aina sen, että kuinka paljon kyseiseen suurkaupunkiin on nämä huumeroistot investoineet, joista tosiaan Amerikassa esim. Chicago ja New York ovat hyviä esimerkkejä sekä Florida.


Tämä poliitikkojen ostaminen huumerahalla ja julkkisten ostaminen huumerahalla on todella vanha keino, jota aina muinaisen Roomankin eliitti käytti heidän hallitsemiskeinonaan.

Prostituutiokin toimii näiden samojen roistojen käsissä aina kansainvälisesti ja juuri tästä syystä mm. Sveitsin talousfoorumin aikoihin monet luksushuorat tulevat Davosiin myymään itseään, kun silloin on näitä miljonäärejä heillä asiakkaina ja seksikauppa kukoistaa heillä paremmin silloin kuin koskaan. 

Minusta olisi parempi, jos nussisivat vaikka niitä  naisilta näyttäviä kyborgeja, joita tulee sitten parinkymmenen vuoden päästä yksityisille markkinoiille. Silloin tosiaan tämä seksi-ihmiskauppa kokee lopulta sen digitaalisaationsa, jonka jälkeen sen ihmisen ei enää tarvise olla se roistoille itsensä paritettu seksiorja. 


Mutta oli sitten seksiorja (prostituoitu), stirppari tai huumerahalla korruptoitu poliitikko tai ihan perustyöläinen, niin aina joku on se "orja", joka myy sielunsa saatanalle ja kauppiaina toimivat nämä huumeorganisaatioiden bulvaanit. Mutta ihan koko länsimaalaisen talousjärjestelmän ydinongelma on se, että se perustuu edelleen tuolle rahanperässä juoksemiselle, kun taas näiden huumeparonien kohdalla se huumeraha juoksee taas näiden huumeparonien perässä, niin huomaattekos eron ? 

Ex Pääministerinkin ei enää tarvitse juosta rahan perässä, kun hänen tähtitieteelliset luentopalkkiot seuraavat häntä. Mutta voisikohan tämä yhteiskunta pyöriä niin, että sitten se roska-auton kuljettajakin pääsisi osaksi tätä jetset-elämän sikailuja ?

Että jos se roska-auton kuljettaja olisikin yks kaks polttelemassa niitä kalliita Havanalaisia sikareita Havanassa ja ottamassa mojittoa aurinkoisella rannalla, niin kukas sitten sitä roska-autoa ajaisi ? 

Mutta lähtisikö sinne roska-auton rattiin taas joku, jos siitä maksettaisiinkin miljoonapalkka, vaikka sellainen 36 000 euroa kuukaudessa ? 

Toki niitä ajajia varmasti löytyisi monia, mutta siinä vaiheessa kun se riittävä rahasumma olisi jo heidän tilillään, niin sen jälkeen se roskakuski sanoisi sille työnantajalleen, että no nyt on jo riittävä omaisuus, että mulle riitti.

Sittenhän se omavaraisuuden saavuttanut miljonääri roskakuski siirtyisi eläkkeelle kuluttamaan niitä hankkimiaan miljoonavaroja. Eli se työnorja olisikin yhtäkkiä taloudellisesti riippumaton enää mistään orjuuttajasta, mutta myös tämä eläkejärjetelmä on sitä riippuvuuteen perustuvaa entisent työnorjan holhousta, koska eläkettäkin maksetaan vain pieni määrä.

Että nyt alatte ehkä viimein ymmärtämään sen, että minkälaiselle pyramidipelille ja huijaukselle tämä koko yhteiskuntakiipeilylle perustettu FIAT-rahajärjestelmä on rakennettu työtä tekevine orjineen, kun siellä pyramidin ylemmässä päässä on ne vapaaherrat, jotka käärivät huumekauppojen miljoonakermat sen kakun päältä, johon edes sillä työssä käyvällä orjalla ei ole koskaan varaa edes raapaista sen pintaa ja pankit köyhtyvät, kun entistäkin useampi ihminen putoaa työelämästä pois, kun investoinnit siirretään halvempiin maihin.

Eli alkaa tämä työn orjuuden pudotuspeli ja seuraavaksi Suomen hallitus haluaa alkaa leikkaamaan pois sunnuntailisät, joistä nyt Petteri Orpo pääministerinä valehtelee kylmästi, ettei se ole heillä mielessä.

Valtion velka sen kuin kasvaa, ja työttömyys lisääntyy ja köyhyys maksimoituu. Mutta samaan aikaan nämä huumerikolliset käärivät yhä suuemmat tilit ja sijoittavat Marbellaan luksushuviloihinsa ja elävät aivan omassa kuplassaan. Mutta sitten kun se länsimaalainen pankkijärjestelmä romahtaa, niin rahan arvo on lopulta nolla. Siinä vaiheessa näillä elitisteillä ei ole enää mitään muuta mahdollisuutta, kun yrittää pelastaa nahkansa keinolla millä hyvänsä ja sijoituspankit haluavat aina ensimmäisenä ne pelastusveneensä ja vasta sen jälkeen työssäkäyvät palkkaorjat pyritään holhoamaan taas jollain toisella keinolla kuten sillä digivaluutalla. 

Mutta juuri tässä onkin se, jolla tuo palkkaorjuus lopetetaan... Eli silloin kun loppuu se ihmisten jatkuva työtunteihin perustuva orjuutus, niin loppuu myös tämä iänikuinen palkkaorjuus, koska ihminen ei ole mikään robotti.

Vaan ihminen on vapaa, jos hän on mieleltään vapaa.










  


tiistai 18. kesäkuuta 2024

Suomen valtio on etsimässä 300 kubitin kvanttitietokonetta


Suomen teknologian tutkimuskeskus VTT:llä alkaa nyt julkinen projekti 300 kubitin kvanttitietokoneen hankkimiseksi Suomeen, jonka olisi määrä tulla Suomeen vuoden 2025 alkupuolella.

VTT on jo kehittänyt tätä nykyisen yhteistyökumppaninsa IQM:n kanssa.

Kuulemma tulevalta kumppanilta edellytetään tämän hankinnan yhteydessä väliaikaista laskentapalvelua, jotta tämän avulla VTT:n kotimaiset kumppanit voivat aloittaa kvanttilaskennan soveltamisen, jonka olisi määrä valmistua ns. pilvipalvelujen kautta.

VTT siis toteuttaa kilpailutuksen KPMG:n tuella tästä ja osallistumishakemukset tulee olla perillä 2.8.2024 mennessä.

Hankinnan avulla halutaan myös kuulemma hankkia Suomeen uusia kvanttiteknologioihin liittyviä immateriaalioikeuksia.


Mikä on kvanttitietokone ?

Jos menette nyt vaikka Heinolan torille ja kysytte sieltä joltain ensimmäiseltä vanhalta mummolta, että mitäs hän tietää kvanttitietokoneista, niin ei hän varmaankaan osaa niistä sanoa juuri mitään järkevää.

Kvanttitietokone kun on vasta "kehitteillä" oleva tietokone, joka hyödyntää jo niin sanottujen kvanttitilojen superpositiota ja mitäs tämä kvanttisuperpositio sitten on ? 

No se on kvanttimekaniikan formalismista juontuva ominaisuus, jonka mukaan tietty systeemi voi olla useassa eri tilassa yhdellä kertaa.

Oletetaan yksinkertaisuuden vuoksi että systeemiä voidaan kuvata diskreetillä (eli numeroituvalla) määrällä ominaistiloja, jotka muodostavat täydellisen ortonormaalin kannan systeemiä kuvaavalle Hilbertin avaruudelle. Merkitään noita tiloja merkinnällä , missä  on kokonaisluku. Näitä tiloja vastaa jokin mitattava ominaisuus, observaabeli, jota vastaa lineaarioperaattori , siten, että

Toisin sanoen, mitattaessa observaabelia  systeemin ollessa tilassa  saadaan mittausten odotusarvona tulos .

Oletetaan että systeemi preparoidaan ajanhetkellä  (normitettuun) alkutilaan  joka ei ole systeemiä kuvaavan Hamiltonin operaattorin  ominaistila. Tällöin myöhemmällä ajanhetkellä  systeemin tila menee superpositioon tiloista , tilaan

Tässä kompleksikertoimet  saadaan Hamiltonin operaattoria vastaavan aikakehitysoperaattorin matriisielementtinä,

missä  on Diracin vakio. Valitsemalla  sopivasti voidaan systeemi periaatteessa viedä mielivaltaiseen superpositioon tiloista . Ainoa ehto kompleksiluvuille  saadaan tilan normin säilymisestä:

Mittaamalla tällaisesta tilasta ominaisuus  saadaan satunnaisesti jokin niistä arvoista , joille . Tämä kyseinen arvo saadaan Neumannin mittaushypoteesin mukaan todennäköisyydellä  (olettaen että mittaus on projektiivinen).



Kuvassa D-Wave Systemsin kvanttisiru



Kvanttitietokone teknologia tulee tulevaisuudessa mahdollistamaan mm. puhelinpalvelun, joka voidaan korvata kvanttitietokoneajassa jo näillä A.I. pohjaisilla sovelluksilla.


Sen jälkeen mm. poistuu tämä nykyinen puhelin teknologiaan perustuva ongelma, kun virastoilla on vain yksi puhelinlinja käytössä samaan aikaan, kun taas kvanttitietokoneella mahdollistettu A.I. virkailija voi palvella usealla eri linjalla, koska sen tulevaisuuden aikalinjassa oleva valtion virastojen puhelinpalvelu on jo tavoitettavissa mm. digisovelluksilla käytetyillä viestimillä. Joten se siis todellakin tarkoittaa sitä, että jossain vuonna 2050 vaikka esimerkiksi ei ole enää näitä vanhoja kännykkälinjoja tai edes lankapuhelinlinjoja.



Mutta onko sitten siellä sadan vuoden päästä vuonna 2124 se ravintolan ovimies korvattu jollain kyborgilla, no mene ja tiedä.



Kaikkihan tuollainen teknologia on mahdollista ja Boston Dynamics yhtiö kehittää robottejaan tälläkin hetkellä, mutta asiassa on vielä sellainen ongelma, kun nämä kyborgit pyritään hyödyntämään vain tällä hetkellä USA:n armeijan käyttöön, niin joku salaliittoteoreetikko voisi alkaa jo epäilemään, että mitähän salaista kytborgiarmeijaa siellä jo kasataan meidän selkämme takana ? 



Mutta taas musiikkiteknologian tämä tulevaisuuden kvanttitietokone teknologia tulee mullistamaan aivan totaalisesti, koska se mahdollistaa jo niin suuren laskentatehon syntetisaattoreiden sämpläysteknologialle, että esimerkiksi jonkun kuvassa näkyvän STEINWAY & SONSIN kaltaisen konserttiflygelin kvanttisoftasyntetisaattorin soundit tulevat olemaan todella realistisen kuulloisia. 


Vielä tänään tämä sämpläysteknologia kuullostaa tällaiselta ja jostain syystä Ruotsissa nämä yhtiöt kuten Toontrack, ovat olleet miltei aikaansa edellä, kuten myös toinen skandinaavinen sähköpianovalmistaja Nord.


Kvanttitietokoneet ovat kuitenkin kohta tulleet jäädäkseen, mutta kaikista tärkeintä olisi, että saisimme nämä vehkeet pois noiden hullujen maailman tuhoajien käsistä, joilla tarkoitan tätä Euroopan ja Venäjän välille konfliktia rakentavan eliitin pankkiireista.


Heille nämä idän ja lännen väliset jännitteet ovat pelkkää peliä, jota he pyrkivät hyödyntämään vain saadakseen mm. Ukrainankin sodalla itselleen suuria voittoja, koska he rahoittavat tälläkin hetkellä sekä Venäjän, että Ukrainan armeijaa. 


Mutta nähdäksemme tämän Ukrainan sodan konfliktin todelliselle puolelle, niin silloin meidän täytyisi muistaa se, että mikäs porukka siellä olikaan Ukrainan johdossa silloin 700-900 luvulla ? 

No ne olivat nämä turkinsukuiset kasaarit.

Nyt kasaareja toimii mm. Lontoon pörssissä hyvin menestyksekkäinä pankkiireina ja heitä on myös New Yorkissa.


He näkevät nykyisen Ukrainan sellaisena sijoituskohteena, että he haluavat sen maan keinolla millä hyvänsä EU:n jäseneksi ja koska silloin vuonna 2014 Ukrainan silloinen Presidentti Viktor Janukovits ei hyväksynyt sitä silloista EU:n ja Ukrainan välistä assosiaatiosopimusta, niin sen seurauksena nämä muutamat pankkiirit mm. Lontoon pörssissä ja New Yorkin wall streetillä päättivät viimein, että Janukovitsista on päästävä eroon ja siksi he värväsivät mm. Puolalaisen kenraalin, jonka tehtäväksi annettiin kouluttaa ne Maidanin tarkka-ampujat, jotka sitten hoitivat operaation, kun alkoivat ampua mielenosoittajia Maidanilla, Kiovassa.


Tämä taas uutisoitiin, että Presidentti Janukovitsin joukot ampuivat mielenosoittajia, ja Janukovits lähti maanpakoon.


Sitten eskaloitiin se sisällissota ja myöhemmin eskaloitettiin Venäjän hyökkäys Ukrainaan, kun vielä ennen tätä hyökkäystä Ukrainan armeija ampui tykillä Venäjän hallitsemille Itä-Ukrainan alueille.

Venäjää siis nämä kasaaripankkiirit käyttävät pelkkänä työkaluna, jotta saisivat tämän vanhan kasaarivaltionsa takaisin ja siksi heidän hallinoimat yhtiöt kuten sijoitusyhtiö BlackRock on jo vuosi sitten ilmoittanut toteuttavansa tuon Ukrainan ja Venäjän välisen sodan jälkeisen jälleenrakennuksen.



Eli kun lännen mediamme edellen syöksee näitä propaganda juttuja siitä, kuinka Putin haluaisi miehittää koko Ukrainan, niin katsokaas sitten muutaman tovin päästä, kun se sota on ohi, niin huomaattekin, ettei Venäjä miehittänytkään Ukrainaa ja miehittäjä olikin tämä miljardien rahavaroja pyörittävä BlackRock, mutta heitä kiinnostaakin imeä Ukrainan luonnonvarat omaan liiviin.



Ukraina halutaan osaksi EU liittovaltiota


Sitten yksi toinen juttu, josta media ei uskalla vieläkään kirjoittaa on se, että Ukrainasta halutaan yksi tämän EU:n liittovaltion maista, koska EU:n liittovaltion jälkeen olisi sen jälkeen tarkoitus perustaa se EU:n yhteinen armeija.

Sitten jos tämä menee läpi, niin sitten sinne tulisi se joku hullu diktaattori ja kaikki muistaa jo natsi-saksan nousun 1930-luvulla, kuinka Adolf Hitler lopulta johti Saksan suursotaan Venäjää vastaan ja miehitti sotilaallisesti natsilipun kanssa useita Euroopan maita.

Nyt tätä miehitystä ei ole enää tarvinnut tehdä aseellisesti, vaan se on tehty puhtaasti poliittisesti, kun Suomikin luopui itsenäisyydestään jo silloin vuonna 1995, kun se liittyi Euroopan unionin jäsenmaaksi.


Koko tämän Euroopan unionin tarkoitus on ollut köyhdyttää näitä EU:n jäsenvaltioita ja kanavoida varat näille jo valmiistaan rikkaiden miljardööri pankkiirien haltuun, mutta he eivät tätä peliä pelaa mistään rahasta, koska nuo verorahatkin kulkeutuvat lopulta valtiolle, jonka jälkeen valtio tuhoaa ne.

Valtio kun pystyy lainaamaan niiltä keskuspankeilta, kuten tässä tapauksessa EU:n keskuspankilta (EKP) rahaa, joka taas painaa ne valtion bondit suoraan printterillään. Mutta sitten kun mietit, että kukas ne valtion lainaamat miljardienkin eurojen bondit oikein maksaa niin ne maksat sinä, joka käyt töissä, kun sinä olet näille pankkiireille puhdas pelinappula ja lypsävän lehmän asemassa. Että jos osaa viimein kyseenalaistaa tämän systeemin, niin ehkä lopulta huomaat sen, että miten tässä järjestelmässä pyritään imemään jokaisesta veronmaksajasta kaikki energiat pois kuin syödystä appelsiinista mehut ja kuka hyötyy ? Kun kukas se valtio sitten on ? 

No se on joukko roistoja, jotka eivät tee päivääkään oikeita töitä, koska heidän pankkiensa toiminta perustuu puhtaasti vain ja ainoastaan työtä tekevien ihmisten ryöstämiselle.


Mutta kieltämättä he kyllä aika nerokkaasti loivat tämän kulutusyhteiskunnan, joka on perustettu tuolle lähes ikuiselle teollistumisen aikakauden valveunelle, jossa me sitten tässä käydään jotain kilpaurheilua jostain omistamisesta kuka saa omistaa eniten, mutta vääryys tapahtuu jo siinä vaiheessa, kun palkkaorja myy itsensä työnantajalleen, eli silloin hänestä tulee se orja, koska oikeasti ihmisen kuuluisi olla vapaa kuin taivaan lintu, mutta sanoppas se näille Euroopan Keskuspankin orjapiiskureille.


Juuri tämän takia koko teollisuuden neljäs aalto on se A.I. kaltaisen teknologian läpimurto, jonka jälkeen vain koneet tekevät ne raskaat työt ja ihminen  vapautetaan tästä teollisen maailman palkkaorjuudesta, eikä siihen tarvita mitään kapinaliikettä kuin vain jokaisen meidän ihmisyksilön ymärrys siitä, että sinä olet vapaa ja sitten kun riittävän moni ihmisyksilö alkaa elämään tätä todeksi, niin jossain vaiheessa kriittinen massa on ylittynyt ja nämä vanhat raskaaseen energiaan perustuvat orjuutuskoneistot kaatuvat kuin dominot ja näin tulee lopulta käymään tälle kvartaalikapitalistiselle pankkijärjetelmälle.


Se tulee kaatumaan, koska sen kuuluu kaatua, koska se on luonnon laki josta nämä ihmisten vuosisatojen orjuuttajat maksavat siitä lopulta karmansa tuolla pankkikriisillä pois ja nimenomaan näille Sveitsin talousfoorumin sedille se tulee olemaan vaikeaa, koska nämä sedät pyrkivät roikkumaan siellä ihmisorjien omistamisen maailmassa hamaan loppuunsa saakka, kunnes lopulta ymmärtävät ehkä sen, ettei niitä arvopapereita voi enää syödä nälkäänsä.

Sitten he ehkä huomaavat sen, että vaikka siinä arvopaperissa luki vaikka minkä kiinteistön omistus, niin siinä vaiheessa kun länsimaalainen talousjärjestelmä romahti, niin ne jokainen Espoon Westendinkin kartano on sen jälkeen käytännössä arvoton.



Se on sitten se GREAT RESET, josta se Sveitsin talousfoorumin Klaus Schwab mainitsi, ettet enää omista mitään ja olet onnellinen.

Valtiokaan ei omista oikeasti yhtään ihmistä, mutta tämä sosiaaliturvalla orjuutus ja palkalla orjuutus perustuu vielä tähän ihmisten orjuuttamiseen, mutta ne ihmiset kuitenkin usein hyväksyvät sen, koska heidät on ollut helppo valmentaa ja aivopestä tähän kilpailuyhteiskuntaan tuolla Rockefeller foundationin mädättämällä peruskoulujärjestelmällä.


Mutta sinä olet aina ollut vapaa, ja jos tiedostat tämän, niin elämässäsi tapahtuu silloin suuria muutoksia mielesi tasolla.


Lähde: ETN