http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 28. toukokuuta 2024

WHO:n pandemiasopimus kaatui Genevessä


WHO järjesti viime maanantaina salaisen kokouksen Sveitsin, Genevessä, jossa oli määrä äänestää WHO:n pandemiasopimuksesta. Mutta se kaatui, kun Britannia tyrmäsi sen.

Mutta omituista oli se, että juuri tämä maa, jonka Pääministeri joutui ampumavälikohtauksen toimesta sairaalaan nyt enää vain vastusti pandemiasopimusta, eli ilmeisesti se Slovakian Pääministerin murhayritys pelästytti tämän kyseisen maan varapääministerin ja maan poliittisen johdon, koska muuten he pelkäisivät olla seuraavana mahdollisena maalitauluna. Onhan siellä vastapuolella vastassa kokonainen maailmanlaajuinen pahaveli mafia.

WHO:n pääjohtaja Tedros Adhanom Ghebreyesus sanoi, että vaikka pandemiasopimus epäonnistui, niin WHO ei ole vieläkään luovuttamassa.

Tämä kyseinen sopimus olisi todella totalitaristinen, koska siinä WHO:lle annettaisiin oikeus päättää, että minkä maan ihmisille annetaan minkälaiset rokotussuositukset ja karanteeni määräykset tai jäljityslaite.


Kun planeetan värähtelytaso nousee, niin tyrannian energiat kuolee

Tämä on jo nyt nähty, että kun nyt tämän planeetan pyhästä luojalähteestä tulevan valon värähtelytasot nousevat ylös, niin samalla pimeyden henkivaltojen langettamat WHO:n pandemiasopimumksen kaltaiset tyrannimaiset hankkeet eivät enää voi mennä läpi, koska tämä korkeavärähteisempi energia putsaa jo ne negatiiviset energiasidokset.

Tässä on jo käynnissä melkoiset planetaariset muutokset, koska ihan jo nyt viime sunnuntaina 26.5.2024 olivat Jupiterin, Venuksen ja Auringon konjuktio astrologisessa planeetan muutoksessa.

Nyt tämä astrologinen muutos näkyy valon määrän huomattavana nousuna, joka selvästi myös pakottaa ihmiset tutkimaan egoaan, koska se on taas kaikkien eripuraisuuksien alkusyy.

Tuossa ylhäällä on 29.05.2024 tämän päivän maaplaneetan Schumann resonanssi, joten varmaan te herkemmät tunnette nämä huimat värähtelyt nyt. Facebookissa joku kertoi, ettei voinut nukkua enää yöllä, kun oli niin korkeat valo värähtelyt.


Ego

Ego syntyi ihmiselle tänne pelkästään langenneen henkiolento Luciferin kirouksen johdosta, koska hän oli aikanaan luojaolento, mutta lankesi ylpeyteen, jonka seurauksena hänet erotettiin luojan oikeuksista ja sen jälkeen hän julisti kapinan ja sai lukuisia enkeliolentoja puolelleen. Nyt nämä silloiset serafi-enkeliolennot ovat näitä ns. pimeyden henkivaltojen demoneja.

Lucifer siis langetti kirouksen tänne, joka myös vallitsee täällä Telluksella ja hän samalla lahjoitti tänne näitä perisyntejä, joiden tehtävänä on ihmisen oppia tätä asiaa, joka on koko universumin päätarkoitus, eli rakkaus.

Rakkauttahan tällä planeetalla mm. lemmikkieläimet ihmisiä opettavat, koska heistä tuleva rakkaus on täysin pyytteetöntä.

Se myös kertoo paljon ihmisen sielun luonteesta, että onko hänellä  tätä sielullista rakkautta lemmikkieläimiä kohtaan. Kun taas joku maanihminen saattaa olla näitä otuksia kohtaan täysin tunnekylmä, joka johtuu taas siitä, ettei heillä ole vielä tuota tietoisuutensa sydäntietoisuusastetta, josta vasta tuo tunneyhteys ja sielullinen yhteys saadaan muodostettua näihin lemmikkieläimiin.

Lemmikkieläimien pelkkä hoivaaminen sitten tuottaa ihmiselle tätä onnellisuushormoni oksitoniinia, joka on tämä onnellisuushormoni.

Aatami ja Eeva on taas tämä raamatussa oleva tarina, jonka mukaan he olivat ensimmäiset maan päällä eläneet ihmiset, jotka elivät kauniissa Eedenin puutarhassa.

Mutta siinä monet kristityt tekstit eivät oikein ole vielä nähneet tätä, että miten se syntinlankeemus esitetään Aatamin ja Eevan kertomuksesta, kun he syövät Jumalan kiellosta huolimatta kiellettyä hedelmää "hyvän ja pahan tiedon puusta".

Tuossa on se salaviesti, johon nämä Raamatun aikanaan kirjoittaneet kabbalistit ovat piilottaneet tämän langenneet henkiolento Luciferin kirouksen aikaansaaman + ja - polaariteetin.

Ihmisen aivothan käyvät sähkötaajuuksilla ja sydän taas on magneettinen.

Lucifer myös kirouksellaan aikaansai sen, että tänne tuli se kylmä ja kuuma, hyvä ja paha jne. 

Kuitenkin alunperin luoja on aina sieltä pyhästä alkulähteestä. Mutta Lucifer ja ego liittyvät jo siinäkin toisiinsa, että myös Lucifer koki syntiinlankeemuksen, koska hän sortui ylpeyteen korkea-arvoisena henkiolentona.

Mutta Raamattu taas mainitsee, kuinka jumala olisi kironnut ihmiskuntaa useilla eri tavoilla tuon omenan syönnin jälkeen ja karkoittanut Aatamin ja Eevan paratiisista.

Huom. jumala on aina pyhä ja sellaiset henkiolennot eivät käytä kirouksia, koska kiroukset kuuluvat vain pimeyden henkivaltojen entiteeteille.

Sinne puolelle päätyi myös Jahve, joka loi juutalaisten rodun vielä ollessaan luojan puolella korkea-arvoisena henkiolentona. Kabbalistit ja Illuminaatit ovat pyrkineet salaamaan tämän asian jo pitkään.

Mutta perisynti on totta, että jos kuka tahansa ihminen täällä sieluna ruumiissa tekee jonkun perisynnin, niin sitä edeltää aina se syntiinlankeemus, jonka tuottama syyllisyys ja siitä seuraava vahinko koituu aina sukukarmalinjassa seuraaville sukupolville. Tämän vuoksi tuosta voi jokainen sitten päätellä, että miten vaikea rasti se vaikkapa sukukarmalinjojen putsaus on kenellekään sielulle täällä, kun ihmisen sielu on kuolematon ja syntyy uudelleen niin kauan, kunnes karmanneuvosto katsoo, että työ täällä on jo tehty.

Maallinen karma on siis vasta siinä vaiheessa suoritettu, kunnes tämä kyseinen sielu on putsannut kaiken aikaisemman karmansa ja sen sovituksen ei hoida kukaan Jeesus Kristus, vaan ihan sinä itse.

Tämä on juuri se asia, joka Raamatusta poistettin niiden kirkollisneuvostojen toimesta jo useita tuhansia vuosia sitten, jotta kristityt ihmiset hukkaisivat oman moraalinsa.

Juuri tämän takia nämä kirkollisneuvostot poistivat vielä sen jälleensyntymisopin ja karman sieltä. Sillä voitiin sitten mm. aivopestä vaikkapa USA:n armeijan sotilaita, että jumala ja Jeesus Kristus siunasi heidän syntinsä anteeksi, kun he tapppoivat mm. Irakissa ne yli 500 000 lasta Irakin sodassa jne.

Ei mikään luojan henkiolento lähde sovittamaan tuollaisia hirmutekoja, vaan jokainen lastentappaja sovittaa nämä tekonsa seuraavissa elämissään ja karma on niistä melkoisen kova. Joku voi joutua syntyä seuraavassa elämässään vaikkapa Bagladeshiin lapsiseksiorjaksi tai toinen sielu Romanian romani keppikerjäläiseksi. Eikä kukaan näistä ihmissieluista pääse näitä tekojaan pakoon, jos he ovat syyllistyneet vaikkapa sotarikoksiin.

Mutta jos tällaiset karman lait lukisi siellä valkoisessa kirjassa, niin silloinhan niiden suurvaltojen kristittyjen tappajasotilaiden omatunto olisi pelissä ja tehtävät olisi paljon vaikeampi suorittaa loppuun mm. siviiliuhrien osalta.