http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

maanantai 13. toukokuuta 2024

Georgiassa käynnissä CIA:n masinoima vallankaappaus - Kansanedustaja Sebastian Tynkkynen meni paikan päälle fiilistelemään tunnelmia


Perussuomalaisten istuva kansanedustaja ja Elokapina mielenosoitustenkin hovikuvaaja Sebastian Tynkkynen sai ilmeisesti uuden komennuksen pienelle työkeikalle, kun kutsu kävi ja hän lähti aina Georgian pääkaupunkiin Tbilisiin asti fiilistelemään siellä käynnissä olevaa CIA:n vallankaappausta.


Kuitenkin CIA:n leivissä tuollainen reissukin tuskin enää on mikään turistireissu, vaikka meillä ei toki ole mitään mustaa valkoisella siitä esittää, että Tynkkynen sille firmalle työskentelisi, mutta Perussuomalaiset puolue saa CIA:lta jatkuvasti rahoitusta.

SDP on saanut CIA:lta rahaa jo vuodesta 1949 lähtien.

Kaikki demokratia katoaa siinä vaiheessa, kun rapakon takaiset tiedustelupalvelut alkavat tänne syytämään rahaa ja värväävät suomalaisia poliitikkoja palvelukseensa.

Tällaiset poliitikkojen ulkomaan agentti reissut ovat sellaisia, että he tapaavat siellä aina jonkun CIA:n yhteyshenkilön, jolta saavat sitten ohjeita takaisin Suomeen viemiseksi.

Tynkkynenhän tuossa Twitter päivityksessään jo sen verran paljasti, että kuuluu Georgiassa Suomen edustajana osana EU-delegaatioon, johon kuuluvat myös Tsekn, Liettuan, Puolan ja Saksan ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtajat.


Tällä hetkellä Georgian presidenttinä toimii Salome Zurabisvili.

Vuonna 2014 EU ja Georgia allekirjoittivat tämän samaisen assosiaatiosopimuksen, joka Ukrainan osalta päättyikin siihen veriseen sisällissotaan ja CIA:n järjestämään vallankaappaukseen, koska Ukrainan silloinen presidentti Viktor Janukovits ei suostunutkaan allekirjoittamaan sitä.



Nyt tällä hetkellä Georgian ja EU:n välinen skisma johtuu siitä, ettei tämä nykyinen Georgian istuva hallinto hyväksy aivan kaikkia EU:n asettamia ehtoja EU-jäsenyydestä, jotka liittyvät vahvasti osaksi maan nykyiseen pankkijärjestelmään.

Georgiassahan on vielä tällä hetkellä käytössä oma valuutta (lari), jonka kurssi on tällä hetkellä sen verran, että 1 eurolla saisi käyttöönsä 2.79 Georgian laria.


EU haluaa nimenomaan lakkauttaa lopulta jokaisen jäsenmaansa oman valuutan, koska näiden yksityisten keskuspankkien omistajat eivät halua, että minkään valtion valuutta olisi liian vahva, vaan sen vuoksi Euroopan Keskuspankki ajaa pakko euroa jokaiseen EU:n jäsenmaahan.


Mutta ihan historiankin valossa tämä pankkijärjestelmän monopolisointi on ollut aika vaarallista peliä jo satojenkin vuosien takaa, jolloin nämä varakkaat ja vaikutusvaltaiset Illuminaatit pyrkivät monopolisoimaan Euroopan keskuspankeillaan, mutta kun Itävalta-Unkarin arkkiherttua Franz Ferdinand kieltäytyi, niin hänen murhattiin.

Venäjän Tsaarit sanoivat myös Rotschildeille "ei kiitos" ja tästä syystä lopulta nämä samat pankkiirit rahoittivat Venäjän bolsevikkien vallankumouksen ja murhasivat koko Tsaariperheen vain kostona siitä, että heidän sukunsa aiempi rahakirstun päällä istuja Aleksanteri I kieltäytyi diilistä ja Mayer Amschel Rothschild raivostui ja vannoi vielä kostavansa tämän Venäjän Tsaareille.

Mutta rahaa näillä kyseisillä pankkiireilla kyllä on yllin kyllin ja he voivat sitä myös printata ihan niin paljon käyttöönsä, kuin vain haluavat. Mutta rahasta tässä heidän valtapelissään ei ole kyse, vaan kyse on koko maailman resursseista, jotka nämä ahneet elitistit haluavat kaikki itselleen ja he pyrkivät lopulta monopolisoimaan ja yksityistämään aivan kaiken, että lopulta myös asumisesi olisi enää jollain AIRBNB tyylisellä vuokrauksella mahdollinen, tai edes auton omistaminen.

Eli jos kerta sinunkin perseesi vuokrataan näille elitisteille käyttöön, niin koetas sitten miettiä, että mihin tämä koko totaalitaarinen orjuutus oikein perustuu, jos vielä verorahatkin tuhotaan valtion toimesta, kunnes maksu päätyy lopulta valtion kirstuun ?