http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 28. toukokuuta 2024

BIG PHARMAN tutkittu ja turvallinen nosti rintasyövät uuteen ennätykseen amerikassa


Katsokaas siitä tuoretta amerikkalaista dataa, miten rintasyövät ovat alle 45 vuotiailla naisilla nousseet siellä räjähdysmäisesti sitten vuoteen 2023 mennessä. 

Vielä vuonna 2019 USA:ssa havaittiin vain 26 660 rintasyöpää.

Vuonna 2020 rintasyöpiä havaittiin siellä 26 500 kpl

2021 rintasyöpiä havaittiin 26 510, mutta sitten vuonna 2022 siellä nousi rintasyövät jo 47 000 kappaleeseen. Mutta vuonna 2023 rintasyöpiä havaittiin jo alle 45 vuotiailla naisilla jo peräti 297 000 kappaletta.

Mikä tämän siis aiheutti ? 

No se kun tämä "tutkittu ja turvallinen" nimellä markkinoitu ja tyrkytetty myrkkypiikki otettiin niin moneen ihmiskehoon, niin nyt sen immuunipuolustusjärjestelmän heikennykset alkavat näkyä myös rintasyöpätilastoissa.

Jos lääketeollisuus puhuisi rokotekattavuuden termeillä tästä asiasta, niin silloin se olisi "rintasyöpäkattavuus", mutta sehän on edelleen BIG PHARMA lääketeollisuuden liikesalaisuus, että syöpä on se tauti jota ei saisi parantaa, koska syöpähoidot ovat niin hinnakkaita, että ne tuottavat niin hyvin rahaa ja myös sytostaattihoidosta selviävien prosentti on miltei sama todennäköisyys, jos selviäisit hengissä ydinräjähdyksen laskeuman aikana. Tämä kertoo sen, että miten brutaalista asiasta syöpähoitojen BIG PHARMA teollisuudessa on kyse.

Heille kun edelleen se potilas on vain kylmästi rahaa tuottava lypsylehmä ja sairasteleva lypsylehmä on se juuri, joka sitä rahaa vielä heille tuottaa.

Salaisuushan on vielä se, että nämä lääkeyhtiöt ja niiden omistajat ovat näitä samoja organisaatioita, jotka hallinnoivat maailman huumekauppaa.