http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 15. toukokuuta 2024

Slovakian pääministeriä ammuttiin

Slovakian pääministeri Robert Fico joutui tänään ampumavälikohtauksen kohteeksi, kun tuntematon mies ampui häntä kohti useita kertoja.

Tämän jälkeen vakavasti haavoittunut pääministeri vietiin sairaalaan, jossa hänelle tehdään leikkauksia. Viranomaisten mukaan hän tilansa on edelleen erittäin vakava.

Fico oli vähän aikaa sitten vaatinut julkisesti rikostutkintaa koronarokottajista.


Mutta luultavimmin Slovakian päätöspäätös torjua WHO:n pandemiasopimus taisi olla tämän salamurhayrityksen motiivi.


Media väittää ampujaksi kuvassa näkyvää miestä, jonka väitetään olevan 71 vuotias Slovakialainen mies, joka on toiminut mm. entisessä ammatissaan vartijana.

Miehen väitettiin väijyneen pääministeriä ensin hallituksen kokouspaikan edustalla, jonka jälkeen huomasi pääministerin tulevan kokouspaikalta ulos, jonka jälkeen hän iski.

Miehen väitetään ampuneen pääministeriä neljä kertaa, joista yksi osui Ficoa keskivartaloon.


Toisaalta jos tässä nyt Slovakian pääministeri astui tuolla aiemmalla julkitulollaan BIG PHARMA:n varpaille, niin lääkejätit tuskin turvautuisivat mihinkään paikalliseen Slovakialaiseen salamurhaajaan, vaan kyllä yleensä silloin taivutaan CIA:n ja Mossadin kaltaisiin tiedustelupalveluihin, joiden palveluksesta löytyy aina ne oikeat palkkasoturit hoitamaan näitä keikkoja.


Kyllä todellakin tästä piikkikansanmurhasta pitäisi jo laittaa niitä päitä vadeille, mutta nyt sinne päätyi aivan väärän tyypin pää.

Myös nämä kyseiset maailmanlaajuisen kansamurhan toteuttajien tuomiot tulisi ratkoa sotilasoikeudessa, koska rokotteilla maailman väestön harventaminen on jo melkoisen räikeä biologisilla aseilla toteutettu joukkomurha.

Mutta eipä ole vieläkään minkään maan hallinnolla pokeria sanoa, että se aiemmin tyrkytetty tutkittu ja turvallinen, olikin myrkyllinen ja murhallinen, kun se sai tuhottua jopa työkykyisten ihmisten immuniteetin.

Oikeasti tässä maailmassa ei ole mitään liikaväestöä, mutta sen ovat vain nämä kulissin takaiset orjuuttajat itse keksineet, että maailmassa olisi tilaa vain sellaiselle 500 miljoonan ihmisen alamaiselle, jonka lisäksi sitten tämä n. 8500 ihmisen sakki orjuuttaisi tämän 500 miljoonan populan sakin jälleen kulisseista käsin, koska muuten jos tällaiset orjuuttajat näyttäisivät julkisesti naamaansa, niin heidät laitettaisiin kyllä aika nopeasti kuriin ja juuri tämän vuoksi nämä Illuminaatit ovat joutuneet toimimaan maan alla näihin päiviin asti.


Silti vaikka heidän Maltan ritarikunnat toimivat julkisesti Maltalla ja sen historia ulottuu aina Temppeliritarijärjestöön. Mutta tämä Illuminati joka perustettiin Saksan Baijerissa vuonna 1776 on vain sen Temppeliherrain ritarikunnan jatke, jonka toimintaa alettiin laajentamaan silloin jesuiittojen johdolla mm. länsimaisen kirkon piiriin.

Kyllä täällä olisi koko maailmassa tilaa meille kaikille yli 7 miljardille ihmiselle, kunhan vain nämä kulissien takaiset orjuuttajat saataisiin syrjäytettyä viroistaan ja silloin nämä heidän johtamansa salaseurat kuten Bilderberg-ryhmä, Bohemian Groven herrasmiesklubi, Trilateraalinen Komissio, Rooman Klubi, Kolmensadan miehen komitea, MJ-12 tulisi lakkauttaa ensimmäisenä, koska nämä järjestöt ovat ensinnäkin täysin epädemokraattisia ja keskittyvät vain pahojen voimien ja valtatahojen poliittisiin juonitteluihin.


Työssäkäyvä ihminen on näille kulissien takaisille elitisteille pelkkä kapitalistisen kvartaalitalouden lypsylehmä, joka nyt tällä hetkellä jaetaan kahteen joukkoon, hyödylliseen tai hyödyttömään ja hyödyttömien ihmisten on sitten kuulemma hyvä mennä varmistamaan itselleen, että onko rokotukset kunnossa ja ottaa vielä buusterirokotus koronaan.

Tällä ei kuitenkaan oikeasti miltään koronalta enää suojauduta, vaan se oli näiden vallanpitäjien luoma harhautus, jolla he ajoivat miljardit ihmiset myrkkypiikeille.

Mutta silti edelleen nämä huijarit pelottelevat maailman ihmisiä vaikka millä lintuinfluenssalla, sikainfluenssalla tai koronaviruksella. Mutta annas kun paljastan tähän yhden shokeeraavan totuuden, että mitään näistä edellämainituista taudeista ei ollut olemassa kuin vain niiden pelkääjien päässä, eli mielikuvituksessa.

Koska eihän nämä Illuminaatin yli-ihmiset voisi ottaa sellaista riskiä, että laittaisivat jonkun oikean tappavan kulkutaudin liikkeelle, koska he saattaisivat tappaa siinä samalla itsensäkin ja sellaista riskiä he eivät koskaan ole valmiita ottamaan. Joten kun se myrkky on siinä rokotteessa, niin se on jo riittävän suojattu sen rokote ampullin sisällä.

Eutanasian nämä samat elitistit haluavat myös laillistaa lähivuosina sekä tuhota kaikki ydinperheet, koska syntyvyys täytyy heidän mukaan saada todella alas.

Sitten he haluavat lakkauttaa kaiken käteisen rahan ja tuoda siihen tilalle EU:n digilompakon. Mutta heidän märkä päiväunensa olisi se, että se EU:n digilompakko voisi alkaa painostaa ihmisiä käymään jälleen uusilla rokotuksilla. Kun se koronapassi oli itseasiassa tästä EU:n digilompakosta eräänlainen salainen pilottihanke.


Lähde: ILTASANOMAT