http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

maanantai 20. toukokuuta 2024

Uskallatko luopua palkkaorjuudesta ?


YLE:n sivuilla löytyy Matias Mäkirannan kolumni, jossa hän ottaa kantaa työelämän muutokseen ja kysyy, että "uskallatko kouluttautua ammattiin, joka automatisoidaan kymmenen vuoden päästä" ? 

Minusta paljon olennaisempaa on se, että olisitko valmis luopumaan palkkaorjuudesta ? 

Palkkaorjahan on omalla tavallaan aivopesty ja ohjelmoitu kannattamaan tätä vallalla olevaa järjestelmää, joka perustuu pelkästään taloudelliselle kulutukselle ja riistolle. 

Siinä työssä käyvä ihminen nähdään vain lypsylehmänä sille organisaatiolle, joka hänestä taloudellisesti hyötyy, eli valtio tai yrityksen johto, mutta nyt kun tämä siirtymäkausi toteutuu seuraavien vuosikymmenten aikana, niin palkkaorjuudesta pois pudonnut ihminen nähdään edelleen vain hyödyttömänä suursyömärinä valtaeliitin silmissä, koska valtaeliitin toiminta perustuu edelleen tuohon kapitalistisen järjestelmän kannatukseen.

Nyt Maailman Talousfoorumi odottaa mm. kuinka työpaikkoja katoaa lähivuosina yrityshallinnon tukipalveluista ja asiakaspalvelutehtävistä.


Mutta nyt tällä hetkellä on käynnissä tämä maailmanlaajuinen rokotuskansanmurha, jolla tätä liikaväestöä rokotetaan kuoliaiksi. Juuri kuolikuoli maailmalla jenkkiläisen CNN kanavan tutkitun ja turvallisen kaikki rokotukset hakenut juontaja Alice Stewart (58).

Joten kun jopa CNN:n kaltaisen jätin tv-toimittajakaan ei ole saanut suolaliuosrokotetta, niin näette nyt tämän väestönharvennuksen laajuuden, sillä nämä koronarokotteet valmistaneet tahot ovat laskelmoineet, että maailmassa on n. 7,1 miljardia liikaväestöä, joka täytyy eliminoida pois kaikilla keinoilla ja nyt tähän saatiin koronahulluuden johdosta erittäin tehokas keino, koska koronarokotteiden sisältö on niin pomminvarmaa immuunijärjestelmän tuhoamista, ettei sille tällä hetkellä löydy oikein enää kilpailijoita.



Sen takia saamme jatkuvasti kuulla mediasta näitä kuinka joku nuori tai työikäinen kuoli kuoli äkillisesti.

Mutta kuten muistamme, niin ei vielä ennen vuotta 2020 tällaisia äkillisiä kuolemia ollut ollenkaan tällä kaliiberilla missään ja vasta sen jälkeen, kun näitä "tutkimattomia ja turvallisia" myrkkypiikkejä alettiin tyrkyttämään ensin vanhuksille ja sitten vähemmän iäkkäämmälle väestölle sekä lapsille, niin nythän tässä lakoo jo porukkaa kuin ruton aikana. 

Mutta joukkopsykoosi koronaan on kuitenkin edelleen varsinkin tällä rokotukset hakeneella ihmisväestöllä vieläkin niin suuri, ettei siellä oikein vieläkään haluta kuulla totuutta tästä asiasta, koska muuten he joutuisivat kohtaamaan tämän kauhistuttavan totuuden, että ovat itse joutuneet osaksi tätä maailmanlaajuista lääketieteellistä ihmiskoetta.



Ihmisten rokottaminen on vielä siinä turvallinen ihmiskunnan  väestön harvennuskeino, että se myrkkypiikki on vain sen ottajalleen vaarallinen, kun taas jonkun vaarallisen viruksen päästäminen eteenpäin vaarantaisi taas näiden lääkejättien omistajienkin terveyden ja sellaista riskiä he eivät ole vieläkään valmiita ottamaan.

Joten voimme silloin varmasti jo tässä vaiheessa veikata sen, että vaikka tämä TAUTI X vedätys tulisi muutaman tovin päästä, niin silloinkaan mitään oikeaa tappavan vaarallista tautia ei leviäsi missään muualla kuin vain sitä pelkääjien päässä.