http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

maanantai 16. heinäkuuta 2018

Trumpin Helsingin vierailu sai Deep Staten rikolliset paniikkiin


USA:n presidentti Donald Trumpin Helsingin vierailu ja tapaaminen Venäjän presidentti Vladimir Putinin kanssa sai Deep Staten rikolliset paniikkiin. 

Trump kun ei itse edusta tätä valtaeliittirikollista koostuvaa syndikaattia, niin tästä syystä Deep State valtaeliittirikolliset näkevät hänet aina suurena uhkana varsinkin silloin jos Trump uskaltaa alkaa hankaloittamaan heidän ajamaansa globalistisen uuden maailmanjärjestyksen hanketta.

Tästä Deep State valtaeliittirikollisen paniikista Helsingin valtionvierailun johdosta viestii tämä, että nyt ex CIA-johtaja John Brennan vertaa Trumpin esiintymistä Helsingissä maanpetokseen.

Myös Trumppia useasti kritisoinut ja vihannut republikaanisenaattori John McCainin mielestä Helsingin tapaaminen oli pohjanoteeraus Yhdysvaltojen presidenttien lähihistoriassa.

Se mitä nämä valtaeliittirikolliset Trumpin osalta pelkäävät on se, että koska Trump ei itse edusta heidän valtaeliittirikollisuutta, niin hän on aina potentiaalinen uhka vaarantamaan heidän globalistisen maailmanjärjestyksen juonia.

USA:n historiassa viimeisin presidentti ennen Donald Trumppia tässä asemassa oli John F. Kennedy, joka myöskään kuulunut näihin Bohemian Groven ja Skull and Bonesin kaltaisiin salaseuroihin.
Tämä vielä että kuinka Donald Trump on näistä edellisistä USA:n presidenteistä sellainen, että hänellä on jo yhteensä niin paljon kannattajia eri puolin maailmalla kuin melkein näillä aiemmilla kolleegoillaan yhteensä. Joten tällainen suursuosio saa todella nämä valtaeliittirikolliset raivoihin. 

Kun taas näiden Deep Staten valtaeliittirikollisen mielestä USA:n presidentin tulisi toimia vain heidän hallinnoimiensa yksityiomisteisten monikansallisten yhtiöiden sekä pankkien käsikassarana maailmalla. 

Venäjän kanssa nämä roistot eivät halua solmia lämpimiä välejä, koska nämä suhteet Venäjään ovat olleet jäissä mm. uraani kysymyksessä.

Loviisankin ydinvoimala on ollut viime vuodet riippuvainen Venäläisestä ydinpolttoaineesta. Mutta näiden kahden suurvallan välillä USA:n ja Venäjän ydinasearsenaali on maailman suurin ja lisäksi vielä Israel vaatii siitä itselleen oman osansa.Hillaryn klaani suunnittelee katkerana seuraavaa hyökkäystä Trumppia vastaan

USA:n presidentinvaaleissa tappion Donald Trumpille kärsinyt Hillary Clinton on suunnitellut demokraattien johdolla useita kuukausia jo kaikkia keinoja, joilla Trump voitaisiin syrjäyttää vallasta.

Clinton oli häviöstään niin suuttunut, että syytti siitä Venäjää, naisvihaa sekä FBI:n johtajaa.Nyt Trumpin Helsingin tapaamisen alla Clinton alkoi vihjailemaan Trumpille, että "Tiedätkö, missä joukkueessa pelaat?".

Tällä hän tarkoitti aivan suoraan tätä, että hän on joko heidän Deep State rikollisten joukkueessa, tai meidän ihmiskunnan joukkueessa. Koska ei hän tällä tarkoittanut pelkästään lämpeneviä suhteita Venäjään.

Hillary on itse edustanut koko poliittisen uran ajan tätä Deep State rikollisuutta ja tämän vuoksi Clintonien säätiöllä on myös suunnattomat 455,7 000 000 USD varat. Vaikka tämän lisäksi kyseinen säätiö on harjoittanut kirjanpidon ohi meneviä veroparatiisitalletuksia.

Vaikka julkisesti tämä Clintonien säätiö toimii humanitaarisena, niin totuus on aivan jotain muuta jos se tutkittaisiin lopulta. Koska Clintonien säätiö on sekaantunut mm. lapsikauppaan sekä lapsiprostituutioon.

Eräs naishenkilö murhattiin jokunen vuosi sitten, joka tutki näitä Clintonin säätiöön liittyviä pedofiiliverkosto kuvioita Haitilla.

Hillary Clinton ja tämä Clintonien säätiö toimii kuin kansainvälinen järjestäytyneen rikollisuuden mafia. Eli ruumiita syntyy aina lisää kun joku uskaltaa alkaa tallomaan heidän varpailleen. 

Mutta CIA:n ja FBI:n puolella toimii myös Deep State eliittirikollisten bulvaaneja, jotka valitettavasti suojelevat Hillarya ettei häntä voi sen vuoksi edes pidättää kuulusteltaviksi näistä lukuisista Clinton säätiöön liittyvistä murhista.Samoin myös USA:n demokraattisen puolueen johdossa toimiva sarjapedofiili John Podesta nauttii CIA:n diplomaattista koskemattomuutta.


Lähteet: YLE Uutiset

Taloussanomat

MTV Uutiset