http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

perjantai 6. heinäkuuta 2018

EU:n tekijänoikeusdirektiivi kaatui viimeisimmässä äänestyksessä niukasti


Kohuttu EU:n tekijänoikeusdirektiivi äänestettiin nurin EU:n parlamentissa äänin 318-278, mutta ehdotus palaa takaisin valmisteluun ja se on määrä ottaa jälleen käsittelyyn uudelleen syksyllä.

Tämä on juuri esimerkki totalitarismista EU:ssa, että jos jokin valtaeliitin haluama kansalaisoikeudenrajoitus ei mene läpi, niin siitä äänestetään myöhemmin uudelleen ja tällainen ei ole demokratiaa, vaan se on fasismia.Illuminatin valtaeliitti haluaa täyden kontrollin internetistä hinnalla millä hyvänsä maksoi mitä maksoi

Tämän koko EU:n tekijänoikeusdirektiivijupakan takana on se tosiasia, että tämä pankkiireista ja muista konnista koostuvan Illuminatin valtaeliitin porukka haluaa täyden kontrollin internetistä hinnalla millä hyvänsä ja maksoi mitä maksoi. 

He eivät hyväksy puolitiehen jäänyttä suunnitelmaa, vaan heidän tavoitteenaan on edelleen tuhota vapaa internet koko EU:n alueella keinolla millä hyvänsä.

Eliitin mielestä internetissä esiintyvä vihapuhe suurin yhteiskunnallinen turvallisuusuhka

Jos katsoo tämän eliitin ajatusmaailmaa kun se on aivan viime aikoina myös Suomessa päästänyt näitä "asiantuntijoita" ääneen toteamaan, että Suomessakin suurin turvallisuusuhka olisi internetissä esiintyvä vihapuhe.Mutta mitä tuo heidän nimittämänsä vihapuhe oikein on ja mitä sillä tarkoitetaan ? 

Sillä eliitti tarkoittaa vapaan internetin mahdollistavaa sananvapautta, että Suomen kansalaisillakin on edelleen oikeus vaikka kirjoitella tällaisia blogeja.

Mutta silloin kun nämä kansalaiset pääsevät kritisoimaan vaikka Suomen hallintoa vapaasti internettiin, niin se uhkaa taas tämän korruptoituneen eliitin valta-asemaa ja tämä heitä uhkaava toiminta on tätä heidån paljon jeesustelemaa internetin vihapuhetta.

Mutta harhauttaakseen kansalaisia on valemediassa esitetty tämä vihapuhe vain edelleen pelkästään johonkin etniseen väestöön kohdistuvana rasistisena puheena.

Suomen poliisin internet sivulla vihapuheesta mainitaan näin; että vihapuhetta olisivat kaikki ilmaisumuodot, jotka levittävät, lietsovat, edistävät tai oikeuttavat etnistä vihaa, ulkomaalaisvastaisuutta, antisemitismiä (mm. kasaarijuutalaiset-Sionistit eivät salli minkäänlaista kritiikkiä toiminnastaan), tai muuta vihaa, joka pohjaa suvaitsemattomuuteen. Tämä koskee näin agressiivista kansalaismielisyyttä kuin vähemmistöjen, siirtolaisten ja siirtolaistaustaisten ihmisten syrjintää ja vihamielisyyttä heitä kohtaan.Onko näillä ei vaaleilla valituilla kansainvälisillä rikollisilla oikeus lakkauttaa sananvapauden perusoikeudet EU-alueella? 

Siitä että onko näillä ei vaaleilla valituilla kansainvälisillä rikollisilla oikeus lakkauttaa sananvapauden perusoikeudet EU-alueella, eli sulkea vapaa internet niin ei ole. 

He ovat tällä hetkellä olleet poliittisten kätyriensä toimesta yhteydessä useisiin Brysselissä työskenteleviin euroedustajiin ja mm. lahjoneet sekä painostaneet heitä tämän tulevan jatkokäsittelyn suhteen.

Tämä että tuo äänestys meni niukasti nurin oli seurausta tästä kansalaisten aktiivisesta toiminnasta, koska useat olivat yhteydessä euroedustajiin sähköpostitse tämän lakimuutoskäsittelyn takia.Vapaa internet on asia jonka oikeudesta kuuluu taistella

Vapaa internet on todellakin sellainen asia jonka perusoikeudesta kuuluu taistella ja sen menettäminen syöstäisi koko EU-alueen jo lähes Kiinan Tasavallan kaltaisen jättisensuurin alle. Mutta sitäkö haluatte ?

Tämä vapaan internetin tuhoamista yrittävä eliitti aikoo tällä massiivisella keinolla saada estettyä kaiken tämän kollektiivisen yksilöiden heräämisen, joka on edelleen ollut mahdollista juuri vapaan internetin aikaansaaman tietoisuuden evoluution johdosta.

He ovat niin mielipuolia, että heidän suunnitelmiinsa kuuluu myös tulevaisuudessa kaiken kirjallisuuden polttaminen kirjastoineen päivineen ja lopulta olisi enää vain pelkkää digitaalista kirjallisuutta, joka voitaisiin sensuroida pelkällä tietokoneiden Delete- napilla. 

Tämä on heidän lopullinen tavoitteensa tästä vapaan tiedon rajoittamisesta mm. internetin suhteen, että se kohta vaan estetään keinolla millä hyvänsä vedoten tekijänoikeuksiin, ettei enää yhdelläkään yksittäisellä kansalaisella ole enää lupaa edes linkittää paikallisen sanomalehden linkkejä Facebook seinälleen.


Lähde: https://www.is.fi/digitoday/art-2000005744623.html

MTV

https://www.poliisi.fi/vihapuhe