http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

sunnuntai 29. heinäkuuta 2018

Kokoomuslainen HYVÄ VELI järjesti Jyrki Kataiselle suojatyöpaikan Suomesta


Suomen ex-pääministeri Jyrki Katainen on saanut ilmeisesti tarpeeksi Brysselistä, kun hän toimi siellä viime vuodet ensin komissaarina ja sitten EU:n komission varapääjohtajana.

Vielä viime kesäkuussa hän kertoi tiedotusvälineille, ettei hän lähde kisaamaan tulevasta EU:n puheenjohtajuudesta.

Nyt Seiska-lehti julkaisi jutun, jossa ex-pääministeri Kataisen kerrotaan palaavan Suomeen ja jättävän 30 000 euron kuukausipalkan, kun hänen Euroopan komission varapuheenjohtajan virka päättyy vuoden 2019 syksynä, minkä jälkeen Bryssel saa luvan jäädä.

Jyrkin mukaan päätös Suomeen palaamisesta syntyi koko perheen voimin ja johtui ilmeisesti siitä kun hänen puolisonsa Mervi Katainen pyrkii eduskuntaan ensi kevään vaaleissa.

Kokoomuslainen HYVÄ VELI järjesti Jyrkille jo suojatyöpaikan Suomesta

Mutta tätähän ei Seiska-lehti eikä mikään muukaan lehti kertonut, että Jyrkille luvattiin jokin suojatyöpaikkavirka Suomesta. Koska toimettomaksi ei kukaan tuon luokan Kokoomusjohtoon kuuluva poliitikko jää. Sillä heillä on tiiviit suhteet Kokoomuspuolueen johdossa toimiviin vapaamuurareihin ja jos ovat itse vapaamuurareita, niin yksikään vapaamuurari ei jää koskaan työttömäksi, koska se on muiden vapaamuurarivejien tehtävä järjestää sinulle aina hyvä palkkaisia töitä.

Joten oletteko koskaan ihmetelleet sitä, että miten nämä eduskunnasta pois pudonneet ex-kansanedustajat saattavat sitten yllättäen hävittyjen vaalien jälkeen saadakin jonkun pääjohtajan viran jostain Suomalaisesta ry:stä tai vastaavasta valtion suojaviroista ? 

Tällainen suuripalkkaisten suojatyöpaikkavirkojen petaaminen suurien puolueiden edustajille on puhdasta poliittista korruptiota, johon kuitenkaan yksikään viranomainen ei ole suostunut tässä maassa puuttumaan.

Puoluelaissakaan ei ole yhtään kohtaa jossa puhuttaisiin sallivassa muodossa tällaiset poliittiset palkkiovirat (poliittiset suojatyöpaikat).

Katainen nousee Sitran johtoon ? 

Uudessa Suomessa sitten olikin juttu viime kesäkuulta, jossa huhuttiin että Jyrkille oltaisiin suunniteltu paikkaa Sitran juhlarahaston yliaseiamieheksi.

Kun edeltäjä Mikko Kosonen jää eläkkeelle ensi vuoden lopussa. Katainen kommentoi vielä tähän, ettei kiistänyt eikä vahvistanut kiinnostustaan tuohon tehtävään, mutta sanoi että hänen Euroopan komission varapuheenjohtajuuden virkaa on vielä noin 1,5 vuotta jäljellä.

Nämä korruptoituneet virkamiehet näyttävät olevan kiinni Suomessa kuin punkit koirassa, etteivät ne lähde sieltä enää millään irti. 

Joten tämän vuoksi tässä maassa tarvittaisiin hieman sorvata tätä nykyistä puoluelakia, jotta mm. tällaiset vallanhimoiset poliittista ja taloudellista valtaa tavoittelevat psykopaatit voitaisiin tunnistaa jo varhaisessa vaiheessa ja heittää mäkeen hakemaan oikeita hommia.Sanon sen nyt tässä suoraan, että mitkä poliittiset valtatahot ovat myrkyttäneet koko Suomen poliittisen järjestelmän.

a.) Vapaamuurarit, joilla on looseistaan myös yhteydet ulkomaille.
b.) Amerikan suurlähetystö, jolla on tiiviit suhteet myös CIA:han.
c.) Amerikkalainen Suomessakin toimiva konsultointiyhtiö McKinsey & Company, joka pestattiin mm. vuonna 2010 romuttamaan Suomen instrastruktuuri terveysalan sektoria myöten. 

Kyseinen konsultointiyhtiö toimii Suomessa oikeasti CIA:n toimeksiantajien bulvaaneina keskittäen vallan lopulta näille monikansallisille yhtiöille, joka näkyy mm. terveysalalla lukuisten julkisten terveyspalveluiden siirtymisenä yksityisille palveluntarjoajille (Mehiläinen, Terveystalo). 

Ei tähän mene enää montaa vuotta kunnes Suomalaisetkin joutuvat maksamaan paikallisilla terveysasemilla näille verenimijöille pelkästä verikokeessa käynnissä 46,90 €/kerta jne. Sen jälkeen kaikki terveysalan hoitomaksut jne. virtaavat suoraan näiden monikansallisten veroparatiisihuijareiden tileille, eivätkä nämä huijariyhriöt maksa Suomeen juuri veroja lainkaan. Eli he ovat vain täällä ryöstääkseen Suomen valtion tyhjäksi. Siitä tässä Suomen terveyspalveluiden yksityistämisestäkin on pohjimmiltaan kyse.

Se ei taas edistä Suomen instrastruktuuria yhtään, että näille entisille pääministereille hankitaan kallispalkkainen suojavirka jostain juhlarahastosta, jonka me veronmaksajat maksamme. 

Nämä Sitran ylijohtajien työtehtävät ovat laajuudeltaan niinkin haastavia, että siinä työajat ovat joustavia ja johtaja voi tulla töihin surffailemaan netissä ja tuosta kaikesta ajasta tuntipalkka nousee yli 120 euroon, niin se on varsin kallista toimistossa maleksimista, jonka vielä maksavat Suomen veronmaksajat.

Ottaen vielä huomioon sen, että kuinka Suomen valtionhallinnossakin työskentelee lukuisia valtion virkamiehiä, jotka myös loisivat toimistoissaan  eivätkä tee siellä juuri mitään järkevää. Joten kuuluuko sitten heille maksaa tuollaisesta työn teon leikkimisestä se alivaltiosihteeriä korkeampaan peruspalkkaan kuuluvat yli 6000 €/kk ? 

Nämä ulkomaalaiselle ja kotimaiselle korruptiorahalle kumartavat poliitikot ovat niitä syöpäläisiä, jotka ovat valmiita tuhoamaan tämän maan. Koska he eivät välitä mitä Suomelle tapahtuu enää sen jälkeen, kun he ovat saaneet virkalahjuksensa ja varmistaneet nuo huippupalkkaiset suojavirat ulkomaalaisissa työtehtävissä.

Kokoomus on näitä rikollisia täynnä edelleen ja jopa on liikkunut huhuja, että Jan Vapaavuorelle olisi luvattu tuleva Tasavallna Presidentin virka ns. Amerikan suurlähetystön pöydän alta. Onhan hänelläkin kokemusta samoista suojaviroista kuin tällä nykyisellä presidentti Sauli Niinistöllä, kun kumpikin on toiminut ulkomaalaisissa sijoituspankeissa varapääjohtajina.

Lähteet: SeiskaUusiSuomiTalouselämäKauppalehti