http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

lauantai 28. heinäkuuta 2018

Lahjottiinko Ecuadorin presidentti luovuttamaan Assange ?


Ecuadorin presidentti Lenin Morenon kerrotaan päässeen sopimukseen britannian viranomaisten kanssa Julian Assangen luovutuksesta.

Morenon kerrotaan nyt kumoavan Assangelle aiemmin Ecuadorin myöntämän turvapaikan, jonka jälkeen hän joutui lähtemään suurlähetystöstä ja olisi ns. vapaata riistaa brittiviranomaisille.

Assangea voi pahimmillaan median mukaan odottaa luovutus Yhdysvaltoihin oikeudenkäyntiä varten salaisten tietojen Wikileaks vuodoista.

Vaikka Yhdysvallat on luvannut Assangelle reilun oikeudenkäynnin, niin silti monet epäilevät, että tämä tulisi olemaan pelkkä näytösoikeudenkäynti, jonka lopputulos on jo tiedossa.

Ecuadorin virallisen selvityksen mukaan Assange olisi rikkonut hänelle asetettuja sääntöjä mm. puuttumalla toisten valtioiden asioihin suurlähetystönsä oloaikana, joka koski tätä Katalonian itsenäistymishanketta, jota hän internetissä liputti julkisesti.Paljonko CIA maksoi Ecuadorin presidentille tästä Assangen luovutusdiilistä ? 

Paljonkohan Yhdysvaltojen tiedustelupalveu CIA maksoi tälle nykyiselle Ecuadorin presidentti Lenin Morenon, jos kerta kansainväliset ihmisoikeudet ovat näin helposti ostettavissa.

Valtamedian valemediassa tästä CIA:n lahjonnasta ei puhutaa taas yllättäen mitään ja kirjoitettiin lehtiin koko juttu niin, että Ecuadorin presidentti vain laittoi pelkän nimensä alle Assangen luovutuspaperiin.

Lähteet: Tivi.fi